Inlägg

Inlägg som DeadMeat1234 har skrivit i forumet
Av DeadMeat1234
Skrivet av Ozzed:

Att inte kreti och pleti kommer kunna ta boet det som ett vänligt program längre gör nog inget, för de vill förmodligen inte ta bort den och vet inte vad en webbläsare är

Tror du har lite väl låga tankar om kreti och pleti. Ganska övertygad om att tom min farmor vet vad en webläsare är och då ska vi beakta att hon dog för två år sedan, var ganska kraftigt dement i slutet och nej, jag tror inte ens på nangijala (tyvärr, skulle vara redo för det).

Av DeadMeat1234

108 megapixlar genom tre unkna små linser, det enda som realistiskt förändras är specifikationen. Tröttsam utveckling att eftersöka istället för att jobba med reella förbättringar. Men de presumptiva kunderna går väl på det.

Av DeadMeat1234
Skrivet av Pamudas:

Säger inte att det är rätt eller fel, men all pajkastning mot Epic börjar bli rätt tröttsamt nu

Billiga likes, Sweeney-upproret 2.0.

Alla vet redan fram, bak, upp och ned gällande alla sidor runt Epic games store men missnöjet måste vädras dagligen eller minst varje gång tillfälle erbjuds. De kanske kan starta en tråd, spara den och sen vädra i grupp istället.

Funkar bra med andra pet peeves också, moderatorerna kanske kan hjälpa till och lägga dem på framsidan också för att hjälpa dem på traven, förhoppningsvid förbättrar det övrigt debattklimat.

Av DeadMeat1234

Det kanske går att lösa med hjälp av MS PowerToys (beta)

Av DeadMeat1234

Master of the Lamps

Från ett annorlunda Activision...

Av DeadMeat1234

Inställningarna kan jag inte svara för, men din progress är inte lokalt sparad.

Av DeadMeat1234

Gillart, men på "PC'n" delar jag mycket av tiden mellan office och spel, där ligger Linux efter. Bärbara är en MacBook och OS X får garanterat ses som mitt sekundära OS därav.

Har en gammal SSD i stationära som vigs till lite olika Linux distros med jämna mellanrum. Skulle önskad mjukvara vara lite mer tillgängligt skulle jag inte sakna Windows. Även om det tenderar att vara onödigt meckigt med grafikdrivrutiner på Linux.

Av DeadMeat1234

Saffran och blåbärskulor ute vid Frösåkers Brygga utanför Västerås. Mycket gott!

Av DeadMeat1234

Kändes lite mer aktuellt med OC när man dels var fattig student och marknaden gav tillgång till billiga och ej multipellåsta Celeron, Athlon och annat som bad om att överklockas och så "behövdes".

Nu vill jag bara att skiten ska fungera, prestandan räcker gott och väl till mina upplevda behov.
Spelar lite, väldigt sällan något där hög fps är kritiskt.

Av DeadMeat1234

De skulle ställt den på baken och låtit den torna istället a la Mac Pro.

Bättre footprint på skrivbordet och värmen hade flödat åt det håll det naturligt vill färdas.
Förstår personligen inte poängen med alla dessa små lådor som ändå tar tämligen mycket plats på ett skrivbord. Ändå poängen är väl om man vill ha den i en hylla av något slag?

Av DeadMeat1234

OT, On Topic....

Basically, sväva inte iväg on the winds of ideologi. Inte menat mot just dig eller någon annan

Av DeadMeat1234

Xeon 3 server med unRaid, dekstop med Ryzen 2700X som används för lite allt inkl. spel.
MacBook Pro 13'', primärt för lärande av olika slag.

Utöver de som används aktivt finnes också rPi som ligger och mognar (den var inte helt stabil, inte rört den på länge), gammal Asus atom jag försöker hitta någon trevlig distro till och kanske koppla in i tv'n igen. Sen har jag en gammal HP laptop från jobbet som också ska få någon rimlig linux distro på.

Av DeadMeat1234

Min spontana reaktion är "urk", dylika features var en av anledningarna att jag hoppade över till Apple. Får väl hoppas att de löser det elegantare än min erfarenhet av det från android.

Mao att det känns som något hjälpsamt och effektivt snarare än något onödigt, min åsikt.

Av DeadMeat1234

Mest spel är jag rädd , typ patiens, sudoku.

Men även studier i form av Canvas, läsning. Lite gamified learning som mimo/sololearn.

Av DeadMeat1234

Smörad stekpanna, blir inte riktigt samma men tycker personligen bara att det blir bättre...

Av DeadMeat1234

16:10 + 21:9

Av DeadMeat1234

Trevligt att de byggt in och ordnat en bra plats för fika brickan i toppen av lådan.

Praktiskt OCH snyggt, svensk design i sitt esse.

Av DeadMeat1234

Ultra allt, betryggande att marketing folket fått fria händer i den tekniska specifikationen.

Av DeadMeat1234

Jag kan tyvärr konstatera redan "relativt" kort in i andra akten att jag börjar tröttna på spelet. Det känns mer som en uppgift att bli klar med än något jag uppskattar att göra. Det trots att jag gillar berättelsen (den är verkligen inte nydanande men tillräckligt bra) och hur den berättas. Kan tycka att det är lite långt mellan waypoints, inget som blir bättre av att man ibland kommer fram till en som av någon anledning inte aktiveras och man missar det. Får man glatt springa om området igen senare om man hoppar ut.

Känns lite som när man klarat D3 en gång men adventure mode inte fanns och man skulle harva igenom en ny karaktär. Man "vill vidare" men det känns inte speciellt givande på vägen.

Av DeadMeat1234
Skrivet av Sw1ftly:

Jodå det går men om man ska bygga ihop en egen dator med liknande prestanda och OS så kommer prislappen gå upp en aning väl?

Dock är väl frågan om prestandan är mer än en papperstiger med den temperaturen, när börjar cpu'n throttla temperaturmässigt?