Inlägg

Inlägg som jaK0b har skrivit i forumet
Av jaK0b
Skrivet av kvamen:

Tack för svaret då kanske sliten funkar då

Skickades från m.sweclockers.com

Precis som ovan sa så är det meningen, fläktarna brusar igång lite lätt vid 60c.

Av jaK0b
Skrivet av Jonathan1231:

Hej!

Jag har länge funderat på att skaffa ett dedikerat ljudkort och nu när jag ha lite extra kulor över har jag fått syn på Xonar phoebus solo. Jag undrar ifall det är ett bra kort för att lira fps spel och ifall det kommer bli en stor skillnad från mitt onboard supremefx III.

Tack på förhand // Jonathan

Det är en klar förbättring mot det inbyggda då det är ett kraftfullt kort som spelar bra och täcker lurar som kan spela allt från 32ohm till 600ohm.

Vad använder du för lurar i dagsläget? Varför jag frågar är för att det inte alltid är så värt att köpa ett "monster" kort till ett par billigare lurar.

Av jaK0b
Skrivet av PlexGear:

Känns som Fidelio X2 skulle passa dig perfekt. De brukar även gå ner på rea till under 2k.

Skrivet av zorfex8400:

Håller med PlexGear. Själv sitter jag på Sennheiser HD650, gillar dom riktigt mycket.
HD600 finns ju också men tror dom ligger lite över din budget.

Men jag tror Fidelio X2 är bättre i dom lägre registrena.

Klickade hem ett par Fidelio x2 efter att ha läst lite tester på de, stort tack för inputen och god jul på er!

Av jaK0b

Vill uppgradera till ett par HiFi lurar

Hallå där,

Jag är väldigt färsk när det gäller HiFi lurar och hoppas att ni kan komma med några tips.
I dagsläget kör jag Qpad-qh85 -> Asus Xonar Phoebus ( Utan EQ och andra "förbättringar") -> musiken streamas oftast via Tidal i Flac
Det är ju trots allt ett gaming headset men som enligt mig låter långt ifrån gaming när man blåser på med ovan "setup", ljud är en smaksak men jag ska försöka förklara vad jag är ute efter.

Det ljudet jag vill ha är lite åt det varmare hållet med en gnutta låg frekvens bas, hellre mer fokuserat på lågfrekvens än extremt diskant. Men registret ska ändå inte behöva ta allt för mycket stryk utav detta då jag vill bevara den breda ljudbilden som får musiken att börja leva. Det jag upplever i mina QH85 så har de svårt att leverera låga frekvenser och diskant kan låta lite väl skarpt i vissa låtar till skillnad från resten av registret.

Kan driva lurar upp till 600ohm
Egenskaper som lurarna ska ha:
Öppna/Semi öppna
Sköna over ear
Inte trådlösa
Bred och varm ljudbild med lite extra fokus på låga frekvenser
Maxpris 2500kr

Om ni vill veta något mer specifikt så är det bara att fråga!

Av jaK0b

Jag använder en trådlös x360 kontroll med usb receiver, kör Windows 10 Pro och det var bara att plug and play.

Av jaK0b

Bästa jag läst idag! Längtar!

Av jaK0b
Skrivet av KRQKAN:

Tycker att bilkörningen i GTA 5 är den bästa någonsin. Tycker det känns extremt trovärdigt.
Och när man tex körde i GTA 4 och vart nära på och krocka och väjer för fulla muggar så blev det bara sladd som slutar i katastrof.
I 5:an är det iaf möjligt att styra upp det igen.

Flög desutom The blimp idag..................

Skulle landa.....

Låt oss säga att hindenburg vart ett skämt jämfört med detta.

Länge sedan jag skrattat så mycket. Haha.

GTA IV har enligt mig den bästa GTA körkänslan. Arkad känslan passar inte alls in i GTA, IV's bilfysik var riktigt grym för man kunde känna av bilens vikt och få till en sladd med hjälp av det. I GTA V så måste man trycka ner X(ps3) för att få sladd, förstår inte hur någon kan tycka att det är bra.

Av jaK0b

Kan rekommendera razern som ovan länkade. Har haft den sen december och allt funkar klockrent. Lagg fritt, stor och bra skärm som verkar ha klarat sig ifrån repor väldigt bra. Kameran är inge vidare i mörker men den är riktigt grym i rätt ljus. Skulle satsa på en sån, tror inte du kan få mer mobil för pengarna.

Av jaK0b
Skrivet av Ryden:

Kan bara tipsa om F.Lux: http://stereopsis.com/flux/ Faktiskt riktigt bra, ställer om skärmens vitbalans utefter dagen så att det inte blir så ansträngande på natten. Stänger man av den på kvällen så blir det riktigt blått och trist sken från skärmen!

Underbart, tack! Hur skönt som helst ju. Glodde på en film och drog in på sweclockers och blev råbländad, den här tråden har nog räddat mina ögon haha

Av jaK0b

Håller med de andra när de menar att du borde köra din egna stil, även om du inte gör det medvetet eller om du nu gör det så är det sjukt likt pewdiepie. Försök bara att hitta din egna stil där du känner dig som mest bekväm

Av jaK0b

Gran turismo 4 om ni gillar racing spel, klockrent att tävla mot tex sin sambo

Av jaK0b
Skrivet av trisse23:

Blir så nkt dyrare då jag måste ha postförskott

Postförskott kostar väll inte mer än 50 kr ? För de där lurarna är rätt ovanliga och du kommer nog inte hitta de i Örebro.

Av jaK0b

Tror inte att någon affär säljer de i Örebro faktist, köp de från maxfps

http://www.maxfps.se/product_view.aspx?productid=2396

Av jaK0b
Skrivet av Handa:

Jag tror snarare att någon helt enkelt har skrivit fel när de gjorde sin order. Finns absolut ingen anledning för att ringa runt slumpvis till personer i Sverige där inte många procent spelar WoW. Speciellt inte när de söker en specifik person vid namn Viktor...

Jo mycket möjligt, man blev lite nojjig. Men skönt o höra att de inte ringer ut slumpmässigt!

Av jaK0b

Företag ringer angående wow guld?!

Helt slumpmässigt när jag satt på jobbet så får jag ett samtal från 0086 2152 6945 26. Kollade upp riktnummret och det visade sig vara från Taiwan. Nu till saken, de ringer en gång först och då skiter jag i att svara för att jag var upptagen, några minuter senare ringer samma nummer igen. När jag svarar så svarar hon i detta fall på engelska och pratar flytande engelska, dock väldigt snabbt och osäkert.

Det hon frågar mig är ifall jag har köpt wow guld till mitt acc. Grejen är den att jag inte har spelat wow på typ 1 år och när jag sa det så sa hon bara " Are you sure? Is your name viktor?"Då svarade jag "Ehhm nope why are you calling?" " Ok sorry byebye" avslutar hon med helt plötsligt.

Och nummret hon ringde upp mig på skaffade jag precis innan nyår och det finns inte ute på nätet. Så jag antar att de drog igång en randomlista på comviq nummer i sverige och bara ringde på. Är det någon mer som har varit med om detta ? Jag vart riktigt chockad och undrar varför de gör så?

Av jaK0b

http://www.youtube.com/watch?v=M0ObS62Js-4

Nostalgi på hög nivå för mig

Av jaK0b
Skrivet av godspeed:

-----------
Griper väl efter halmstrån för att slippa ett garantiärende på korten då de är EOL (end of line) produkter för de flesta butiker och åf plus distar
Så de försöker nog bråka med er så länge de kan
Det är annars ett klassiskt tecken på att korten är trasiga eller håller på att gå sönder när det här händer, antagligen pga värmen dragit iväg för er under en längre tid
Hur lång garanti är det kvar på korten om jag får vara lite nyfiken?

2 år kvar har han på de, vi sitter o väntar spänt på evgas mail.

Av jaK0b
Skrivet av godspeed:

-----------
Nu är ju nvidia och de äldre korten kända för att ha artefaktproblem i BF3 så därför lär supporten ha neggat er i den jämförelsen, hade ni tagit ett annat spel, vilket som helst, så hade man nog säkerligen haft en annan ton.
Är tydligen i de flesta fall drivrutinsproblem i kombination med just bf3.

Finns tonvis med trådar om nvidia och artefakter på vissa banor osv, och vissa lägen därute
Så därför kan ni ju ta och lira nåt annat istället, och sen filma och visa dem bara för att visa att samma problem uppstår i alla spel ni testar, gärna nåt annat än bf-serien

Vet inte om jag skrev det i första posten men han har även filmat spel som gta iv med artefakter, jo precis tycker dock att det är skumt att supporten väl la ner det hela när han nämnde battlefield 3, innan de mailet hade han sagt något helt annat spel. Det blev som om att supporten låste sig fast på att det bara var bf3s fel.

Av jaK0b
Skrivet av Chris_Kadaver:

Dålig support är bara att konstatera. De som hävdar annat har inte mycket innanför pannbenet. Vet inte vad som hänt med komplett. Sist jag ringde och satte mig i telefonkön som enbart gällde frågor om frakt, så var det 1 före mig i kön och jag fick vänta närmare 20 minuter. Jag har tidigare haft bra erfarenheter av komplett. Men det där du beskriver är ju skandalöst dåligt. Att dumförklara sina kunder är inget man vinner förtroende på.

Nej precis, så fort han nämnde battlefield 3 så dog intresset ännu mer hos supporten

Av jaK0b

Han blåser aldrig av de med högtryck, fläkten går på högvarv nästintill direkt (auto:100%) och ni som fortfarande inte har förstått meningen med denna tråd är att jag vill veta om komplett support alltid varit så, det är inte gnäll, det är inte okunnighet. Ni som inte har någon erfarenhet med deras support behöver inte skriva i tråden om ni inte har något vettigt att skriva om. Då syftar jag inte på er som kommer med tips.