Inlägg

Inlägg som melviz har skrivit i forumet
Av melviz

Gud vad skönt, nu slipper man ju köra datorn till lan:et. Äntligen kör datorn sig dit själv:)

Av melviz

Yooo, Mr. White!

Av melviz

waoow nästan ingen skillnad alls.... För att IRL videon är ju för fan grynigare än mina havregryn jag äter till frukost (och då kör jag fiber havregryn).

Av melviz

Det första jag tänker på när jag ser det här galleriet :S

Av melviz

Jaybirds Bluebuds X

Hej på er!

Eftersom jag aldrig sett någon (på swec) skriva eller haft ett par av dessa hörlurar tänkte jag att jag gör en unboxing på mina nya Jaybirds.

Jag ber om ursäkt för den kassa bildkvaliteten. Har två par av dessa hörlurar därav unboxing för jag vet hur bra dom är. Det är dom bästa hörlurarna jag köpt baserat på (PPK= prestanda per krona) Finns absolut bättre ljud men komforten med BT Hörlurar och riktigt okej ljud slår allt jag provat.

Du kan synca dessa hörlurar med allt som har BT och det är mycket enkelt.

Har precis flyttat riggen hemma så kommer nog galleri på det snart med. Samt med det sagt vill jag säga att på hemma plan kör Jag ett par AKG K701 med extern DAC så Ljud kan jag en del om.

Hoppas någon gillar detta... Gör detta bara för att jag verkligen gillar dessa hörlurar och tycker de förtjänar mera uppmärksamhet.

Om ni undrar något fråga på

Jaybirds Bluebuds X

Av melviz
Skrivet av emilakered:

Vi får väl skylla på oinformerad kundtjänstmedarbetare, helt enkelt. Bra att veta tills jag eventuellt tecknar igen.

Säkert så tyvärr!=/ Kul med svar från dig!=]

Av melviz
Skrivet av emilakered:

Det var infon jag fick då, kanske är annorlunda nu.

Skickades från m.sweclockers.com

Tråkigt att höra du får det gratis på din surfplatta/smartphone etc om du har det på din Telia digital tv. Varit så sedan Telia började sälja det!

Av melviz

Det med telia och HBO stämmer inte!

Av melviz

Haha min flickvän gillade spela sp i BF3 får väl se om hon vill göra det i BF4 kommer väl tycka det är ännu bättre Hon gillar inte bra sp titlar typ bioshock x)

Av melviz

Hejsan har precis tagit och köpt mig ett Z87 Mpower mobo! Så skulle ta mig lite tid nu i helgen och börja klocka lite..... Men när man går in i bios kan jag inte ändra något? Det ärr ju något jag måste enabla men vet inte var? Bara för att ställa upp core voltage står det något liknande (if you have a cpu wich have this features you can change this) Men det går inte? Sitter med 4770K så fattar inte vad det är i Asus z87 pro kortet var det bara gå in och leka samma med min ivy och bloomfield. Så fattar inget någon som vet vad jag ska enabla? (Det här är stört pinsamt)

Av melviz

Hej och välkommen till sviclockers!!=D Grymt Jonas mycket och många tack velat kolla närmare på dessa två!

Av melviz
Skrivet av OlleTheGreat:

Självklart, finns ju ramdisk

Skickades från m.sweclockers.com

Du ska se att deras luddiga skrifter gäller säkert det med

Av melviz
Skrivet av Kakann:

Oklockade, ja. Men det stannar knappast på 130w när man pressar de så långt det går.

Nej klart de inte gör... Men det gör inte 9590? Eller var försöker du komma?

Av melviz
Skrivet av tvelander:

Du ska nog se att en 3930k /3960X / 3970X i 5Ghz har nog inte så låg TDP.

130-150 ligger ju intel på? Detta är en ny prolle på 220?

Av melviz

Så kul haha vilken troll reklam

Av melviz
Skrivet av Blitzenkrieger:

Bland det tramsigaste jag någonsin hört. Du är HELT säker på att du inte blandar ihop exempelvis 3G och 3GS respektive 4 och 4S?

3GS = Ingen front-kamera, låg upplösning på bakside-kameran; 600MHz respektive 1GHz CPU (gissa vilken som har vilken.......); 480x320 respektive 960x640 i upplösning; ingen LED-blixt på 3GS; helt annan design; ingen FaceTime hos 3GSen.. behöver jag fortsätta?

När använder man facetime? (aldrig och det fungerade jävligt dåligt också när 4 var ny) CPUN spelar typ ingen roll i en iphone.. knappt någon skillnad mellan 3GSEN och 4AN i vissa fall är 3GSEN snabbare... Kameran okej det är sant det är väl det ända som har någon betydelse. Så ja fortsätt gärna för ser ingen poäng med det du skriver. kolla gärna den här också http://www.youtube.com/watch?v=cZRLcJ5qQSQ ( då är ändå han någon fanboy som du)

Av melviz

Gött nu kommer jag aldrig köpa en låt/film/bio igen! Åååå eee åååå å tanka på så hårt det går!

Av melviz
Skrivet av Kygen:

Jag tycker att iPhone 4 var den bästa iPhonen relativt sett konkurrensen och originaliteten i nyheterna. iOS7 är kanske den bästa uppdateringen hittills tillsammans med iPhone OS 2.x och iOS4. Den inkluderar det mesta jag, som icke Apple användare, saknar i iOS6. Jag har inte hunnit läsa mycket om eventet men av det jag hunnit konsumera är att det mesta som företaget presenterade och introducerade var ganska meh och kändes som steg i fel riktning.

Antar att du är en stureplans/kungsholms snubbe från sthlm eller från johanneberg i gbg.... 3gsen och deras iphone 4 var ju för fan samma skit lite mera intern minne på 4an. Antar att allt du tänker på är design och om det är inne om du konsumerar apple produkter som iphone 4 Hoppas inte du blev allt för arg slipsnisse

Av melviz

HAHA ios vilken skit! Efter 3gsen borde dom slutat.... Jävlar vad dom är efter på alla sätt!

Av melviz

Trevligt trevligt! Men kolla in i kameran....