Inlägg

Inlägg som weedad89 har skrivit i forumet
Av weedad89
Skrivet av makatech:

Irriterande, ja, jag är också väldigt nyfiken på Amazon HD, trevligt om den blir lite billigare än Tidal Hifi.

Tror det var så att det ligger lika prismässigt, men då får du ändå allt som ingår i prime med video och det andra, dessutom en del "Ultra HD" som är högre kvalitet än tidal masters Har för mig det är ett större bibliotek också. Och man behöver inte ha prylar som är certifierade för MQA

Av weedad89
Skrivet av makatech:

Jag har inte provat den själv ännu men den är väl redan aktiv eller fungerar inte den för oss i Sverige menar du?
https://www.amazon.com/music/unlimited/hd

Nej går inte att köpa som svensk, inte heller via VPN då man måste ha ett amerikanskt bankkort att betala med tyvärr. Däremot får man gladeligen köpa prime utan större problem på .com sidan...

Av weedad89

När kommer deras Music HD? Enda tjänsten av intresse

Av weedad89

2200kr hämtas

Av weedad89

Försöker med ett bud på 2800 + frakt.

Av weedad89

Behövs inte ens alkohol för att komma dit för mig, trötthet räcker mer än väl. Vad gäller alkohol så kommer dubbelseendet när mängden blivit sån att man börjar somna, iaf för mig.

Så min slutsats är att jag ser hellre lite lätt påverkade människor, fast pigga köra bil än som det är idag där dom flesta håller på att somna bakom ratten spik nyktra...

Av weedad89

1800 + frakt börjar jag med då

Av weedad89

Kan börja på 1500 + frakten

Skickades från m.sweclockers.com

Av weedad89
Av weedad89
Skrivet av anon5930:

Hehe, den dagen de både kan dammsuga och skura golv så bara måste jag skaffa en.

Cleanmate s800 kan moppa

Av weedad89
Skrivet av iMatter:

Du får en Redmi 4 Pro med 625 och 4100 mAh-batteri för 1500-1700. Jag köpte en till en bekant i Dec för 1,484:- ink frakt från aliexpress.

Precis det jag länkade

Av weedad89

Xiaomis Redmi lineup är rätt fin. Har en Redmi 3 pro själv och är mer nöjd med den än vad jag varit med mina Nexus lurar.

https://m.aliexpress.com/s/item/32791401965.html#autostay

Skickades från m.sweclockers.com

Av weedad89

Civ 6 är dock bättre än vad femman var i samma stadie, så jag tänker som så att sexan med tiden kommer bli bättre. Skulle jag köpt för att spela i nuet hade det blivit femman, men om jag tänker att jag ska spela över längre tid så skulle jag satsat på sexan.

Mina två cent iaf

Av weedad89

Den nya är något mindre och lättare, dessutom skiljer det i anslutningar där den nyare har type-c och bla bild via den istället för displayport

Av weedad89

Fyll på med så mycket info du kan så ska du nog få ett bra förslag. Min största fråga till dig är dock om du använder eller ska använda diverse instickskort på pci-e banorna?

Av weedad89
Av weedad89

Du kan desvärre inte överklocka den.

Av weedad89

Finns kortet kvar?

Av weedad89

Bjuder 700kr, hämtar det på plats

Av weedad89

@drakgurra:

I den prisklassen blir det svårt och jag kommer inte på något att tipsa om på rak arm. Men mitt tips är att slopa 2.1 helt och hållet och köra på två ordentliga högtalare och sen komplettera med sub om/när du känner att det behövs och du sparat ihop pengar till det.

Utav egen erfarenhet så låter alla billiga 2.1 system förskräckligt, speciellt till musik.

Sen ska också tilläggas att ljud är ganska subjektivt, så vad någon säger är bra kan du uppfatta som värdelöst. Så det bästa tipset är att gå runt och försöka lyssna på ett antal olika högtalare.