Inlägg

Inlägg som dookie95 har skrivit i forumet
Av dookie95
Skrivet av CyberVillain:

Hjälpte inte med att uppdatera första inlägget, massor med idioter som ändå inte fattar grejer.. Vart är mänskligheten på väg. Jag klagar inte på att jag blir dödad på ett skott, för det blir jag inte, jag är näst bäst svensk i världen i Little birden (Plats 50) och kan anpassa mig, för sista gången, problemet jag har med patchen är att den skapar en trist defensiv spelstil.

Och till dig Reyintaz, jag har ingen respekt för dig som jag kan tappa så du får nog jobba lite på den.. Sedan betyder inte "skjuta ner den så fort den spawnande" att du ska rapa deras main, utan hålla koll på när den spawnar via kartan så att du kan skjuta ner den så fort det går.. det är inget fulspel eller baserape, bara common sense... läs inlägget innan du bashar, annars är det lätt att man blir idiotförklarad..

men alltså om du får 15 kills nu istället för 40 så har dom ju lyckats balansera. Att tvinga hellin att flyga defensivt gör den mindre op.

Av dookie95

kan inte gå in på servrar sen patchen kom ut =(. kommer aldrig förbi joining server. nån som vet vad som är fel ?

Av dookie95
Skrivet av aml417:

VARFÖR PÅ EN VARDAG!?!? :@

Hellre på en vardag än på helgen

Av dookie95

måste ni köra på tisdag varje gång har träning då =(.

Av dookie95

fan vad grymt mycket bättre än jag hade förväntat mig iallafall när det kommer till pris och ström förbrukning.
synd om AMD dock som verkar bli ifrånsprugna på grafikmarknaden nu också

Av dookie95

dumt att betala för blue-ray med så låg budget

http://www.alina.se/Produkt.aspx?site=prisjakt&T2=K53BY-SX201... skulle jag valt istället men det beror ju på vad man behöver.

Av dookie95

maila cooler master och be dom ge dig en bild som du får använda =D

Av dookie95

Spelar fortfarande sim city 4 ibland Fan vad kul det är
Shut up and take my Money

Skickades från m.sweclockers.com

Av dookie95
Skrivet av foxzox7:

Hej!

Har bestämt att jag ska köpa gt440 för det alla spel som kräver ett grafikkort bättre än det kommer min processor inte klara av ändå!

men mitt moderkort har bara ett pcie x8 uttag och 440 kräver x16!

Hur ska jag göra nu??

MVH

På ett sånt svagt kort kommer x8 funka bra också

Skickades från m.sweclockers.com

Av dookie95

nu har jag väldigt svårt att spela spel särskilt länge vilket spel det än är (utom wow när man var i träsket). men ensam spelar jag nog aldrig mer än 2 timmar om man spelar med kompisar kan man kanske sitta uppemot 4-5 timmar dock.

Av dookie95

0/10 det börjar bli himla många medlemmar svårt att känna igen alla

Skickades från m.sweclockers.com

Av dookie95
Skrivet av Nanger:

Vad fan har USA i andra länder att göra? När ska de inse att de ska hålla sig i sitt land.

Vad fan gör de ens nere i Irak?

krossar en diktator som ine vill sitt folk väl och hjälper till att rensa bort oordninen efter honom. nån måste göra skitjobbet synda att USA får så mycket kritik för att dom gör det.

Av dookie95

asså ett gt555 är ju inte så illa ett 560 räcker ju till det mesta och det borde ju inte vara långt ifrån

Av dookie95

bios känns ju som den bästa då den är konstant

Av dookie95
Skrivet av mellex:

Tänkte passa på att fråga en till fråga. Tror ni att amd phenom x4 kommer att flaska mitt grafikkort dvs behöver jag byta ut grafikkortet ifall jag låser upp från 2 kärnor till 4?

grafikkortet flaskar nästan alltid. för att maxa ut en 4 kärning behöver du åtminstone ett 570,580. undantaget är bf3 som verkar dra ruskigt mycket av processorn

Av dookie95

550w räcker och blir över

Av dookie95
Skrivet av Cindori:

Som jag har fattat det så ligger inte problemet med externa grafikkort i prestandan, utan i responstiden. Det tar mycket längre tid att skicka signaler genom 1m kabel, frågan är hur det skulle fungera när man spelar.

thunderbolt ska väll vara optiskt så småningom bara att första blev vanlig om jag minns rätt. i och med detta borde ju responstiden inte bli något problem

Av dookie95

jävlar vad fint dom skalade. att "bara" förlora 50 fps med fyra kort är inte illa pinkat. varje kort får ju ut nästan 80 % av sin potential

Av dookie95

bara jag som tycker att hela numreringen borde inveteras ?

Av dookie95

underligt anslutningsproblem

Tja

jag har fått ett väldigt underligt problem på en av mina datorer. den vill inte komma ut på internet helt plötsligt trots att den funkade för bara nån dag sedan. jag har testat med 3 olika "wifi stickor" (vad fan heter en sån) som alla funkar till andra dator men inte på denna.
dom hittar alla trådlösa nätverk och kan ansluta till dem även på felande datorn men man kan inte ladda några sidor på Internet och det står att den har begränsad åtkomst. när man kör nätverksdiagnostik så står det att "det finns ett problem med drivrutinen för kortet trådlös nätverksanslutning 4" och den inte klara av att lösa problemet.
nån som har någon ide om vad som kan vara fel tacksam för all hjälp =D