Inlägg

Inlägg som korre har skrivit i forumet
Av korre
Skrivet av DozeN:

Behöver du ens uppgradera?

Behöver och behöver gör jag väl inte men har haft cpu sedan den kom och 280x också när dom kom så känns som det är dags att gör en uppgradering av något.

Skrivet av BrottOchStraff:

Skulle säga att det beror helt på vad du ska spela, men i första hand GPU, så kan du testa hur långt du kommer. Du märker om det är något spel som fortfarande inte upplevs som jämnt eller har låg fps, då kan du börja fundera på en uppgradering av CPU också. Men satsa direkt på en ganska kraftfull GPU så du har nått att utgå ifrån sen.

Det är nog lättare att börja med ett nytt gpu för att sedan se ifall cpu är flaskar eller får jag helt enkelt testa nu och se vilket som flaskar först i dom spelen jag spelar/vill spela. Tack för tipset vet inte varför jag inte tänkte på det innan men får skylla på värmen

Skrivet av Nietszche:

Håller med föregående, uppgradera inte helt. Jag vet inte hur dubbla 280x presterar jämfört med 1070/1080, det kan vara en idé. Du kan ju alltid öka minnet till 16GB men det beror helt på vad du gör på datorn.

Ne vet inte rikgit det heller mer än att jag antar att ett 1070/1080 är bättre och vill komma bort ifrån CF/SLI för jag lite för mycket pill med det för att få det att funkar ibland. Inte haft några problem med att minnet tar slut men det är ju alltid ett alternativ och kommer att bli 16gb på den nya datorn bara för att.

Av korre

Vad bör man uppgradera först, 2600K->6700K eller 2xR9 280X->GTX1070/1080?

Sitter och funderar på att uppgradera lite till datorn men vet inte vad man ska börja med.

Sitter just nu på
Cpu: i7 2600k @4,3
Gpu: 2x R9 280x
Ram: 8gb

Kommer köra 1080p och kör ibland på tre skärmar (5760x1080). Kan inte bestämma mig vilket som är bästa att börja uppgradera cpu/mb/ram (6700K) eller ett nytt gpu antagligen ett 1080/1070 beroende på hur recension blir på dom har släppts.

Så tänkte höra med folket på Sweclockers vad dom säger om det.

Av korre
Skrivet av S.Shooter:

Undras om någon av våra lokala utvecklare kommer släppa "Svenska lastbilschaffisar"?

Hoppas jag också för tycker inte om att köra dom amerikanska lastbilarna känns för stora och man kan inte se framänden och måste sticka ut huvudet för att se till vänster riktigt när man ska svänga ut i en korsning. Men ska ge det ett tag till för att se ifall man vänjer sig vid det har bara spelat en timme så.

Utöver det så tycker jag att det känns bättre än ETS 2 snyggare och bättre miljöer(imo), bättre tre skärms support (kan bara vara jag som tycker det kan vara samma som ETS 2) och något som jag saknade är det att man kan få lite svårare parkeringar ifall man vill.

Av korre
Skrivet av fredrikkarlsson:

Blev fan på lira det igen nu alltså, har världens speltorka och kom på att detta kan ju vara lite kul att ta upp igen! =D
Dock, har jag redan köpt det en gång men vet ej från vilken platform..
Men köpte det igen från steams deal, bra pris för allting!
http://store.steampowered.com/sub/64904/

Lär väl säkert komma en 3a i år

En trea kommer nog inte komma eftersom dom håller på (snart klara) med American Truck Simulator som släps den 3:de februari Men man kan ju alltid hoppas att dom gör en trea med bättre stöd för sådan tandem vi har i norden.

Av korre

Tack för svaren, vet nu lite mera varför det är så. Inte för att det gjorde mig så mycket klokare

Skrivet av iXam:

En anledning kan vara att sidan sparar lösenord i klartext istället för att hasha dom (vilket man böär göra).
En annan anledning är klantar av annat slag.

Varför inte har ett långt lösenord ifall man kan det? Kör Laspass med yubikey så behöver bara komma ihåg ett långt lösen. Sedan sköter Lastpass resten

Skrivet av Ferrat:

De där beror ju helt på hur lösenorden är skyddade och hur systemet ser ut m.m. det är skillnad på hash, hash och kryptering, om det är "salted" eller inte, om du kan använda specialtecken etc därav kan det vara extremt varierade resultat på sådana sidor. Vilket lösenord du har är faktiskt mindre intressant än hur det hanteras, ja det kan variera lite i tid men sköts lösenorden rätt spelar det ingen roll att de är 8-15 chars långa jämfört med googles max 60. Dock brukar jag har max på alla, inkl. google samt dubbel och trippel verification bara för att ^^

Lite som mig då men har hållit mig på 20-30 tecken. Men har börjat med 50 tecken.

Av korre

Lösenord på max 15 tecken

Skulle byta lösenord på en hemsida och när jag skulle skriva in mitt nya som va 50 tecken så stod det att man bara kunde ha max 15 tecken. Frågan är varför en sida har det så medans andra har att du kan ha längre?

Detta inlägg kan ligga i helt fel forumdel men kan tänka mig att det har med hur hemsidan är uppbyggt, kan helt fel i mitt tänk.

Av korre

Richard Burns Rally kan jag rekommendera ifall du vill ha ett rally spel och inte vill köpa Dirt Rally. Har ett antal år på nacken men känslan är det inget fel på.

Av korre
Skrivet av Mattiiss:

Köpte min första sphynx, eller "nakenkatt" för ca 1.5 år sedan nu. Vilken underbar katt!

"Why is it inside out?!"

Av korre

Riktigt snyggt. Vill du så får du gärna fixa en länk till den så man kan ladda hem den

Av korre

Har haft det problemet också ibland och nästan kommit fram till att det är efter jag har använt CCleaner och inte startat om datorn emellan jag kört CCleaner och började spelat. Ska tillägga att jag inte har spelat cs:go på ett antal månader så kan ha ändrats.

Av korre
Skrivet av Akepouchen:

Jag funderar på att börja om med mina mod. Vill säga att ta bort alla jag har nu (förutom kart moddarna) och börja om med nya och eller bättre uppdaterade.
Är det något man bör tänka på eller är det bara att ta bort dom?

Skickades från m.sweclockers.com

Ifall du ska starta en ny profil så är det inte inget du behöver tänka på mer än att bara inte aktivera dom modsen som du inte vill ha i den nya profilen.

Av korre

Jajo det är det ju men tänkte mer som inte mod

Av korre
Skrivet av Mattias P:

Lite mer av timmerbilen ^_^

Riktigt snyggt! Man kan ju alltid hoppas att dom inför den i ETS2 eller 3an när det kommer hade gjort mig extremt mer intresserad av spelet

Av korre
Skrivet av anon81912:

Vet du någon som det inte fungerar bra för efter patchen? Alternativt vad är det som inte fungerar bra? Kör de med för höga grafikinställningar? Har de för klena datorer? Uppstår det buggar?

Inte kolla på det alls nej. Säger bara att bara för att något kanske funkar för dig betyder det inte att det funkar lika bra för alla.

Av korre

Efter testat den lite så har jag kommit fram till att man kan hålla den med en hand vilket jag föredrar utöver det så finns det inte så mycket att säga om det mer än att den kan kännas lite slö ibland när man ska öppna en app.

Detta är min första surfplatta så har inte så mycket att jämföra med.

Av korre
Skrivet av anon81912:

Jag förstår inte detta bråk. Efter första patchen fungerar det riktigt bra. Jag har inte stött på några konstigheter. Det flyter på helt OK och är riktigt snyggt.

Inte för att vara sådan men bara för att det funkar bra för dig betyder det inte att det funkar lika bra för alla. Så ja jag förstår bråket om det.

Av korre

Beställde faktiskt en för att jag har letat efter en billig surfplatta så får se hur den är. Kan återkomma med vad jag tycker om den när jag fått den och testa den

Av korre

Asus rt-66u tethering (4g) problem

Har en oneplus one och en Asus rt-66u med asuswrt merlin firmware 378.53. Skulle vilja använda tethering ifrån mobilen så alltså använda mobilen som modem. Routern hittar mobilen men kan inte inte som modem. Funkar ifall jag kopplar in den direkt i datorn och kör tethering. Kan inte komma på vad det är för fel för är inte bra på nätverk och felsöka det så frågar här ifall någon har något tips om vad som kan vara fel.

Det funkade för ett bra tag sedan när jag hade min samsung s3 och bara 3g men dom uppgraderade nyligen mitt abonnemang till 4g.

Av korre
Skrivet av Akepouchen:

Hur laddar man hem en profil? Eller hur menar du?

Skickades från m.sweclockers.com

Fuska sig till det alltså. Vet dock inte exakt hur man fixar levlar men pengar är enkelt igenom att använd cheat engine.

EDIT
https://www.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=C2sNMt9jfF4&...

Av korre
Skrivet av Akepouchen:

Jag är på lev 11 just nu.

Skickades från m.sweclockers.com

Ifall du kör med mods testa utan. Ifall du vill testa så testa att ladda hem en profile som ger tid många levlar och pengar för att se ifall du kan köpa något på dom. Ifall du inte gör det testa att installera om men glöm inte att gör en backup på din profile.