Inlägg

Inlägg som korre har skrivit i forumet
Av korre
Skrivet av Viradise:

Tack för tipset ska ta och testa och se ifall det blir roligare. Ser dock fram emot det som kommer i American truck simulator där det finns olika svårighetsgrader på när du ska parkera din släpp och hoppas att dom inför något sådant i euro truck också

Av korre
Skrivet av trickysaer:

Började spela med en munk på seasons för några dagar sedan men jag tycker det går våldsamt segt att hitta vettigt gear. Har experimenterat lite fram och tillbaka med gems också. Största problemet känner jag är att även om jag har rätt hög grundskada så gör jag typ noll i skada på mobsen med undantaget för när man triggar explosive palm med en grupp.

Fram tills jag hittar Sunwok's setet (inte hittat en enda del och bara två i Inna's) vad skulle ni rekommendera för upplägg? Griftar mest nu runt 21-24 för att hitta gear och levla lite gems.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/trickeh-1488/hero/56484663

Kan rekommendera denna build https://us.battle.net/d3/en/calculator/monk#adVeSh!dbXg!YZbZY... funkar bra som starter build och kan rekommendera DatModz på twitch ifall du vill ha lite andra builder för andra saker.

Av korre

Bara jag som börjar tröttna på att det är för "lätt" att köra dom lastbilarna som redan finns och är sugen på något svårare. Kör med tandem moden nu och det hjälper lite men fortfarande för lätta parkeringar man får göra.

Tips tas gärna emot som gör spelet "svårare" att köra.

Av korre
Skrivet av Math-ematics:

Anledningen till att man måste visa legitimation vid uthämtning med kolli-id är för att posten ska ha notera vem som hämtar ut försändelsen utan avi.

En del paket skickas med smsavi då krävs legg koll beroende på hur paketet är skickat.
Vissa paket räcker det med pappersavi och inget legg.

REK kräver leg+påskrift

Man har alltid möjligheten att se vikten på en försändelse (ej om det är skickat som brev) via posten.se

Verkar det helt off, som att det är dubbla vikten mot en konsoll. Öppna paktet på postkontoret direkt, detta ska man alltid göra om man inte vet vad som är skickat, om man är osäker mm.

Detta på grund av att personalen ska bevittna vad som är i paketet, vad som eventuellt saknas, eller är för mycket.

Vill aktören sedan att du returnerar det som felaktigt har kommit ut så får dem ju självklart ersätta dig för milkostnad alt skicka en budbil. Dom ska ju självklart inte hota dig med fakturakrav på grund av att du bor långt ifrån ett utlämningsställe.

Tack för informationen

Av korre
Skrivet av Broken-arrow:

Vet inte exakt hur du menar.

Men i alla fall bara vid hempaket man skriver på att man mottagit ett kolli (för chauffören ska kunna bevisa att paketet är lämnat hos kund), Kunden vet bara vad han beställt och chauffören vet inte mer än att han lämnat ett paket hos X kund.

Hämnar man paket på ica/posten så behövs inte mer än Kolli ID och Id handlingar (men man skriver ej på något). Så endast när man är hemma och packar upp som man vet om något är för mycket/saknas. Har varit med om att man inte får följesedel med i paketet utan bara på mail.

Det jag menar är att man inte juridiskt har godkänt utlämningen av X kolli (inte skriftligt i dom flesta fallen i alla fall, om det inte är Hem paket då).

Kan vara jag som fattar fel men när du hämtar ut ditt paket så "skriver du på" när du visar legitimation. Men hittar inget officiellt om ifall man "skriver på" när man hämtar ut ett paket så kan ha helt fel. Orkar inte lägga ner mer tid på att leta efter mer info om det så ifall ni vill säga att jag har fel så do it jag kommer lägga min energi på något annat nu.

God fortsättning på alla

Av korre
Skrivet av twk:

Vadå följesedel? Det står inte på pakets utsida exakt vilka artiklar det innehåller?

Skickades från m.sweclockers.com

Precis det ligger i paketet och när du hämtar ut paketet så skriver du under att du mottagit paketet med x antal kolli i och ifall det inte stämmer med det du har beställt så ska meddela företaget att det inte stämmer. Ifall du inte gör det så har dom rätt att fakturera dig för dom varorna som va extra i paketet som du mottagit och skrivit under att du mottagit paketet.

Av korre
Skrivet av twk:

De ska inte ens prata om faktura. Om TS inte vill lägga sin tid och sina pengar på att skicka varan så ska företaget komma och hämta sin felskickade vara. Det är deras ansvar, inte någon annans.

Skickades från m.sweclockers.com

Ifall varorna som han fick extra va med på följesedeln så godkände den sekund han har hämtat ut paketet att han har fått dom där med kan företaget fakturera han för dom ifall inte dom kommer tillbaka och dom har tre år på sig att skicka en faktura. Vilket sätt dom kommer tillbaka spelar ingen roll ifall företaget tar en helikopter eller cykel eller ersätter kunden för att han ha använt sin egen bil och lämna tillbaka det. Ja ifall personen använder sin egen egendom och tid så har han rätt till ersättning för det av företaget.

Ifall det inte står på följesedeln så ja då kan inte företaget bevisa att det är just han som fått det utan det kan ha bara kommit bort i lagret.

Skrivet av Sidewalker:

Förstår du hur naivt det är att basera ditt svar på hur du tror "seriösa företag" agerar? Oavsett vad du tror så vet de flesta att även det seriösaste företag kommer med diverse hotelser och anklagelser om ditten och datten.

Men jag tror också saker, jorden är platt och tar man sig för långt ut på kanten så trillar man ut i rymden.

TS, oavsett vilken väg du väljer att gå så är det troligtvis inte fel väg.

Ja du får ursäkta mig att jag inte tror på att alla är ute och ***bort/mod*** lura dig så fort det få chansen. Plus att tro allt vad en person skriver på internet utan att kolla in i det lite själv.

Av korre
Skrivet av twk:

"bara en tillsägning om att ifall personen inte kan/vill skicka tillbaka varorna så måste dom skicka en faktura." Det är helt klart att uppfatta som ett hot. TS har ingen som helst skyldighet att skicka tillbaka felskickade varor.

Skickades från m.sweclockers.com

Hur ska dom säga till TS att dom måste skicka en faktura på den varan som han fått för mycket då? utan att låta som ett hot om faktura?

Verkar vara så ifall dom varorna som man fått för mycket så av står på följesedeln så kan man bli tvungen att betala och ifall dom inte står på följesedeln så har man inte juridisk skyldighet att lämna tillbaka varorna

Av korre
Skrivet av Jonny Myran:

Till alla ni som försvarar företaget och säger att han bara ska skicka tillbaka grejerna: Har ni helt missat att företaget hotar att fakturera grejerna om TS inte lyder deras uppmaning att korrigera ett misstag som de själva gjort??

Du vet vad som stod i mailet som Ts fick? för min del handlar det mer om att JAG tror att det inte är ett hot utan bara en tillsägning om att ifall personen inte kan/vill skicka tillbaka varorna så måste dom skicka en faktura. Tror inte att seriösa företag håller på med hot nämligen och ifall dom gör det så ska dom givetvis få skit tillbaka. Men innan vi vet vad som står mailet konversationen mellan TS och företaget så kan vi ju inte säga ifall det är ett hot det handlar om.

Det finns alltid två sidor på en historia och innan du vet båda så kan man inte bilda sig en "riktig" uppfattning av situationen.

Av korre
Skrivet av m4gnify:

Nej. Men jag har ingen bil, och bussarna går ca en gång i timmen här. Jag kommer dit på 10-15 minuter med buss. Bussen hem går från ICA 1,5 timmar senare.

Du tar aldrig den bussen som går till ica för något annat någon gång under en vecka? Tror inte att företaget räknar med att du ska släppa allt du håller på med och göra det direkt.

Av korre
Skrivet av zappox:

Har du lust att citera vad dom skrev om fakturan. Vill se för mig själv ifall JAG tycker att det är ett hot eller bara att dom meddelar att dom behöver fakturerar dig för varorna som du fick extra.

Av korre
Skrivet av Cape36:

Är du helt hundra på det? För jag hade ETS 2 för ca 1 år sedan och då funkade inte kopplingen eller växelspaken.

Koppling och växelspak funkar i ETS 2 och är 100% på det.

Av korre

Fan hoppas att det blir dyrare så kan jag sälja mitt abonnemang med fri 3g suft dyrt tillslut skämt och sidor hoppas att detta verkligen inte att denna trend håller i sig så mycket längre.

En dum fråga ifall du tankar ett kort med 100gb så är det för både dl och ul data antar jag?

Av korre
Skrivet av lowngcawt:

Fan funkar det med en sådan. Det jag läste mig till så behövde man en sådan som jag linkade för att får det att funkar med tre skärmar och med 120Hz+ men då har jag bränt 1k för mycket då bra att veta

Av korre

För att jag skulle får igång min tredje skärm med mitt 280x så behövde jag en https://www.inet.se/produkt/8906426/accell-displayport-mini-d... för att det skulle funkar

Av korre
Skrivet av crille631:

Det roliga är ju att det finns 25.25or ala 2 svängpunkter i ets1.

Skumt att dom kunde fixa det i ETS och inte i ETS2.

Av korre

Aliens versus Predator classic 2000 Hade vi skit skoj med när vi lanade för x antal år sedan
Finns på steam men vet dock inte ifall det funkar på lan längre

Av korre
Skrivet av noobunge:

Hejsan jag skulle vilja ha CS:GO i fullscreen eller fullscreen borderless på min sekundära skärm. Då snackar vi sekundära och inte primary.
Hur gör man detta?

Test ifall det funkar med att använda windowstangent + shift + höger/vänsterpil och se ifall du kan få det till den andra skärmen

Av korre
Skrivet av crille631:

Enligt den här wikin http://en.m.wikipedia.org/wiki/Semi-trailer

Så är det engelska: "A truck pulling a semi-trailer using a trailer dolly", de kan väl ibland nämnas som "25.25" som på bilden, eller 24 om de bara har 4 hjul på trailern, detta är ju då längden på dem.

En annan anledning varför de (SCS) inte vill/kan bara slänga in funktionen är för att de aktuella vägarna i spelet inte klarar av dessa ekipage, och därför så skulle allt alltså behövas göras om.

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/9a/25%2...

Skickades från m.sweclockers.com

Start tack för den informationen. Då får man hoppas att dom fixar det till ETS3

Av korre
Skrivet av cyzed:

Tyvärr så kan man inte ha flera ledade punkter, endast en. Det är något som SCS vet om och tror inte att de vill göra nåt åt det. Kanske de vill spara den featuren till ETS3!?

Men om du vill ha bil med kärra så kan du prova modden som Alex länkade till.

Det är inte samma kombination som i bilden. Det som didjikasd efterfrågar är lastbil med vagn, det du länkade till är lastbil med kärra.

Tackar för svaret och det förklarar varför jag inte hittar något sådan mod. Antar att det är som du säger cyzed att det kanske/förhoppningsvis kommer i ETS3.