Inlägg

Inlägg som korre har skrivit i forumet
Av korre
Skrivet av Akepouchen:

Jag har en annan fråga som dök upp nu ikväll.
Jag har bara kört snabb jobb hittills, men ikväll kunde jag köpa mig en egen lastbil (utan lån) men där till problemet: jag ville "pimpa" fixa till den lite Men jag kan inte välja till några extralysens, lufthorn (tuta) eller vad msn mer kan ha på taket eller fram på grillen?? Fast jag valde bågar först.
Vad kan det bero på??

Skickades från m.sweclockers.com

Kan bero på att du inte är rätt level för dom sakerna?

Av korre

Efter x antal misslyckande försök på att få media markrt reklamen så va lyckan på min sida och jag fick den. Kommit fram till att det hade med att jag hade skalat ner sidan till 75% i chrome

Av korre

Rensat cookies och cachen men inte fått media markt reklamen ännu och ska testa utan virus programmet så fort jag får media market reklamen igen.

Men kom och tänka på kan det ha något med att jag har sidan så den vissas i 75% storlek istället för 100%? håller på att testa själv men ja får inte reklamen jag vill ha

Av korre

Startade om när Scandinavia DLC kom ut så har inte mer än 21h och har 1 garage och runt 30k i banken nu efter jag köpte en ny lastbil.

Av korre

Media Markt reklam

Inte den blekaste vart jag ska lägga denna tråden men lägger denna här så får någon flytta på den ifall dom vill till där den passar bättre

Vet inte ifall någon annan har detta men har problem med Media Markt reklamen på sidan med chrome, testade utan någon exensions igång med samma resultat. Testade med firefox och då funkade det som det skulle så antar att det är något med chrome och tänkte kolla ifall det är några andra som har upplevt detta också.

https://imgur.com/LGfRBse

Av korre

Visst han har något i det han säger men tycker bara att han klagar utan att komma med något för att fixa det. Jag tycker att det är bra att det är så men då är det är iofs för att jag sällan köper spelen när det kommer ut just för den anledningen som han säger.

Av korre
Skrivet av Lifooz:

Är det någon som vet hur man aktiverar CrossFire på ETS-2?
Jag har inte lyckats, ena GPUn går i 100% och den andra på 0%
/Lifooz

http://forum.scssoft.com/viewtopic.php?f=8&t=182979&hilit=cro...

Kolla in den tråden ifall du kan lista ut något. Inte testat det själv för inte orkat men blir att testa det nästa gång jag ska köra ets2

Av korre

Kom på ett något som jag hade kunnat varit roligt och det är att man skulle kunna importera sin stad ifrån te.x cities skylines. För att kunna köra godsets till affärerna industrierna som finns där.

Vet att det inte är så lätt att fixa men leker bara med tanken och hade varit roligt att höra av ni tycker om det

Av korre
Skrivet av stridsvagnen91:

Tjena!

Jag har ett litet problem i Euro Truck Simulator 2 med mina pedaler specifikt, lastbilen accelererar med pedalen nedtryckt men inte full acceleration skulle jag säga. Jag kan trycka ner pedalen helt ner och sen trycka på "W" på tangentbordet och då går den upp mer i fart. Jag tycker att pedalen ska göra det bara i sig. Jag är inte så erfaren med detta spelet eller med rattar + pedaler.

Min ratt + pedal är Thrustmaster GT Force 3-in-1 Rumble, ingen lyxratt då jag är ny och vill inte köpa det dyraste som finns om utifall att jag inte tycker om det.

Någon som har någon idé om hur det går att fixa?

Det jag kommer och tänka på är att du kanske har deathzone på dina pedaler som gör det. Kolla det in game vet inte vad det heter på svenska dock ifall du kör med det

Av korre
Skrivet av rockabilly65:

Skulle säkert fungera men vart gör jag dessa inställningar?
Det är inte en XBOX 360 kontroll utan lik en.

Trust predator GM-1520...

med det kan jag tyvärr inte hjälpa dig med eftersom jag inte äger spelet men antar att det ligger under inställningar någonstans.

Av korre
Skrivet av rockabilly65:

Har nu köpt detta spel.
Har läst många svar på min fråga och jag fick svar,
jag får vara med och spela samt får spelet när det är släppt på riktigt.

Min nya fråga är om det finns någon mer än jag som just nu gör det förbjudna, använder gamepad?

Har en supergammal Trustmaster predator GM-1520 som liknar xbox 360,
bilen är över hela skärmen som en fiskstjärt som slår.
Är det jag som är helt värdelös eller fungerar det inte bra med gamepads än?

Någon som har lite tips på hur man får bilen lite stabilare?

Spelet i sig ser mycket lovande ut, kör du dåligt så blir du bestraffad.
Det gillar jag, grafiken bryr jag mig inte så mycket om men det är snyggt enligt mig.
Snyggare för er antar jag som har rejäla datorer och bildskärmar.

Jag är nöjd men man vill ju alltid ha mer

Vet inte ifall denna trådan hjälper dig men kolla in den och se ifall det hjälper något http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=193980...

Av korre
Skrivet av Jonny Myran:

Nej, det kan man verkligen inte säga. Det han frågar efter är om han bara får denna tidiga version eller om han gratis kommer få även det färdiga spelet.

Svaret är ja, du kommer helt "gratis" få det färdiga spelet om du köper det under Early Access och kan dessutom lira alla tidiga versioner som släpps innan dess. Du kommer alltså inte behöva betala för det två gånger.

Skrev innan i tråden "Early-access är bara så du får tillgång till spelet i ett ofärdigt tillstånd och du kommer ha kvar det när det släpps i en "skarpversion"" till rockabilly65 så hoppas att han förstod att han kommer få hela spelet när det är klart. Men bra att du förtydligade det ifall det

Av korre
Skrivet av rockabilly65:

Så jag betalar c:a 300kr för ett demo/icke färdigt kan man säga?
låter inte ok i mina öron.
Men som allt är idag så talar väl mammon.
Trött jag blir, då får de vara utan mina pengar som om det skulle göra någon skillnad *s*

Marknaden som fixar detta "gratis" lär ju växa mer känns det som.
Betalar gärna för bra spel men 2ggr om.

Ja det kan man säga att du gör ja. Kan rekommendera TotalBiscuit snack om early access https://www.youtube.com/watch?v=CyGbbIB5eaM&ab_channel=TotalB...

Av korre
Skrivet av rockabilly65:

CM1 fysik eller bättre och 2015 grafik,
ja då är det givet köp

Undrar fortfarande om man får det riktiga spelet om man köper detta?
eller måste jag betala 400-550kr igen när det släpps?

Early-access är bara så du får tillgång till spelet i ett ofärdigt tillstånd och du kommer ha kvar det när det släpps i en "skarpversion"

Av korre

Såg ju faktiskt lite snyggt ut men vilken trailer gör inte det visar ju egentligen inget hur spelet kommer se ut *host* watch dogs *host* när det är klart.

Men ifall det är åt sim hållet och när det är klart så kanske det blir ett köp av det för min del. Letar efter något nyare rally spel som liknar richard burns rally så får hålla tummarna för detta.

Av korre
Skrivet av Slapinator:

Det är bara den nya. Det är även så på två olika datorer. Tror mer det är musen det är fel på isånafall än att det ska vara något kompatibilitetsproblem mellan dator och mus.

Har du bara problem i spel eller är det när du gör vad som helst? För min del är det inte bara när det är CS GO, utan allt jag gör.

Det är bara i cs:go som jag har märkt problemet. Ja ifall det är så att du har problem med samma mus på olika datorer så skulle jag också gissa att det är musen själv

Av korre
Skrivet av Slapinator:

Köpte musen igår och detta har varit sen minut 4 eller 5 efter att ha kopplat in den. Från början var det inte ens noterbart. Men nu är det mer frekvent och det är längre "pauser". Förut var det någon millisekund, nu drar jag från ena sidan av musmattan till andra och den registrerar inte rörelsen iallafall.

Tror inte att vi riktigt har samma problem då eftersom nu efter jag testade att byta usb port (vilket jag har gjort x antal gånger) så verkar den funka. Bara testat ca 1h deathmatch i csgo så kan vara att det är kvar men märkte inte av något i alla fall.

Har du samma problem med någon annan mus? eller är det bara den nya?

Av korre
Skrivet av Slapinator:

Lånar tråden lite då jag har samma sorts problem. En nyköpt mus har börjat strula direkt. Märkte att det laggade till när jag skrev, ibland kommer bokstäverna jag skriver nån millisekund senare än när man trycker, men det går ändå att märka att den har någon sorts "delay". Samma sak med musen, spelar CS:GO, siktar hastigt med awpn så SMACK fastnar den i någon hundradel och då jävlar har allt gått åt helvete och man dör eller skjuter helt fel.

Musen jag har är en Asus Strix Claw. Den fastnar som att dpi-clutch knappen är intryckt i någon millisekund. Har försökt byta portar, avinstallera mjukvaran och avinstallera drivrutinerna. Hjälper inte. Gjorde misstaget att koppla in den i USB3 porten från början, i manualen står det koppla till USB2 - kan det ha någon betydelse? O hur i helvete kan den påverka tangentbordet? >_<

Edit: Testade på en annan dator och det var samma problem. På en usb2 port(!)

Har liknande problem som du i cs:go och inte märkt av det i något anat sammanhang och verkar hända oftast när man gör en snabb rörelse men haar hänt någon gång när man inte rör den så snabbt också.

Använder in IE 3.0 och Windows 7 64bit

En fråga hur länge har du haft problemet? Själv började jag märka av det för kanske 1 månade sedan nu och inte märkt av det innan och har haft samma setup nu i ca 2 år

Av korre

Ifall spelbolagen bara skulle göra uppföljare till spel som vi hade innan skulle vi ju bara ha pong X och pacman X och liknade så ser inte riktigt varför det är dåligt med nytänkande och nyskapande utan det är en bra sak.

Till att dom skulle göra half-life 3 och Left 4 Dead 3 tycker jag inte men det är för att dom andra spelen är bra och att toppa dom kommer man kanske aldrig göra. Det är som Zed' säger kolla bara på filmbranschen där dom mer eller mindre bara gör uppföljare och det är inte många filmer som är nyskapande och nytänkande.

Av korre
Skrivet av KA52:

didjikasd prova den här, det kanske är nåt. Jag har ej provat själv.

Tricky map. http://ets2.lt/en/tricky-map-v-2-1/

Tack för tipset det är mer åt det hållet jag letar efter, ska kolla in det nästa gång.

Skrivet av kalle-anka:

Du borde kanske spana in Truck & Trailers, vilket är en föregångare till ETS2. Som ETS2 men spelet går bara ut på att parkera med släpet på trånga utrymmen, ingen landsvägskörning alls.
http://www.trucks-and-trailers.com/

Ja ska kolla in det också faktiskt.

Tack för tipset.