Inlägg

Inlägg som -X- har skrivit i forumet
Av -X-

Jag sitter själv och funderar på samma sak. Själv sitter jag med ett R9 280X i dumburken, vilket har känts något undermåligt sedan dag 1. Givetvis skulle jag klara mig till nästa generation av grafikkort men köpsuget är för tillfället enormt stort.

Av -X-

Jag är väldigt intresserad av musen, scrollhjulet på min nuvarande mus (Microsoft Sidewinder) håller på att ge upp. Det har annars varit en mus jag varit mestadels nöjd med, ibland känns den aningen för hög i bakkant. Det som gör mig tveksam till MX är begränsningen till endast 1600dpi, jag börjar precis bli van med att använda 2000dpi, och att jag spelar en del. Visserligen använder jag mest kontroll till att spela men nu och då blir det ändå mus och tangentbord. Spel är dock ingen prioritet vid val av mus men jag vill inte ha mer än en mus och jag vill inte heller känna mig helt handikappad de gånger jag spelar.

Av -X-

I dagsläget när skärmar på 5" har sådana upplösningar börjar det kännas väldigt värdelöst med en skärm på 27" utan någon förbättring på den punkten.

Av -X-

Snyggt och behagligt, lite ovant än med det orangea dock.

Av -X-

Löjligt och fult.

Av -X-

Snyggt byggt, frääsig kärra!