Inlägg

Inlägg som fille3002 har skrivit i forumet
Av fille3002

Har Eclipse Computers märkt varan fel? o: Bilderna på 1075T på boxen så står det 1090T på sidan, och dom säljer inte 1090T...

Av fille3002
Skrivet av Xcom:

Om du möter någon som är exakt lika bra som dig, så kommer förmodligen den spelaren vinna några fler matcher av 100 mot dig om han är Terran.

Men i 99 fall av 100 på laddern möter du inte någon som är exakt lika bra som dig, oftast bättre eller sämre. Så om du förlorar mot någon som är sämre och är Terran, hade du kunna vinna om du spelade bättre.

Så innan du kastar ut dig saker, så försök se ett större perspektiv.

logik <3

Av fille3002
Skrivet av anon118684:

Det finns en bra anledning till att folk inte postar länkar på sina kundvagnar utan bilder. Länken är olik för alla som går in på den sidan. Testa att byta dator, utan att logga in på inet.se, och se om du har samma saker i kundvagnen

Av fille3002

Varför skulle sickleflow vara så dåliga? Ska köpa ny dator snart och funderar på några såna, eftersom jag inte hittar någon bättre. Vet att luftflödet låter, men om man stryper dem några volt? Dom startar ju trots allt på väldigt låg volt.

Av fille3002

Vet det, men det är det som satt i från fabrik, känns inte som att jag har någon anledning att lägga pengar på något jag ändå ska skrota snart.

Den får väl leva så länge den lever helt enkelt

Av fille3002

Random tskkill?

Har ett problem med en av mina burkar som på senaste tiden blivit mer och mer jobbig. Den har låst sig program för program i över ett år nu, altså att t.ex. låser sig, och när det sen svarar så låser ett annat program sig samtidigt, och så växlar det runt bland alla program som körs på datorn. Nu har den sen några veckor tillbaka börjat med något som känns som random tskkill, altså som om någon körde "tskkill *" i cmd. Alla program krashar samtidigt. Ingen förvarning, inget lagg, bara en krash. Det har inget med hur många program jag har igång, ibland räcker spotify och msn, men ibland kan jag ha photoshop, massa webbsidor, msn, spotify och så samtidigt... Programmen startar om nästan direkt, de flesta iaf. Dock inte antivirus och ena ljudkortet.

380w psu (tror jag), okänt märke - inget speciellt
xp sp3
ram 4x256mb
cpu: p4 HT 3ghz (oklockad)
150gb + 500gb hdd
radeon x600 pro
(monsterspecs)
gpun har jag maxat på 141°c load ska steka ägg på den när jag köpt min nya Ligger på runt 80°C idle.

det är en föredetta workstation från fujitsu siemens som jag satt in en hårddisk i och tagit ut modemet ur för bra länge sen. Innehåller en fläkt i psu, och en på cpu. Från cpun sitter det ett rör till sidan på datorn, så intake blir bak genom en tom fläktplats, och enda outtake är via cpu-fläkten ut på sidan. Grafikkortet har en liten fläkt, ej radial.

prntsc fungerade inte (det krashade också) så tog en bild med mobilen.

http://i47.photobucket.com/albums/f177/fille3002/20100822089.jpg

Av fille3002

SickleFlow är ju helt knäpptysta, det är, som sagt, bara luftflödet som låter. (kolla cfm) 6st ger en sammanlagt ljudnivå på ungefär 27dB

Av fille3002

Känns som att det kommer kyla bättre med dem på olika ställen, ist för en sandwich-konfig. Gärna så långt ifrån varandra i loopen som det går.

Av fille3002

NZXT Tempest EVO är jävligt lockande. Funderar lite på att bygga själv... Man kan ju ta något vanligt chassi och sno lite idéer, typ allt man gillar tips på bra program för att göra ritningar?

Av fille3002

några chassin som skulle kunna passa, med varierande prislapp.
Antec Nine Hundred II
Cooler Master Storm Scout GamingCase
Corsair Graphite 600T
Lian Li Lancool PC-K56
Cooler Master 690 II Advanced
Cooler Master HAF 922 Mini - E
Cooler Master HAF 932
Cooler Master HAF X ATX

det lutar nog åt storm scout atm... HAF X eller 932 skulle vara riktigt nice dock. 690 har tyvärr inget fönster... Ska kolla lite på nzxt

Av fille3002

Tips på bra chassi?

Vill ha ett chassi med högt luftflöde (typ HAF) med fläktplats för 120mm bak och i toppen, i nära anslutning till varandra. Tänkte bygga en lufttunnel för min h70. Har dock en budget på 1000kr så HAF är lite för dyra. I övrigt spelar det inte så stor roll, behöver plats för ATX, 3st 3.5" och 2st 5.25". Många fläktplatser är att föredra, men man kan ju alltid fixa flera... Har tysta fläktar och tänker mera på temps än ljudnivå (även om båda är väldigt viktiga), så isolerade chassin är något jag inte gillar mycket.

Av fille3002

sauerbraten

Av fille3002
Skrivet av sinan:

De kunde lika gärna skjuta snubben, han är broke för livet och hans barn barn barn barnbarn barn kusin morbror farfar morfar farmor också

det kan ju tekniskt sett vara hans mamma?

Av fille3002

iHack 2000? Med grön LED?

Av fille3002

Det går att klocka, men du kommer inte vinna speciellt mycket på det, speciellt inte med dina temps. Processorn klarar ungefär 2.6ghz som max med din kylare. En ny processor är att föredra.

Av fille3002

De flesta paket för pc i delar är bättre än färdigbyggda, men långt ifrån prisvärda om du frågar en datorbyggare. Det ser riktigt bra ut

Av fille3002

Bättre sent än aldrig

Av fille3002

OEM = moderkort som används vid färdigbyggda datorer från t.ex. dell, främst desktopdatorer/workstations. Dom har oftast väldigt begränsade bios.
Skulle nog också rekomendera en uppgradering av cpu.

Av fille3002

håller med! Det känns som lite fel forum för att föreslå färdigbyggda datorer... Speciellt till en person som tänker använda ett gammalt chassi, gammalt grafikkort och gammal hdd. Något mera kreativt tips?

Av fille3002

volten är väl det som orsakar mest temperaturhöjning om jag har fattat rätt, så testa manuell överklockning. Du kan ju ta värdena ur ocgenie som riktlinjer