Inlägg

Inlägg som Cimbom3 har skrivit i forumet
Av Cimbom3

Frågan är, Will it Blend?

Av Cimbom3
Skrivet av MooD:

Där har vi 3.5 tum och inte 2.5 tum, väldigt stor skillnad. Dessutom den dubbla lagringen. Produktbilderna ser inte ens nästan seriösa ut.

Något är lurt.

Ehm den vi köpte är 2.5 tum.... Det är dessutom USB3.0 på den och ett känt märke medan den nya dealen är OEM och no-name företag.... Jag skulle slått till på en 2TB om jag inte köpt den andre nyligen...

Av Cimbom3

http://cdon.se/hemelektronik/western_digital_elements_hdd_usb...
En sån klirra jag o polarn för 2 veckor sedan för 560kr styck Så visst fan kan man hitta billiga diskar där ute... Var ju nån tråd här om att det inte var så jävla mycketproblem för HDD tillverkarna som dom försökte måla upp.

Av Cimbom3
Skrivet av PerZerk:

Köper man en ny mobiltelefon så borde man även kunna byta till ett mindre simkort. Det ska man som kund inte behöva betala något extra för. Jag har dock bara min Sony J10i2 till att ringa och skicka sms med.

http://www.vatgia.com/raovat_pictures/1/fgq1281333361.jpg

Alltså du förstod nog inte... Med MikroSim kan man köra dom i en vanlig fullstorlekssim med hjälp av en adapter, det ska man tydligen kunna med Apples variant men inte med Nokias.

OBS, jag säger inte detta för att skydda Apple då jag hatar dom innerligt men detta är vad jag läst o om det stämmer så är det ju ett självklart val.

Av Cimbom3

Sägs ju att Apples ska vara bakåtkompatibel medan Nokias inte var det vilket kan innebära ett problem om man går från en nyare till äldre telefon..

Av Cimbom3

Ta det till media och smutskasta jäveln så ska du se att han drar tillbaka sin faktura... Klåpare är vad han är.

Av Cimbom3
Skrivet av Spotnick:

Tror du det, min fru har doktorsexamen och är läkare, antagligen påläst liksom jag.

Ja du, ditt språk tyder ju inte på någon högre svensk akademisk utbildning. Jag har ännu inte lyckats förstå meningen med tråden då det är extremt svårt att förstå vad du vill få ut av det du skriver.... Men underhållande iaf!

Av Cimbom3

Behöver ju inte vara batteriet som dött... Kanske är kretskortet som dött? Hände min Nokia N97 o då fick man byta hela skiten...

Av Cimbom3

Sälj på blocket och lägg mellanskillnad för en ny... Annars är det en bra dator med kasst grafikkort...

Av Cimbom3

Tack, Dropbox är löst nu iaf Jag googlade och hittade faktiskt Affixa men jag hade ingen direkt länk och orkade inte hålla på med program osv. Trist att man inte kan lösa det bättre men Dropbox duger ju ganska bra.

Av Cimbom3

"Skicka till" Dropbox och Gmail?

Jag undrar om det finns nån tweak eller nåt program som gör så att man kan skicka filer via mejl eller till sin dropbox mapp direkt när man högerklickar och tar skicka till? Jag vet att epost grejjen finns men då måste man ju ha Outlook eller dylikt och det vill jag helst inte ha...

Av Cimbom3

Försök o sälj datorn på blocket och bygg en dator med Llano som lär ha bättre grafik än det där iaf?

Av Cimbom3
Skrivet av nightdriver:

Gör så här först, ring till HTC och DOA den till dem i stället, då kommer det att gå betydligt fortare....! Jag pratade med en mkt duktig tjej där som heter Moa som var väldigt förstående och hjälpsam.

Vad du än gör, skicka den inte till CDON om du vill ha hjälp denna sida midsommar!

Edit: HTC känner till bekymren med CDON, så troligtvis är det därför som de vill hjälpa till....

Hm... Måste man inte betala frakten till dom då? Fett ovärt. Och så ska jag kolla om man kanske får byta till en förhandsbokning på SGS3 istället.... Dock behöver jag bestämma mig vilken jag vill ha först.

Av Cimbom3
Skrivet av Janne1:

samma problem här. DOA hos CDON verkar inte vara som DOA hos andra. Orkar inte vänta hur länge som helst på en telefon man köpt och har abbonemang på... Jag vill ha ersättning!

Jag beställde HTC One X den 2a april... Fick den 1a maj i min hand tack vare CDONs strul med att dom skickar telefonen till en annan stad och aviseringen kommer dit... Som tur är hade jag en kompis på besök som hämtade ner aviseringen till mig. Dessutom har telefonen problem ute i kanten med skärmtryckningar så jag ska DOA den, har ännu inte fått retursedeln fastän jag kontaktade dom i tisdagskväll. Och det är inte tal om någon ersättning heller

OCH, det roligaste är när supporten mer eller mindre säger att det är mitt fel att telefonen skickas till Göteborg då jag beställde en bok dit efter att dom manuellt gått in och ändrat till Lund... Man tycker ju att ordern skickas dit den specifika beställs och inte att allt skickas till senaste adressen... Men detta är mitt fel, YEAAAH RIGHT!

Av Cimbom3

http://cdon.se/hemelektronik/boogie_board_writing_tablet_8.5_...
Jag har kollat på denna, ska komma upp som "Smarta Deals" snart och tänkte att man kan nog ha den istället för en Whiteboard här hemma.... Kanske skulle vara nåt för dig också.

Av Cimbom3

Jag har en fråga, får "skiftningar" på skärmen om jag trycker lite hårdare vid någon av sidorna... Ska man skicka in den nu och få en ny eller ska man vänta tills det blir outhärdligt och då byta den?

Av Cimbom3
Skrivet av Vargaas:

age of empires 2

Ett av mina favoritspel när jag var liten:
http://i2.listal.com/image/454749/936full-call-of-cthulhu%3A-...

Kan det vara Broken Sword? Om det är rätt så är det fritt fram att lägga upp bild...

Av Cimbom3

Aldrig vart med om så mycket strul alltså! FY FAN säger jag bara. Min HTC One X blev försenad och skickades inte med i den första sändningen, det tar jag. Andra sändningen så var jag tvungen att byta adress och då sa jag till kundtjänst att ändra till den adress, la dock en ny order till den gamla adressen innan och då blir det helt plötsligt ändrad för telefonen också! Va fan liksom. Sen var det tvunget att fixa eftersändning eller nåt skit från posten men då det är avtalsbrev så skickas avin inte till mig i Lund utan till mina föräldrar i Göteborg. Varken posten eller CDON gör något åt saken... Nu har jag fått en halvdassig bild från mina föräldrar på avin men hoppas fan att jag kan hämta ut telefonen som jag bestälde den 2a april... 25 dagar senare... Och fortfarande har jag betalat fullt abonnemang under tiden. Men inte är det nåt snack om kompensation för detta heller.... Nej aldrig mer sånt här från er, håller mig nog till vanliga butiker där jag får varan direkt i handen...

Av Cimbom3

Får man med en MHL kabel med telefonen? Var hittar jag en billig sådan annars?

Av Cimbom3

250 GB har du utnyttjat, 653,56 GB kvar att använda. Bara att surfa på!