Inlägg

Inlägg som Fakkahe har skrivit i forumet
Av Fakkahe

helt säker? postarna ovanför säger juh annat?

Av Fakkahe

så om jag höjer upplösningen så får jag bättre prestanda? tack så jätte mycket för alla snabba svar alla på sweclocker är helt underbara

Av Fakkahe

tack för snabbt svar alla, jag visste inte att man inte fick bumpa förlåt för detta ska inte hända igen, evga sa att dual core optimazer gör så att amd athlon II x2 jobbar som en cpu ingen aning för är inte så bra med datorer

jag spelar med 1280x1024(tror jag)

min hårdisk är 1 år gammal och jag har tittat med speedfan så den mår bra och allt är top skick i den
på benchmarks har jag sätt att sc2 ska flyta på i 40-59 fps, men eftersom sc2 inte stödjer quad core processors har jag hört iaf så bör det inte va någon skillnad?

i alla fall tack för snabba svar alla!

Av Fakkahe

Bump

Av Fakkahe

hände samma sak på mitt gammla grafikkort, det är överhettat elr så pallar den inte mer testa sätta dit en extra fläkt vid grafikkortet om det funkar är det kylningen annars så är det nog grafikortets sista dagar :/

Av Fakkahe

450 GTS Får inte tillräckligt med kraft?

Hejsan, i julas köpte jag ett nytt grafik kort av modellen evga 450 gts ftw edition. Och jag tror inte det ger ut full prestanda, jag ringde till evga och snackade med dom jag berättade vad jag hade i burken och dom sa att ska funka som det ska och inga flaskhalsar ska uppkomma efter som 450 gts va gjord för att uppgradera gammla dual core system.

Men nu till problemet, jag tror att min cpu(AMD ATHLON II x2 +4400) flaskahalsar fast evga sa att det va omöjligt eftersom min cpu ligger på 4,62 ghz sammanlagt.

Men det är konstigt i sc2 så ska jag har runt 40-59 fps i ultra. Men jag får bara ut 25-50 fps.
Alla drivers är uppdaterade och klara datorn är helt ominstallerad när jag satt i kortet allt ska fungera som det ska men det gör det juh inte.

Mitt pc spec
PSU: 425w Corsair
CPU: AMD ATHLON II X2 +4400
RAM: 4GB DDR2 800MHZ KINGSTON
HDD: 250 GB SATA2 12GB/S WESTERN DIGITAL
GFX: EVGA 450 GTS FTW EDITON(CLOCKED FROM 783 TO 920 CORE)

Hjälp uppskattas och tackar för alla snabba svar

Av Fakkahe

Okej, tack så mycket för snabbt svar, men då kör jag på det, jag återkommer med svar och säger hur prestandan blev återligen tusen tack.

Jo jag ska tänka på det du sa men, fsp group gör dem några bra nätagg?

Av Fakkahe
Skrivet av Shimonu:

Hur har du fått för dig att AXP är bland dem bästa?

Min farbror är väldigt duktig på datorer och sådant, han är it tekniker och jobbar med sånt, han hjälpte mig att bygga ihop datorn, men det va juh ungefär 1 år sen.

Skrivet av MultiMan:

AXP är rena budgetagg, inget annat. Jag avråder pga detta oavsett effekt, men ännu mer när det gäller lågeffekts budgetaggregat. Köp iaf ett CX400 som absolut minimum, allra helst VX450 där kvaliteten börjar bli riktigt bra.

Ska du verkligen enbart driva grafikkortet, som du skriver? Då krävs det dubbla agg och lite extra kopplingar för att få det att starta samtidigt.

Är du helt säker på det? efter som på andra forum som tex, "IDG". Säger att det är bara rekommenderat att ha 450w, och 400w AXP-400P12P är helt okej men du kanske inte får ut full effekt.

Inte för att vara taskig men tror du har fått AXP om bakfoten, dem kanske är budget men bra sådana jag ber dig att söka runt lite på AXP så kommer du få se med egna ögon, självklart söker jag lite innan jag börjar skriva så.

Av Fakkahe

AXP 400w - XFX Radeon HD 5770 1GB

Tjena, jag undrar om någon vet om mitt AXP 400w nätagg klarar driva "XFX Radeon HD 5770 1GB GDDR5PCI-Express 2.0, 2xDVI-I, HDMI, DisplayPort, 850/4800MHz"

Det står att den behöver 450w men eftersom AXP är en utav dom bästa nätaggen så borde väll den klara av den? rätta mig om jag har fel

Tack i förhand.

Nätagget: Computer House - AXP 400W Version 2.20 Power Supply

Grafikkortet : Komplett.se - XFX Radeon HD 5770 1GB GDDR5