Inlägg

Inlägg som jux2 har skrivit i forumet
Av jux2

Nej.

Av jux2

Vart kommer det ligga på prismässigt?

Av jux2

Ang. headset och ljudkort

Funderar på att köpa ett Sennheiser 555 till musik och spel. Kommer det integrerade ljudkortet på min bräda (se sig) flaska ordentligt? Är det värt de 7-800 kronorna ett "bra" Asus kort kostar för mainstreamanvändaren som kör på spotify HQ (inte flac här inte )?

Av jux2

Isf kör på ett 650W HX. 750W är overkill (kom nu inte och knäpp mig på fingrarna ang. sig, fick det galet billigt!)

Av jux2

Hah SS 3 och 4H är skit. Pissar på dom varje gång jag är hos min polare som har båda. Passformen är vidrig (vänjer man sig troligtvis med), likaså ljuden. Kör du 5H (riktigt sköna), kör på USB varianten då den vanliga har något problem som gör att den tvinnar sig något brutalt vilket du kommer störa dig på.

Sennheiser 555 + clip on mic? Över budget men man får unna sig ibland.

Av jux2

HP 24" IPS som du hittar på Inet sägs vara grym. Kör på den.
Sen skulle jag själv kört på en Cooler Master 212 som kylare om du inte ska klocka. Sen håller du sido fläktplatsen stängd så är den knäpptyst.

Av jux2

Delarna i datorn är riktigt bra överlag. Skulle själv lagt 200kr extra för ett 800D chassi. Sen kan man ju alltid lägga "extrapengar" på mus/tangentbord/skärm/etc. istället för att pressa ut de sista 10 procenten prestanda som oftast kostar lika mycket som de 90 första procenten.

Men som sagt, plocka ihop delarna och beställ montering, efter lite huvudräkning kom jag fram till att du sparar några tusenlappar på att göra det (tar väl max en 5 minuter).

Av jux2

GTX 480 SLI -> GTX 460 SLI - Mer prisvärt, mycket pengar för förhållandevis liten prestandaökning.
12 GB RAM -> 6GB RAM - 12 GB är värdelöst om du inte ska hålla på med videorendering eller vad det är som kräver extrema mängder ram.
Corsair HX 1000W -> AX 750W - Ingen need för 1000W, och AX verkar ju gudomligt trevligt.
SSDn har jag inte hört mycket om annat än att den fick fina resultat i sweclockers senaste test, så kör på den.
Och till sist, plocka ihop delarna själv/beställ montering. Köp inte Taurus då det blir dyrare än delarna + montering.

Av jux2

Jodå, funkar det korrekt är det tillräckligt.

Av jux2
Skrivet av Mocka:

Jo, håller väl med
Men idag har Inet ett Sparkle 460OC för 1499kr Två sådana i SLI för 3k låter inte fel ;>

Säker? Ser det inte iaf.

Av jux2

Du klarar dig fint även om du lägger en 16-17k på datorn, den blir ändå ett monster. GTX 480 känns onödigt extremt. Dessutom, ska du köra i7 kör 930. Och 12 GB kommer du inte få användning för om du inte håller på med tung videoredigering/rendering eller vad det nu är som behöver mycket ram.

Av jux2

Moderkortet har 4 ram slots. Det använder dualchannel vilket betyder att du ska använda upp 1,2 lr 4 slots, aka 2, 4 eller 8 gig ram. Inte svårare än så.

Av jux2

700W Modulärt?.. Om du inte tänker skaffa SLI så råder jag dig att köra på Corsair 400-500W eller nåt.

Kommer han klocka? Bygga själv? "Framtidssäkert?"

Av jux2

Ha. Ha. Att man aldrig blir förvånad på de enögda fanboys som vägrar titta på mer än ett test innan de drar sina slutsatser. Länka en bench med program samt spel, gärna upp emot 10 stycken. Då går jag med på att 460 SLI är likvärdiga med 5850/70.

Av jux2

Klockad 5850 är troligtvis det mest prisvärda singlekortet idag. presterar ungefär som oklockad 5870. Magkänslan säger mig att TS vill ha en blixtsnabb dator som klarar allt utom crysis idag, istället för ett prestandamonster som bara syns i benchmarks atm. Dock är ditt paket mer framtidssäkert (ordet borde raderas inom datorer), å andra sidan slår 5850 CF 460 SLI i de flesta spel (länka inte benchen dom gjorde på ETT spel nu).

Plus, varför satsa på framtidssäkerhet med ett moderkort som varken har USB 3.0 eller SATA 6.0?..

Av jux2

Bättre graffekort (overkill atm men men), vill man ha framtidssäkert utan att "behöva" sätta in ett till 5850 så kör på hans. Annars är det i princip rippat rakt av förutom SSDn jag satte in och moderkort med USB 3.0 och nya SATA. Skulle sj kört på mitt pga bättre utrustat moderkort och SSD men somsagt, kan du inte tänka dig att dra in ett till 5850 när tiden är inne (det är ett kraftigt grafikkort dont worry) så kör på hans.

Av jux2

Som vanligt med färdigbyggda, värdelöst grafikkort. Sätter ihop ett paket brb.

http://img819.imageshack.us/img819/5421/namnlsx.png

Du kommer älska det.

Av jux2

Kör AX, 750 eller 850 klarar det np. Jävlar vad härliga deras förpackningar är. Iofs är HX najs också..

Av jux2

Du måste ta bild för att visa oss. Just nu är inte länken så personlig..

Av jux2

Har båda själv.