Inlägg

Inlägg som Fear har skrivit i forumet
Av Fear
Skrivet av m4gnify:

Nattläge aktiverat eller nåt?

Nope nattläget ektiverat då blir det svart bakgrunder, nu går den ner bara litet hack ungefär som jag skulle dra ljusstyrkan från typ 80% på skalan ner till typ 40% dystert oklart om jag skall kunna försöka förklara det på bästa sätt. Grejjen att jag inte gjort nånting idag bara blev så plöttsligt. Gör omstart varje gång och skärmen håller sig i den jag alltid haft perfekt ljusstyrka till efter 20 sekunder bli den trista lite mörkare ljus.

Av Fear

Ljusstyrkan blir konstig S8

Min samsung S8 började helt plöttsligt att ändrade från bra ljusstyrka som jag alltid haft till att gå ner ett hack så den blir lite brunaktigt, ser man mest på öppnar såt som är vitt så e den dassig mörkare ett hack. Men inget ändrat sig på min inställning av ljusstyrkan den e densamme som jag alltid haft. Såg det när jag skulle göra omstart av mobilen att den håller min riktiga ljusstyrka vid omstarten och när hemskärmen kommit fram så typ 20 sekunder sen ändrar den till lite skummare nyans.

Av Fear
Skrivet av jnsson:

Ja, det finns 2FA stöd hos Meta, dvs på Facebook, Instagram och Whatsapp

Och hur fungerar det?

Av Fear

haha tänkte ju att om man gör det på en o samma grupp men nu lägger jag ut på olika sånna grupper, det är försäljning av andelesspel och ja man har brådis ibland. Ja jag får väl simma lugnt då. Men den säger ju egentligen inget om att det spammar utan mer att ovanlig hög aktivitet. Har ju aldrig vart så här förut. Blivit nu senaste 2 veckorna.

Av Fear

Kontot låst irriterande (FB)

Jag har ett minst sagt irriterande problem som kommit på sista veckorna aldrig vart så här förr. Att när jag typ skickar samma text på 3-5 olika gb grupper i ganska rask följd då jag håller på med travspel och gör ordning samma inlägg kopiera och klistra in sen på dessa fb grupper så står det inte på föränn mitt konto låses o jag får krånga o byta lösen om o om igen. För att fb tror att nån annan e inne på mitt konto. Hur kan man gå tillväga o slippa detta minst sagt irriterande problem om det finns nån inställning eller något? Tacksam för hjälp och svar.

Av Fear
Skrivet av tcntad:

Säkerhetskopia på mobilen av mobilen är ingen säkerhetskopia.

Samsung Cloud fungerar toppen för mig, du bör ju kunna se var den fastnar nånstans i kopieringen. Google har egen backupfunktion.
Sök efter backup/säkerhetskopiera i telefonen så bör du hitta dessa val.

Smart Switch kan ha möjlighet att kopiera till fil.

Joda visst vet jag vart dessa ligger i inställningar men tänkte om nåt var bättre än den ena eller andra? Och lagras alla backuper på annan enhet än din egen mobil för då e det ju ganska bortkastat att ha en backup som ligger på minnet eller i sd kortet om olyckan e framme. Kanske finns trevliga enkla andra program att göra backup med men som kanske är mer eller mindre dåliga vet inte hur allt sånt där ligger till.

Av Fear

Säkerhetskopiera mobilen

Jag har en Samsung S8 och vilken är bäst att säkerhetskopiera med egentligen, enklast o snabbast och bäst såklart. jag har testat t.ex samsung cloud men vet inte varje gång så gör den aldrig klart står 85% efter halvt dygn liksom.
Samsung Cloud och smart switch , samsung account, google konto vilken är bäst? Är det inte bättre göra kopieringen via min dator externt minne eller på hårddisken via kabel? Men vad skall jag använda för program som är tillförlitliga och enkla att använda ifall olyckan skulle va framme på nåt sätt? Ge mit lite tips tack om ni vet mera. Jag tycker detta är en väldans djungel.
Och en till sak vill hellst ha säkerhetskopian på min dator eller usb minne så slipper den ligga på mobilen o ta upp plats eller hur?

Av Fear

Skärmsläckar problem!

Jag har problem mellanåt med skärmsläckaren i Windows, rätt som det är så funkar den inte alls. Då får jag öppna anpassa och sen skärmsläckaren och räcker med att ändra lite på tiden och sen verkställ så funkar den nån dag eller några dagar. Sen blir det samma om igen samma procedur igen. Har inte brytt mig så mycket om detta men tänkte luska id etta femomen ändå.

Av Fear
Skrivet av MacAllan:

Dom apparna får det med automatik när du installerar dom

Tänkte mer om det har försvunnit på nåt vis, kan man välja mobilt nätverk till apparna nånstans eller?

Av Fear

Googlade lite och hur ser jag att appen har åtkomst till mobilt nätverk?

Av Fear
Skrivet av MacAllan:

Prova gå in i inställningar > appar > bankid/swish och töm cache, funktionen att tömma cache finns under lagring på respektive app.

aha okej får göra det när hon kommer hit i morrn, några andra förslag ideer så kom gärna med dom tills dess.

Av Fear

Swish / bankid problem Samsung S7!

Hej!
Kanske nån kan hjälpa mig med min flickväns Samsung S7, det är så att vid flera tillfällen så helt plöttsligt kommer hon varken in på swish eller bankid och kan använda dom. Har hänt några gånger på senaste året. Och grejjen är att hon inte vet själv vad hon gjort eller typ kanske kommit åt nån iställning nånstans som får just dessa att sluta fungera. Innan när det hänt så har hon fått hjälp av nån kompis som fixat det enkelt o det har fungerat igen då. Men nu är den kompisen inte anträffbar tyvärr så nu går hon runt med en icke fungerande swish och bankid. Allt annat fungerar på telefonen som det skall, nån här som vet vad det kan vara för konstigt fel eller som man kan åtgärda ändra nån inställning som på nåt sätt blitt ändrat. Va vet jag!

Av Fear
Skrivet av towhatend:

Har ni testat Firefox i felsäkert läge? Har ni gjort några ändringar i about:config? Att ändra dom.event.clipboardevents.enabled till false har haft negativ påverkan på Facebook bland annat.

Nej jag har inte gjort nånting utan det bara blev bara så plöttsligt, så jävvla irriterande att behöva backa radera sista bokstaven o sätta markören först igen o börja om med den stora bokstaven.

Av Fear

Inte jag heller då skulle det väl bli överallt i webbläsaren Firefox eller? Det är endast i fb detta sker.

Av Fear

Samma här endast på fb

Av Fear

Eländet håller på fortfarande på samma sätt

Av Fear

Inget man kan göra åt detta eller är det bara att vänta o se om det reparerar sig själv bara?

Av Fear
Skrivet av cyklonen:

Har samma problem sen några dagar. Händer bara på första bokstaven på ny rad. Enbart webbversionen.

Om jag t ex skriver ordet "Hejsan", så blir det så här:
H
eH
ejH
ejsH
ejsaH
ejsanH

Tydligen blir det så här ibland, förmodligen i samband med nån intern uppdatering av Fb, men har försvunnit förr, enligt flera år gamla inlägg jag sett.

Ja exakt så e det för m ig på min dator, men det var en ruta om nåt kortkommando men orkade inte läsa var trött o svara bara nånting dumt nog

Av Fear

Första bokstaven lägger sig sist på fb??

Hej!
Lite irriterande men jag råka nicka till vid tangentbordet när jag satt på fb och råka trycka ner nåt kortkommando tror jag det stod nån ruta när jag kikade opp men fattade inget.
Problemet är att jag skall kommentera någon grupp så första stora bokstaven lägger sig sist då jag skriver. Och ser det och måste redigera meningen o radera bokstaven som lägger sig sist efter meningen till först istället. Hur får jag tillbaka det normala?

Av Fear

Am3+ FX 6300 \ FX 6350

Nån som har en fungerande bra AMD CPU Am3+ FX 6300 \ FX 6350 att sälja till mig så hör av er genast till mig via sms tack.
Mvh lasse
073-8751132

Läs hela annonsen här