Inlägg

Inlägg som crazymike har skrivit i forumet
Av crazymike

heltids lastbils chaffis ligger på mellan 22k-32k beror på traktamenten och hur många helger jag väljer att jobba xtra

Av crazymike
Skrivet av igge23:

http://worldoftanks.eu/news/734-maintenance-december-17th/

Av crazymike

varför inte

Skrivet av mOOpiTh:

och varför ska man ha 64gb? Ge mig en enda bra anledning lovar du inte hittar på någon bara overkill

Det är som att fråga vad du skall med 200-300+ hästar till i bilen?? aygon funkar ju med 70

Skickades från m.sweclockers.com

Av crazymike

till å börja med så underlättar det om vi får reda på vad det är för dator samt innehållet...

Av crazymike
Skrivet av oggan:

Kaos i Italien för oss i absolut pansar. tyskjävlar überalles ))

kaos å kaos, frågan är ju om det är organiserat eller inte... men det är upp till ola å sorken;)
/crazy

Av crazymike

Att 12v pumparna är taniga, stämmer om du jämför med 220v pumparna men å andra sidan är dem nästan knäpptysta samt att kraften räcker å blir över. Du får nog räkna i runda slängar 3500 för ett komplett kit

Skickades från m.sweclockers.com

Av crazymike
Skrivet av Gascogne:

Jo men kommer IS-4 förlora sina uppgraderings möjligheter dvs bli som alla andra tier X tanks som har fasta moduler (en kanon, ett set larvband, ett torn etc.)?

E100 har uppgraderingar...

Av crazymike

gissar

Skrivet av Slap:

Förstår inte vem som kan tänkas vilja köpa detta kort, antingen köper man 6870 eller så går man upp 400-500 kr och får ett 6950. Allvarligt AMD.

jag gissar att det är för att OEM datorer som Dell, Acer o HP osv skall kunna ""skryta"" med att det sitter Radeon HD 6900 serien; aka Speldator...

Av crazymike

nu vet jag inte hur h80 är uppbyggd men om den är som den h50n jag hade så kopplade man fläktarna separat och inte in i blocket?

Av crazymike
Skrivet av Louca:

Hur låter pumpen? Ja hör bara fläktarna! Pumpen har ingen anslutning :S Alltså ja är väldigt osäker om ja vågar ha detta just nu!

För det första märkte jag att jag satt kylaren sidleds så att vattnet antagligen inte nådde cpublocket, så det fixa jag, men nu vill inte ena fläkten gå och det står innan jag ens kommit in på windows: CPU Fan error :S

Är det något från nätagget som ska kopplas in extra till kylningen? När jag förövrigt tittar på kontakten som går från cpublocket till nättaget är det bara två pinnar i kontakten, inte fyra, men det kanske ska vara så?

vattnet når blocket hur du än monterar, stäng av datorn öppna sidan och kolla över alla sladdar kan ha missat att sätta in ena fläkten på cpu_fan. har du pumpen kopplad dit så in i bios å ta bort alla fläkt kurvor för cpun då det skadar pumpen att inte ge den konstant 12v.

Av crazymike

jo det e klart

Skrivet av KKay:

Så länge du matar pumpen med 12 volt så gör det ingen skillnad Alltså inga fläktkurvor eller något för CPU fan.

jo det är klart men då tycker jag det är bättre/lättare att sätta på pwr_fan så slipper man tänka på det samt att du kan sätta en vanlig fläkt där ist som sedan kan sättas på radiatorn så hjälper den lite extra när det behövs utan att du behöver pilla på fläktstyrningen.

samman fattat: pumpen kan kopplas varsom bara den får konstant 12v och inget annat.

Av crazymike

Pumpen skall inte sitta på cpufan utan den skall alltid ha 12v så pwr_fan eller direkt från nätagget. Iaf vad jag fått lära mig då jag hade en h50...

Skickades från m.sweclockers.com

Av crazymike

har du ett kort som kommer upp i 105*c tror det är dags att se över luftflödet i ditt chassi... sitter själv med xfx kortet med radialfläkt å kommer inte över 78-80*c i ett 700D

Av crazymike

Bra ide, men hade jag suttit bakom er och velat se scenen så hade jag fått mig ett frispel om någon byggt ett bord sådär ist för att ställa dem på golvet... Själv satte jag ett Vesafäste på ena sidan av chassit å hängde skärmen där för plats sist jag var på lan... Men det är ju jag:p

Skickades från m.sweclockers.com

Av crazymike
Skrivet av Swe91:

Vilken typ av mjukvara är det vi snackar om? Installeras på dator eller Playstation?
Om jag inte minns fel så måste man väl ha fat 32, inte ntfs, för att kunna koppla till Playstationet? USB <=> PS3, Dator(nätverk)<=>PS3
Källa
Men PS3 kan alltså läsa mkv, avi, mp4, mp3, mm?

http://www.ps3mediaserver.org/ installeras på datorn och ansluter till ps3an

Av crazymike

det är ju bara ps3 som har blu-ray om du vill ha 1080p.... finns en mjukvara att hämta för att streama film från datorn till ps3

Av crazymike
Skrivet av Rewbas:

Nämen sedär, jag gjorde någonting rätt! Plockade faktiskt precis i de svarta i vagnen, hehe.

Jag hade INTE köpt dem svarta då dom saknar den nedre "ringen" att hålla i vilket fick mig att ist för att lossa slangen från fästet; lossa fästet från blocket vilket gjorde att jag fick några droppar på nätagget!

Skrivet av Rewbas:

Jag tänkte faktiskt att jag skulle ha mig en reservoar eftersom det verkar underlätta en hel del, några rekommendationer?

http://coolingstuff.se/p/376/phobya-balancer-150-nickel-black
http://coolingstuff.se/p/304/swiftech-mcres-micro-rev-2

Inte denna:
http://coolingstuff.se/p/206/xspc-5-25-bay-reservoir-alu
då In/ut hål ligger på samma höjd vilket gjorde det till ett helvette att få det luft fritt

glöm inte som någon ovan skrev att skölja ur radiatorerna med destilleratvatten(batterivatten) jag köpte en 4liters dunk på biltema och det räckte precis efter att jag sköljt en 240 och en 360 samt fyllt systemet.

Av crazymike

Om du inte vill moddasönder ditt lvl10 så hade jag kollat om phobias 200x200 radiatorer på coolingstuff.se passar på alla 3 ställen tror du kommer behöva det om du skall vara framtidsäker samt en dc12-400 pump.

Av crazymike
Skrivet av shro0maz:

Vart kan man hitta den pumpen av någon svensk återförsäljare ?

http://coolingstuff.se/p/254/swiftech-mcp350

hittade jag den iaf

Av crazymike

I och med att du skriver "Det är så att min son skulle behöva bättre kort till sina två datorer" så tycker jag att det låter som en bra ide... han får ett kort till varje dator och du får ett som duger till det mesta.