Inlägg

Inlägg som unReel har skrivit i forumet
Av unReel

Alltid lika intressant att kika på automationsprojekt!

Av unReel

Okej! Det låter bra, men har du någon aning om när den nya Veor eller de nya familjemedlemmarna väntas komma och hur länge erbjudandet med skärmen kommer att vara kvar?

Jag frågar då jag i fredags skulle beställt en Veor, detta tack vare erbjudande med skärm, mus, tangentbord, musmatta. Samt att datorn ligger väldigt bra i pris och att det ingår 2 års garanti.

Garantin är i detta fall väldigt användbar då datorn är till en familjemedlem som inte är värst insatt i datorer och skulle underlätta vid problem om dessa skulle uppstå.

Jag valde Veor tack vare att det var den enda inom vår prisklass där det ingick en SSD disk.

En följdfråga skulle i så fall också vara i vilken prisklass de nya modellerna kommer ligga i och om det ingår SSD i någon utav dem?

Tack för svaret!

Av unReel

Har suttit och kikat på en http://tinyurl.com/thorveor för 10 990 och med de erbjudande som finns i dagsläget verkar det rent makalöst. Mus för 299, tangentbord för 299 samt musmatta för 75-99 kr (kommer inte ihåg exakt vilken modell det var) ingår.
För tillfället ingår det även en skärm om du beställer en Thor dator, kampanjpris på 999kr och ordinarie på 1490.

Allt detta kommer i så fall ingå i en dator som mig veterligen inte kan ligga högt över komponentpriset om du skulle bygga själv.

Har jag misstagit mig eller är det faktiskt en så pass bra deal?