Inlägg

Inlägg som kastrix har skrivit i forumet
Av kastrix

Vill inte sälja för under 2600 då det är i parites med vad andra sålts för och den är så pass oanvänd.

Av kastrix

Annonsen är avslutad

Av kastrix

Stationär dator i uppsala

En stationär dator med ram, 660ti, amd phenon 6 core, moderkort och så, hårdsikarna slängs då de är privata. Den startar inte, troligtvis trasigt nätaggregat, Sitter i ett fractal design r2 chassi. Gratis mot upphämtning inom 7 dagar. Hämtas i flogsta låghus-

Läs hela annonsen här

Av kastrix

Ait, tack. Någon som vill ha en sådan dator i uppsala? Hämtas nu snarast (inom 7 dagar).

Av kastrix

Känns synd att kassera när den går att göra till en minecraftdator eller liknande lätt, har bara inte tid att kolla vilken komponent som inte fungerar, är inte typ 500kr rimligt?

Av kastrix

Oculus Quest 2 128gb

Säljer min oculus quest 2, inte använt mycket alls (kanske 20 timmar max) så batteriet är nog fortfarande bra, inga fel alls, kvitto finns, billigare vid avhämtning i Uppsala snarast möjligast. Den vita strappen har gulnat lite med tiden så som vitt marterial gör, annars felfri.

Läs hela annonsen här

Av kastrix

Tackar! lägger upp här på sweclockers marknad i ett försök

Av kastrix

Sälja en trasig stationär dator.

Hej, har en stationär dator med alla komponenter i (8gb ddr3 ram, 660ti grafikkort, AMD Phenom II X6 1090T, 700 watt nätagg osv) i ett fractal design r2 casel. Som ni ser är den rätt gammal, och den startar inte, så antar att grafikkortet, moderkortet eller nätagget slutat fungerar då ingen el kommer (nätagget troligast). Vill sälja den då jag ska flytta, bor i uppsala, vilket pris kan jag sätta för att få den såld snabbt? Tackar.

Av kastrix

Vad kan jag sälja ett oclucus quest 2 för?

Hej, köpte förra året ett oculus quest 2 128gb, har knappt använt (kanske 20 timmar). Och den har legat i sin låda. Jag bor i uppsala och undrar vilket pris jag ska sätta för att få den såld snabbt då jag ska flytta. Tack.

Av kastrix
Skrivet av Guybrush82:

Nej jag hittar inget. Förmodligen någon OEM-version av något enklare moderkort med B85 chipset.

kommer det gå att uppdatera grafikkortet om något år? kommer processorn hänga med? är datorn prisvärd i övrigt?

tack

Skickades från m.sweclockers.com

Av kastrix

vet någon hur jag kan se vilket moderkort datorn jag länka ovan har?

Av kastrix

Dator för mindre krävande spel. max 7000

Hej

Letar efter en dator som är färdigbyggd eller ihopmonterad då jag är lat för absolut max 7000kr. Hittade denna; http://www.inet.se/produkt/1972519/lenovo-erazer-x310-gtx-750

Undrar om man kan få en för bättre pris, fördelen med den ovan är att windows 8.1 ingår, är den bra i övrigt för spel som wow och garrys mod samt infinity och liknande mindre krävande spel?

Om ni kan montera en på inet (med ihopmontering, inget os) för ca 6-6500 som är lika bra eller bättre är det att föredra.

Tack!

Av kastrix

Något för Oculus CV1?

Av kastrix

Men vill nog ha heltäckande, samt så bryr jag mig inte så mycket om mic-kvaliten, vet att man får sämre ljud för pengarna med headset men vill ha det för enkelhetens skull, beställer nog den jag länkade.

Av kastrix

Headset för max 1200kr

Söker ett headset för gaming/musiklyssnande, gärna med löstagbar microfon samt hopvikbar, gärna även med löstagbar ljudsladd (inget av dessa ett krav dock)
Har kollat på http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=1374122, fler förslag? Har inget ljudkort utan kör med moderkortets integrerade. Gärna att de har bra byggkvalitet och håller länge (tillskillnad från steelseries headsets.)

Tack på förhand

Av kastrix
Skrivet av Lajnuss:

Tycker att asus gör bra datorer, har en själv med nvidia M gpu.

här har du en 13" med full hd i5 cpu med Radeon 8530M, dock så är skärmen touch.
http://www.dustinhome.se/product/5010755520/asus-vivobook-s30...

Verkar bra"! Hur tror du den klarar spel i 720p? Har den ordentligt kylsystem? Processor-hastigheten verkar vara väldigt låg dock :/.

edit: Kommer mest använda datorn för plugg, vill ha dedikerat då jag iallafall kan spela på very low i 720p när jag är på landet, behöver alltså inget monstergrafikkort, kan tänka mig att lägga max 8k.

Av kastrix

Bärbar 14' med dedikerat grafikkort

Jag söker efter en bärbar laptop som kommit ut 2012-2013. Den ska vara mellan 13-14', ha dedikerat grafikkort samt väga under 2kg. Gärna med ordentliga fläktar. Jag kan lägga ut max 7k. Verkar knappt finnas något som liknar det jag söker.

Av kastrix

Dags att gå över till amd grafikkort. Nu när konsolerna är så pass lika vanliga datorer så kommer amd kort att vara mycket bättre förberedda för nästa generations AAA spel. Jag har haft nvidia hitills tack vare stödet/optimeringar i de flesta pc spel, nu är det över.

Av kastrix

Kan "maxa" de flesta spel i 1050p med ett 460 768mb i konstant 40-60fps. Men detta är en bra utveckling då 4k skärmar förhoppningsvis kommer på ingång snart.

Av kastrix

Lagom tills när pc verisionen av gta5 troligen kommer släppas. Det blir perfect.