Inlägg

Inlägg som Sirme har skrivit i forumet
Av Sirme

Ligger dem i närheten av skylake med åtta riktiga kärnor och HT kan jag tänka mig gå från min förra 4790k rigg till amd gör att stötta dem om de överclokar hyffsat det vill säga:) jag är rätt positiv till Zen:)

Och lägger de dessutom sin toppmodell mellan intels mainstrstream i7a eller vid samma pris och deras high End har de ju en riktig chans att plocka kunder snabbt, tyvärr är ju som vi alla vet ändå amds cpu rykte inte jättehögt så att kunna dra en liknande HD 4000 lansering för folk kommer inte betala lika mycket för amd cpuer i början hur bra de än är tyvärr,

Av Sirme

Finns intresset kvar?

@Vattennisse: fortfarande intresserad?:)

Av Sirme

@Fisken1986: är det verkligen ett pr trick dö K? För den funktionen verkar stor skillnad i spel? Nvidia har ju till och med funktionen i 1000 serieb

Av Sirme

@FuzzyMcFluffens: Nja så som jag förstått det så stöds inte några av de viktigaste funktionerna:p

Av Sirme

Försöka byta ett GTX 980?

Hej jag vetinte on detta ännu är en fel tråd, men om man är ute efter DX12 vilket kort kan vara värda att byta med att med? V issa med pengar emellan såklart, OBS det är inte i denna tråd jag är ute efter att göra det,

de 3 korten som kommer till sinnet är ju genast r9 480 8 R9 480 8 x2, Gtx 1060 6 och kanske lite mindre troligt gtx 1070 8, eller tror ni att det bara är lättare att försöka sälja kortet och spara? Än att försöka byta + mellanskillnaden?

Av Sirme
Skrivet av RedFLip:

Varför bör man lämna töjningarna hemma?
Det var inte så att när jag åkte ambulans med akut blodbrist i början av sommaren blev tillsagd att mina töjningar måste tas ut.
Och inte under någon av de kommande dagarna när jag var inlagd på kiruriskaavdelningen så bad dom mig aldrig att ta ut dom.
En töjning är lika hygieniskt/ohygieniskt som ett vanligt litet hål i örat, det händer inget magiskt när hålet blir större (förutom att de är svårare för det att växa igen, generella gränsen är 10 mm, över det så syr man ihop det).

Jag tycker att man får ha piercingar hur man vill. Så länge de inte stör med att utföra ens arbetsuppgifter, men då kan man ta ut dom under jobbtiden, nemas
Vill du ha piercing i örat/öronen, så testa. Gillar du det inte, så tar du bara ut dom, så läker det på några veckor.

Haha, ehm förlåt om jag var oklar jag har bara känt lukten från töjningar ibland. Min poäng var i stort sett det du säger bara mycket sämre formulerat, sorry jag blir lite sämre på att formulera mig när jag inte får sova på ett par dagar.

Skickades från m.sweclockers.com

Av Sirme

Spelkomponenter/dator

Hej kära sweclockare och entusiaster. Jag har börjat tröttna på mitt pc spelande och tänkte kolla om det finns något intresse för mina kära komponenter. Jag har ingen aning om vad jag tänkt ta för priser så jag skriver 500 för nätagget Så är ni intresserade antingen pma ett bud eller fördelaktigare skriv neranför i tråden under. Jag reserverar mig att sälja till vem jag vill eller ingen alls. Och jag säljer endast till folk som kan hämta varorna i Västerås så att de kan Se att allt fungerar för de säljs i befintligt skick då jag oftast är för deprimerad för att ta tag i garanti ärenden.
Om någon har ett new Nintendo 3ds xl med Pokémon spel till så kan vi göra ett pris avdrag i mellan.

Nätagg: CM V550S 80+ Gold .
CPU: i7 4790k.
Moderkort: Gigabytee Z97X GAMING 3.
Interminne 2 x 8 Gb HyperX Fury black 1866 Mhz.
INNO3D GTX 980.
Lagring/SSD Mx100 256 GB
xbox 360 otrådad Med reciever för att kopplat in Mer än 1 kontroll.

Läs hela annonsen här

Av Sirme

Man skulle ju kunna använda 2/3 olika cartridges. 1 av dem med vanliga ssd. Den andra mindre typen M.2 SSD. Och cart 3 Micro SD.

Jag hade föredragit att Nintendo sålde en mini server till din konsoll dör man jmhade kunnstnpeta innett psr extra ssder. Sen kunde man ha 1 till 2 m.2 nssder eller en vanlig stor SSD.

Skickades från m.sweclockers.com

Av Sirme
Skrivet av CrazyBlueberry:

Du påminner mycket om mig, jag växte också upp med Nintendo sedan av någon anledning hamnade jag i ett annat spår med speldatorer, 360 och även PS3. Men det var inte förrän två år sen då en vän försökt få mig spela The Legend of Zelda Ocarina of Time på en N64 vilket självklart tog mig tid att komma in i, men när jag väl kom in i spelet klarade jag ut det på nolltid och det gjorde mig direkt sugen på resten av Zelda spelen som fanns till Wii och Wii U vilket i sin tur slutade med en Wii U och då började jag även köpa andra spel så som Donkey Kong, Mario Kart och Super Mario, då kan jag säga dig att den där livsglädjen man hade som liten kom tillbaka direkt, det var som att man äntligen kom hem till det man älskade mest. Jag rekommenderar verkligen att du köper en Wii U, trots NX utsläppt kommer den dessvärre inte vara kompatibel med föregångna generationer och då går du miste om massa fantastiska spel och med Wii U har du tillgång till utbudet från Wii också, dessutom är det fortfarande lång tid kvar tills NX kommer ut och vi vet inte ens hur det kommer att se ut. Jag tycker du borde åtminstone gå till en butik som har ett demo exemplar där du får testa på en Wii U, du skulle inte ångra dig, det lovar jag

Tack så mycket för att du tog dig tiden att svara:). Ett Nintendo Wii u kommer jag nog inte införskaffa alls eller på väldigt länge. Utan Det jag är främst sugen på är en bärbar konsoll från Nintendo, Nämligen new Nintendo 3DS XL

, dock är min största rädsla är att den ska ersättas av NX. och eftersom Nintendo har sådan fantastiskt historia av bakåtkompabilitet så är jag rädd för att bli bränd. Tyvärr verkar det som att min ekonomi inte kommer tillåta ett ny köp denna månad med spel.Jag funderar just nu på om jag ska sälja hela eller delar av min dator men datorn har ju varit min primära del av mitt spelamde även om jag inte har spelar på 3 månader nu så har jag för första gången sen jag började med datorer inte hållit koll på vad delarna kan vara värda:p

Skickades från m.sweclockers.com

Av Sirme

Jag tänkte 1april lol:p

Av Sirme

Batman vs superman. Visst högt produktionsvärde men annars känns det som 97 % osammanhängande scener 2.79 % fight scener 0,20 wonderwoman och 0.01% story
,
...

Av Sirme

@Yorg: Förlåt att det är rörigt jag ble tvunge att ta extrs smärtstillande för smärtan och dåblev det röfogare k huvudet än tänkt.

Ja jag vill köpa en new Nintendo 3ds XL. Men jag ville kolla med folk som har mer koll på Nintendo hur långt bort en eventuell nx realease skulle kunna ligga. Eller ps4 neo

Och jag skulle inte kalla mig tät då jag har aktivitetsersättning för extrem kronisk värk i höfterna 24/7 och bipoläritet så att spela är en av de få saker jag kan göra med det sagt har jag andra saker som behöver köpas också. Som sagt förlåt.

Men om vi antar att nn3dsxl inte ersätts av NX kan Du/andra rekommendera en must have lista av spel maan måste spelat på 3ds new 3dsxl?
Mvh Martin

Ps saken med nvidia storyn var nog vara för att visa att jag är sugen på att ge mig in bland konsollerna igen och är rädd att om jag gör det så kanske jag gör en miss eftersom jag inte har varit insatt.

Av Sirme

Behöver hjälp av vänliga gamers med ett val och att hitta spelglädjen igen!

Hej alla vänliga gamers och sweclockare som kan tänkas hjälpa mig:) jag fick hjälp att inse att mitt inlägg var rörigt eller rättare oförståeligt.
Så jag gör ett nytt försök!. Tack på förhand!

Jo det är så att under en tid nu har jag börjat tappa spelglädjen vilket istort sett aldrig hänt.
Behövs lite backstory först
Back story//

Född 91 som jag är så introducerades jag till spelvärlden via snes, sen kom N64,gameboy colour, ps1, ps2 och till sist Xbox 360 som sista konsollefna. Jag började bygga mina egna datorer när jag var 14 för dem kunde inte min mamma pantsätta.

Så min enda spelmaskin i dagsläget är min pc. Så när jag gjorde en killer deal på mitt GTX 980 när det kom ut på på marknaden tänkte jag att det är DX12 kompatibelt så jag klarar mig länge på det. Men nu blir så inte fallet och jag vet med mig själv att det kommer driva mig galen att inte kunna slå på det om det finns - löjligt som jag vet känner jag mig bränd av detta.
Back Storu//

Min 1 år yngre syster spelade pokemon go och tjatade på mig om det.
så jag.gav med mig och testade i den mån jag kunde med min skräphöfter som jaag lider av extrem kronisk smärta i men när det gick hade jag roligt i ett spel igen jätteroligt.

Det jag är rädd för är att nx släpps såpass snart Att jag blir bränd igen:/
Så nu vill jag då köpa ett new Nintendo 3ds XL med alla pokemon kompatibla pokemon spel, jrpgs. Visual novels.
Så om ni kunde rekommendera alla must have spel till nn3dSxl

Av Sirme

Jag sitter och funderar på en NN3DSXL. För en viss app till min nexus 5x har gjort mig extremt nostalgisk och jag har hört att den ska ha flest och bäst jrpgs spel och Virtual novel story spel.

Men jag är inte så sugen på att köpa min Första Nintendo konsoll sen jag fick mitt snes när jag var liten och mitt Xbox 360 var min senaste. Sen blev det för mycket pc spelande.

Jag är 91a så jag har växt upp med tvspelande och Nintendo introducerades mig till det och har spelat sen dess bland annat.
snes,n64.ps1.gameboy colour. Ps2, X360 begagnat ps3. Men sen jag började bygga datorer vid 13års ålder och
Sen stannade det där.

Men sen en tid tillbaka känner jag att spelglädjen börjat avta ganska mycket. Och efter "missen" med mitt GTX 980.
Så min fråga är borde jag avvakta till NX eller köpa nu?

Lång off topic
.jag är lite bitter på nvidia eftersom 900 serien skulle vara DX12 Kompatibel, men det Visades sen att 900 serien saknade en av de viktigaste funktionerna I DX12 Nu tappade inte kortet prestanda över natten och jag fick det för en superkiller deal när det var nytt på marknaden. Men det tappade andrahandsvärde snabbt och det är ingen idé att köpa ett till i sli och bara byta ut nätagget heller. Så de får inte mer pengar av mig på ett tag och amds vega har inte släppts så jag ska vänta ett par generationer sorry för off topic"

Av Sirme

Jag har för mig GTA V T,ex Mådde Sjukt dåligt av mada 8 kärniga. Zen ska bli intressant

Av Sirme

JG tycker det är dags att titta igenom de helt, att alkohol är lagligt är helt sjukt om man tänker efter. Inga droger är säkra men jag har aldrig hört talas om folk som tagit. Oxycontin/Benzo/rökt marijuana/cannabis och sen gått ut och slagits på det. Ge alla en svart bok som reglerar folks consimering också.

Sen tycker jag allmänna problematiken i Sverige är att läkarna har blivit så rädda att skriva ut smärtstillande speciellt med otur har jag sån har sådan jävla tolerans mot medecin, då jag får ut absolut minimum
Mot min extrema kroniska smärta i båda höfterna 24/7 och visst jag är 25 men jag har redan ett par självmordsförsök in för jag får aldrig pusta ut.

Så jag skulle bli överlycklig om staten började forska i bättre smärtlindring, alternativt gå in och döda alla nerver i dem ormeådena så jag slipper leva mitt liv från soffan gör hemma nu. Det är inget liv

Av Sirme

Om jag nu måste tycka någonting vilket det verkar som idag:p så handlar det väll mer om att så länge du inte jobbar på ställen där de kan göra skada hygieniskt. så har jag Inga problem med dem, hälsar man på någon på sjukhus kanske man ska lämna töjningarna hemma

Av Sirme

Få tillbaka W10 efter krasch och nyinstallation av 8.1

hejsan jag ber så hemskt mycket om ursäkt om det redan finns en tråd som denna, jo nu till kruxet, igår ballade min c- disk ur och jag har ingen w 10 skiva hemma.

så jag fick installera om mitt W 8-1 professionall och det jag undrar är om jag kan uppgradera tillbaka till windows 10 igen ovanpå mitt 8,1, annars känns artcic islands/ pascal uppgradringarna tämligen värdelösa

så tack tack tack tack tack tack i förhand. Mvh martin

Av Sirme

tack

Skrivet av kronwalled:

980 kort brukar gå för runt 3.5k begagnat här på marknaden.

går det bra att sälja detta så säljer jag nog mitt andra så jag kan köpa artic islands/pascal,

Av Sirme

gtx 980 inno3d vad kan det värt?

hej jag fick köpa ett billigt 980 av en god vän för att kunna köra sli, men jag ångrade mig.
Så jag tänkte fråga vad det kan tänkas vara värt begagnat, jag vet att kortet har varit välskött. Men jag har inget kvitto vilket jag vet sänker värdet lit, behöver ni mer information är det bara att fråga.

hemskt tacksam för svar!

Mvh Sirme91