Inlägg

Inlägg som theBoosing har skrivit i forumet
Av theBoosing
Skrivet av Dew87:

Du kan leta efter något begagnat Radeon HD 6870 eller liknande. Annars skulle inte jag köpa grafikkort under Radeon HD 7770 eller möjligtvis 7750 då de tycks tappa för mycket prestanda jämfört mot vad de kostar.

Det var nästan detta jag ville höra Jag har ett 6870 själv i mainburken och det tuggar ju på rätt bra faktiskt, och tro mig när jag säger att jag letat i månader efter ett annat 6870 till tv-burken... Därför jag gett upp hoppet lite och tänkte skaffa ett nytt.

Av theBoosing
Skrivet av BaZZe:

Handlar ju lite om du kör massa addons sånt till skyrim, kör själv inte skyrim men hört att dom som moddar det en del att det kan bli ganska grafik krävande skulle jag satsa på ett kort ett 7770 minimum kanske ett 7850 och skulle absolut inte köpa det från netonnet utan något större webb butik vilket har betydligt bättre pris.

Här är 2st 7770.
http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=1130228
http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=1179664

Det som möjligen kan flaska i spel är ju grafikminnet specielt som jag sa ovan om man kör lite texture packages osv bara äter de grafik minne så personligen hade jag satsat på 7770 med 2GB grafikminne eller ett 7850 med 2gb.

Intressanta spekulationer, jag tackar för dina synpunkter De korten du länkade ser ju ut som monsterprestanda kort jämfört med vad jag hittade haha, men om man skall krypa under 1000 kronor då vad man kan hitta då måntro?

Av theBoosing
Skrivet av Batman:

Enklast är ju om du säger en budget, antar under 1000-lappen helst?

Visst jag kan säga en budget med, men jag tyckte det vore väldigt intressant att verkligen tar reda hur billigt man kan komma undan Alltså, det billigaste bäst presterande kortet på marknaden. Och ja, under 1000 lappen skall det vara av principskäl

Av theBoosing

Det billigaste möjliga kortet för att lira?

Jo, min undran är lite vad som frågas i Topic. Jag har byggt en ny dator precis med rätt starka komponenter i övrigt, dock står det utan grafikkort (det inbyggda i mobot vill jag inte rekommendera någon att hänga i x-mas-trädet i år).

Om det hjälper min fundering som kommer lite specs.

AMD-FX8350 @ 5 Ghz
12GB Corsair DDR3 @ 1600 Mhz
Något random MSI Mobo

Nudå mitt herrskap, jag vill kunna ha denna burk som en "TV-Dator", det vill säga att den skall kunna spela upp film utan trubbel, Men, jag vill även kunna starta Steam i big screen mode med min dosa och dra igång något spel ibland, typ Skyrim, Grid med mera med mera, och det behöver absolut inte vara några top-inställningar men det skall ju flyta. Vad kan man satsa på för att det skall fungera till ett så billigt pris som möjligt?

Jag har svårt att tänka mig att ett "http://www.netonnet.se/art/dator/komponenter/grafikkort/nvidia-pci-e/evga-geforce210/179133.7063/" kan klara biffen, däremot om man kikar på tillexempel "http://www.netonnet.se/art/dator/komponenter/grafikkort/amd-pci-e/xfx-radeonhd77502gb/180202.7064/", skulle det innebära att det går att lira?

Om någon har något att komma med som kan hjälpa mig är jag oerhört tacksam!!

Av theBoosing

Var köper man 650 TI Boost ? Vill ha ett NU.

Av theBoosing

Stream!!!

Av theBoosing

Slängde upp en server lite snabbt, vet inte om jag gjort allt rätt dock. Den heter "sweclockers.com by r0ck". Har öppnat den porten som server lirar och allt sådant. Sen får ni väl berätta om det är några speciella regler ni vill ha på servern.

83.176.243.103:14567

Av theBoosing

Jag var i exakt samma sits som dig, det slutade med att jag och polaren (som också köpte gw2) gick över till Panda. Båda blev jättenöjda med end-gamet där.

Av theBoosing

Efter att ha spelat WoW i 8 år gick jag till GW2 och jag ångrar mig inte en sekund.

Av theBoosing

Hej,

Jag har klarat spelet på Inferno med bland annat min munk, kika på den så får du en uppfattning om vad som behövs.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Boosing-2555/hero/17572728

Av theBoosing

Dark Souls kommer ju till PC, samtidigt som det får nytt content! Det ser jag fram emot mycket!

Av theBoosing

Jepp, nu var det dags igen. Började fixa kvällsmat istället för att lira, blir helstekt fläskfilé med ris och grönpepparsås

Av theBoosing
Av theBoosing

Klarade precis spelet, tog 10 timmar och 1 minut Bästa spenderade 100 kronorna på länge.

Körde en liten annorlunda setup:

Human Fighter
Human Fighter
Human Mage
Human Mage

Av theBoosing

"Programmet har utfört en förbjuden åtgärd" får jag på min HTPC. *Rotar vidare*.

Av theBoosing

Jag kan rekommendera Galaxy S2. Enligt mig den perfekta mobilen, tills att S3 kommer ut.

http://www.samsung.com/global/microsite/galaxys2/html/

Av theBoosing

ALLTSÅ, jag kan inte vänta! Dödat skeleton king 30 gånger nu. Jag vill vidare

Av theBoosing

Försök att få allting att gå via receivern istället för absolut bästa kvalitet. Normalt sett skickar inte TVn ut mer än stereo via den optiska kabeln. Jag ritade en skiss på hur mitt ser ut ungefär.

http://i42.tinypic.com/2s46o.png

Av theBoosing
Skrivet av Yorgo_:

Fick precis samma tips angående Chainfires CF Root på ett annat forum, kikade igenom det och rootade telefonen utan problem.
Nu startar telefonen med en gul varningstriangel och den ska då tydligen vara rootad.
Så thats done.

Angående det här med teman. För det är mest utseendet jag vill ändra.
Hur gör man detta enklast? Har sökt som en dåre men det är rena rama grekiskan även för mig som är grek =P

Edit: Det är nåt liknande jag vill få fram.
http://androidguiden.blogspot.com/2011_09_01_archive.html
Som detta "nuke" temat.

Hej hopp, ville bara slänga in att det gula utropstecknet endast beror på att batteriet är för dåligt laddat för att slå på luren. Det försvinner när S2an fått lite mer kräm. God jul!

Av theBoosing

Kör själv med de förstnämnda och är förvånad över hur schysst dom spelar. Rent ljud och absolut inte någon one-tone-bass. Man kan till och med spela rejält duktigt med bas om man önskar. Köpte dom för 500 kr på elgiganten.