Inlägg

Inlägg som theBoosing har skrivit i forumet
Av theBoosing

Hej!

Testa med att installera 10.10, där dom har tweakat crossfire stöd med mera.

För 64 bitars W7, ATI Radeon? Video Card Drivers
För 32 bitars W7, ATI Radeon? Video Card Drivers

Mera versioner: Downloads

Av theBoosing

Asus P5K, Crossfire

Gött folk!

Jag tänkte försöka behålla mitt trogna P5K så länge det bara går. Jag kör några DDR2 stickor i 801 mhz samt min Q9400 i 3.2 GHZ utan problem. Allt är originalkylt och inge mer volt är pådraget i bios. Fungerar galant. Nu till frågan. P5K Har ju crossfire-stöd, dock förstod jag det som att det är 1x pci-express x16 samt 1x pci-express x4. Jag skall inhandla ny GPU/GPUS nu i nästa steg på datoruppgradering, och undrar då såklart om jag kommer få ut bra prestanda av 2 st 6870 trots att det är sån stor skillnad på pci-express bussarna. Vore ju så tufft om prestanda-lossen inte var alltför stor, jag har sökt runt som attan på nätet efter folk som verkligen har testat detta men har inte funnit något. Är det någon vänlig själ här som har någon idé om detta?

Tar tacksamt emot alla synpunkter och förslag.

Av theBoosing
Skrivet av maniak:

Varför kör du inte med native upplösningen?

Tack för ditt svar.

Jag kör med native upplösningen just nu, men av någon anledning gillar jag den upplösning jag nämnde först, kanske är en vanesak bara. Får köra med detta istället då det inte går att få ut bilden över hela annars.

Av theBoosing

1776x1000, ingen stretch?

Hej!

Jag sitter med nya skärmen och är nöjd, dock så har jag hittat en upplösning som jag trivs bäst med, och när jag väljer just denna så går det inte att få bilden över hela tvytan. Det fungerar jättebra att använda Catalyst till att dra "Stretch" prylen till 0% då jag använder 1920x1080 eller andra upplösningar, men just på 1776x1000 så verkar det inte fungera. Någon som sitter inne någon idé med vad det skulle kunna vara?

Tack på förhand.

Av theBoosing
Skrivet av 'Jonte[YoT:

;10444674']Död som i svart eller "död" som i färgad?

JScreenFix - Fix stuck pixels and screen burn-in

Det är en liiiiiiiten liten svart prick mot höger sida av skärmen, den blir grön/annan färg om man aktiverar något svart, såsom en svart bakgrund.

Tack för länken, skall kika på det.

Av theBoosing

Och nu upptäckte jag en död pixel, Tror ni jag kan lämna tillbaka TV'n, den är 2 dagar gammal

Av theBoosing
Skrivet av theBoosing:

Då förstår jag Nu dök det upp ett annat frågetecken. Då jag kör datorn via HDMI så utnyttjar jag inte hela skärmytan, utan får en svart ram ovan under och på kanterna, har provat alla "format" med dosan men inget hjälper. *funderar vidare*

Jag löste det med Catalyst

Av theBoosing

Då förstår jag Nu dök det upp ett annat frågetecken. Då jag kör datorn via HDMI så utnyttjar jag inte hela skärmytan, utan får en svart ram ovan under och på kanterna, har provat alla "format" med dosan men inget hjälper. *funderar vidare*

Av theBoosing
Skrivet av Nivity:

Du kan aldrig välja 100hz via datorn på en tv. Så det kan du glömma.

Ok, tack för svar :). Skumt att det inte skulle fungera dock Betyder det att en sketen PS3a skulle fungera i 100hz? ;p

Av theBoosing

Hej på er!

Det blev en sådan här: 32PFL5605H

http://ecx.images-amazon.com/images/I/51dJRZSjaGL.jpg

Jag är jättenöjd, men undrar över en sak. Jag kan inte välja 100Hz i Windows även fast TV'n har stöd för detta. Är det mitt grafikkort som stoppar eller har jag glömt något? Har 5750HD.

Av theBoosing

Skall kika lite på den där IPS skärmen

Hittade en annan nu, som får i så fall agera både TV och Datorskärm. På så vis kan jag köra PS3/Blueray osv direkt plus att man kan glo lite tv och använda datorn till den.

Någon som har någon erfarenhet av denna?

http://download.p4c.philips.com/files/3/32pfl3605h_12/32pfl36...

Av theBoosing
Skrivet av Asheileon:

Och det jag menade var att 27" är större än 24" i fysisk storlek sen är upplösning helt ovesentligt, dvs jag tyckte det var undligt att du gav tips på en 24" skärm när han hade två föredragna alternativ som båda var 27", förlåt om jag framstod som otrevlig ska själv hämta ut en sån HP skärm idag

On-topic: Om det stod mellan dem skärmarna hade jag valt LG W2753VC-PF, vet inte riktigt varför men 3års garanti gentemot 1år låter bättre
Dock så Omdömen om Samsung SyncMaster P2770H har denna ganska bra omdömmen och ett lägre pris

Tack för feedback

Jag har precis sålt av min 32" hdtv som jag använde som datorskärm, och behöver ha något nu med bättre upplösning än 1366x768 som jag körde med den. Så 1080p är jag nöjd med gissar jag, som det är på de två exemplen som jag angav i början av tråden.

Och precis som du säger så har ju Samsung skärmen fått fin feedback, förutom foten som kan vara lite sådär. Att gå ner under 27" skulle bli för litet då man är vad vid en 32".

Av theBoosing

Skärmval!

Hej kära medlemmar! Jag skall införskaffa en ny skärm och valet står nog mellan dessa två herrar. Är det någon som har en av dessa och kan komma med för/nackdelar med dem? Skulle vara kul att höra vad ni tycker om dem. Det lutar ju åt Samsung såhär direkt kan jag ju avslöja.

http://www.netonnet.se/CompareView/3020?itemList=129260&compa...