Inlägg

Inlägg som Mingan84 har skrivit i forumet
Av Mingan84

den startas hela tiden, typ varannan minut. hjälper inte heller att starta om datorn.

Av Mingan84
Av Mingan84

jag har försökt att göra det men hinner inte att reagera så fort, jag har dock försökt att filma det men bilden är lite för oskarp för att jag ska kunna se vad det är som startas.

Av Mingan84

program som startas?

hej har märkt något väldigt konstigt och irriterande med min windows 7 ultimate.
det är så att jag har ett (program) som startas upp typ var annan minut, den dyker upp i aktivitetsfältet under ca 10-hundradelars sekund för att sedan försvinna igen, det går så fort så jag ser inte vad det är som startas. vad är det som spökar för mig?

Av Mingan84
Skrivet av orginallinus:

11000. Och vilken tror du är värd mest om två år? Däremot tycker man ju att Apple kunde slänga in en corei5 eller något. Men å andra sidan får man en bra skärm i grundutförandet i Pro-serien.

13" varianten kostar 11k, men 15" kostar 16.5k. kan ju inte jämföra en 13-tummare med en 15-tummare. så jag tror Dellen har tappat minst i värde efter 2 år.

riktigt bra och prisvärd med mittenmodellen (högre upplösning) och studenterbjudande, för ca 9k.

Av Mingan84

ok testade chrome med en annan dator också och det funkade, så någon galen inställning har jag. vet någon hur man ändra tillbaka om man skulle ha bockat i en ruta som säger typ "fråga aldrig igen"

Av Mingan84

testade på en annan dator som kör firefox och då funkade det. första gången jag testade på chrome så dök det upp ett meddelande som man skulle acceptera men programmet dök aldrig upp, testade ett par gånger och avböjde det meddelandet och nu dyker det inte upp alls, när man trycker på play (sopcast) dyker det bara upp en tom flik

Av Mingan84

Sopcast med Chrome

kan inte Chrome starta upp sopcast?
jag har installerat sopcast på datorn, tex när man går in på http://www.myp2p.eu/index.php?part=home och ska streama något från sopcast så startas inte programmet automatiskt, när man gör samma sak med IE9 så startas programmet och allting funkar bra. varför går det ej med chrome?

Av Mingan84

förstår inte varför folk klagar på värmen och strömförbrukningen, Nvidias motsvarande är både varmare och slukar mer ström

Av Mingan84

Kylning till en htpc

tänkte köpa en Antec Fusion, vet någon hur de medföljande fläktarna är? jag är ute efter en tyst burk, och vilka CPU fläktar rekommenderar ni som ska passa in i chassit?

Av Mingan84

Problem med usb preamp?

Hej använder mig av en gammal m-audio usb preamp, när spelar in med en mikrofon så hörs det ljud endast från den ena högtalaren, hur kommer det sig. detta hände bara nyligen innan det så fungerade det i båda högtalaren. har testat på olika datorer och olika program men får fortfarande endast ljud från ena högtalaren.

någon som har en aning?

Av Mingan84
Skrivet av senz:

För er info kommer värstingmodellen kosta 4990:- till helgen och mellanmodellen 3990:-

billigt or what??!

hur kan du veta detta?

Av Mingan84

det blir bara bättre, nu får man även med väska, mus och högtalare till mellanmodellen, varför kunde inte varit såhär förra veckan då hade det definitivt varit ett köp.

Av Mingan84

det låter väldigt prisvärd, synd att man kammade hem en Lenovo här om dan.

Av Mingan84

ska nog testa att borra huvudet till och börja med, tror inte jag behöver den skruven/hålet i fortsättningen. tror du att man kan lämna tillbaka datorn i det skicket utan att de märker att jag har varit där o pillat?

Av Mingan84

Rundad skruv

jag har problem med en rundad skruv. en av skruvarna till underluckan för att komma åt ramminne hd mm har blivit rundad, ett annat problem är att skruven sitter ganska djupt in ca 1 cm. undrar hu man kan lösa det? är borra det enda sättet?

Av Mingan84

klämde lite på den och måste säga att byggkvaliten är outstanding jämfört med andra PC-datorer och enligt min mening även bättre än Macbook Pro. dessutom får man en dator som inte ser ut som en MAC

Av Mingan84

undrar hur stor del Chrome har bland Sweclockers läsare i dagens läge?

Av Mingan84

varför kan man fortfarande beställa SB-moderkort på Inet? Borde de inte vara snabbare än så här?

Av Mingan84

ok tack för snabbt svar