Inlägg

Inlägg som Kryckster har skrivit i forumet
Av Kryckster

Bra gjort

Av Kryckster

Jag tycker att alla återförsäljare ska skriva dit summan av copyswedes andel på kvittot när man handlar, så att alla ser hur stor och orimlig den är. Jag kommer framöver endast köpa lagringsmedia från utlandet så länge denna avgift existerar.

Av Kryckster

Stora problemet med just glasögon är att det är obekvämt, man tappar bort dem i tid och otid och de blir lätt repiga och ramsneda. Men visst tekniken är ju kul.

Av Kryckster

När de gör svtplay som netflix ala inloggning och lösen, så kanske jag börjar pröjsa, inte förr.

Av Kryckster

Helt rätt gillar man något och har det som hobby, kör för fan. All kudos åt er som gör det! Allt här i livet går inte ut på att få en bra affär mycket är bara själva känslan.

Av Kryckster

Vete fan vad man ska ha dem till riktigt, halva tjusningen när man är ute o strosar är ju att inte veta vart man är på väg.

Av Kryckster

Ja den var ju bra.

Av Kryckster
Skrivet av mrqaffe:

Dålig musik är alltid dålig oavsett genre, dubbstepp har vissa kraftigt distade basljud som just sin karraktärsegenskap, för utan den klippta basen så är det inte dubbstep, då blir det en annnan genre, vad den heter vet jag inte eftersom den inte slagit igenom (läs finns) ännu men nån musiker kanske kan skapa den, dubbstep lär ändå vara på väg mot sitt slut och det kommer nån ny tonårsdancestil snart eftersom DS snart funnits en "tonårsgeneration".

Det går att göra musik med stora mängder bas som låter bra bara men är musikalisk, Infected Mushroom är ett bra exempel på det, mera "tryck" går knappast att få till i musik och det låter dessutom otroligt bra när man spelar det starkt på verkligt högklassiga anläggningar, det är helt enkelt folk som är duktiga musiker som gjort sitt hantverk bra och då blir det ljudkvalitet på alla sätt och inte bara en distad basmatta.
Ta nu å lyssna på nått som är bastungt på riktigt men där de som gjort det har varit musikaliska så att det blir bra, pina ljudsystemet rejält med tex Suliman som är en bra testlåt.
http://www.youtube.com/watch?v=cGA35I6GnEE

Eller kanske Arroz con pollo med Maxwell
http://www.youtube.com/watch?v=jpEwlfjf_28

Eller varför inte en seriös djupbaslåt för de som kan spela sånt, det är ju en av de verkligt klassiska testlåtarna för baskapabla system
http://www.youtube.com/watch?v=ysUoiF8laY8

Eller nått helt ospelbart och tur är väl det, här är komprimeringen verkligen befogad. Overtyren börjar 14 minuter in för de som vill testa den se till att ljudtrycket ligger kring 180dB om det ska låta naturligt
http://www.youtube.com/watch?v=-ogotVeBO6M

Det mesta Telarc gjorde Med Erich Kunzel och Cincinatti pops är otroligt bra tekniskt sett.

Tack för tipsen, var kul o testa.

Av Kryckster

Jag skulle kunna tänka mig att betala för svt och sr om de nu vore public service, men de är de inte enligt mig. När det kommer till tv så är väl melodifestivalen en av de stora kostnaderna och det är inget public service program, bara dålig musik för inbördes beundran. Och när fick jag höra Bolt Thrower på radio sist?
Nä skrota all så kallad underhållning och håll programen till information, nyheter och Dokumentärer. Vill man ha nöjes program så finns det ett stort utbud av andra kanaler att välja på.

Av Kryckster

Kan jag då tvinga Eva Hamilton att betala licens pengar till mig för att hon har möjlighet att titta på mig?
Så jävla dumt formulerad lag att man blir vansinnig. Lägg avgiften på skattesedeln, att tvinga folk för att betala för en tjänst de kanske inte använder är ta mig fan överförmynderi på hög nivå.
Visst jag tycker väl att svt har ganska hög kvalitet när det kommer till nyheter och fakta/dokumentärt, men gör som alla andra tjänster, koda så får folk välja om de vill se, om de nu inte går att skattefinansiera.

Av Kryckster

Måste va fränt med bil o flyg spel om det funkar bar, att få en riktig fart känsla.

Av Kryckster

Hoppas mycket på det här, nötte Frontier väldigt mycket då det begav sig.
Bara hoppas det får in så mycket som behövs, har pledgat 40 själv nu. Mitt första suport på kickstarter än så länge. Tänkte stödja star citizen med, men dem klarade sig väldigt bra utan min hjälp

Av Kryckster

Kul ide, hoppas du får tag på och lyckas.

Av Kryckster

Fan vad alla verkar vara svaga nu förtiden, tycker man att 5 kilo är tungt kanske man ska ge fan i datorn och börja käka gröt och träna lite istället.

Av Kryckster

Jag köpte spelet för jag tyckte det verkade roligt, och jag gillar det. Spelade inte mycket D2 så det påverkade mig inte.
Sen alla som jämför D3 med D2 och är besvikna på D3, är det kanske inte så att ni var 10 år yngre när ni spelade D2. och är det inte lite så att det mesta man gjorde när man va yngre var roligare och mer extatiskt. Jag vet med mig själv att jag har svårt att bli lika euforisk över spel och dyl idag som när jag var barn, man har helt enkelt varit med om mycket mer och är mycket mer svår imponerad. Med det sagt så vill jag bara säga att jag tycker D3 är kul och jag är nöjd över den stund jag kommer vara road av det.

Av Kryckster

Ja jag kommer fortsätta rösta på piratpartiet, Hoppas verkligen de kommer in i riksdagen så det blir lite ändring. De andra jävla skitpartierna bryr sig inte ett jävla dugg om folket, bara om sin egna lön och att slicka röven på media bolag.

Av Kryckster

Eftersom lagen kan tolkas som den vill, kan vi lika gärna bränna upp den på en grill!

Av Kryckster
Skrivet av Corran:

Blaj. Det finns ingen *rättighet* att någon prompt måste kunna tjäna pengar på att göra jobbet "X". Ingen som helst sådan rättighet. Gör nå't annat du får betalt för istället.

Förr fanns en enorm is-industri i Sverige. Förr fanns sumprunkare. Sedan kom frysskåpet och dessa industrier, allt från den lågavlönade isutkörarpojken till den råtobakstuggande sumprunkaren försvann. Det är evolution inom samhället baserat på tekniska framsteg. Är det bättre med frysar än is? Antagligen, men is är miljövänligare. Men frysen är simplare, enklare att handha och slog snabbt ut ishyddorna med sitt vass.

Likaså är det med många andra yrkesgrupper. Vill folk inte betala för din film? Ta en jävla HINT och gör inte fler filmer då. Folk tittar ju ändå hellre på när en parcourkille krossar pungkulorna mot ett trappräcke på Youtube än din sketna amriska skräpfilm.

Så väx upp, inse att du måste förändras i takt med samhället och ställ dig och sälj frysar på MM istället.

Helt rätt, och att underhålningsindusrin skulle gå illa tror jag inte ett dyft på.

Av Kryckster

Mod tools, möjlighet att ha egen orankad server för lan o dyl, och att kunna göra egna kartor.

Av Kryckster

Det här är nackdelen med den lobbyist demokrati väst världen har. Vi tror vi lever i en demokrati men i själva verket så får vi rösta fram olika ansikten som jobbar åt företag och deras lobbyister.