Inlägg

Inlägg som .maker har skrivit i forumet
Av .maker
Skrivet av Busko:

ju men vi har dock inte lirat metro på CQ kan kanske vara bra

Lirade en runda Operation Métro på CQL, nightmare. Aldrig igen. Kanske bra för att fixa god K/D eller spamma poäng.

Av .maker
Skrivet av Lan:

Självklart så är det ok att försvara en tank och samarbeta, det kallas teamwork. Det är INTE teamwork att sedan sno tanken för den. Vid fordonsspawn så är det först till kvarn, i fält så kan man ta en övergiven tank men inte om personen står och reparerar den.

Jag spelar nästan alltid HC, men det här är en av anledningarna till varför jag kommer att spela på den här servern då och då. Jag har hunnit spela BF3 ett par timmar nu och det känns som om att folk tror att de spelar helt ensamma och att det är datorn som hoppar ut ur stridsvagnen för att reparera den.

Det här är värst när man befinner sig i en sjukt utsatt position där man kan göra mycket gott och samtidigt måste reparera ofta, och då hoppar någon in och kör rakt in i en vägg typ, stridsvagnen sprängs av fienden fem sekunder senare.

Av .maker

I thought I would add that my AX1200 is working and is performing perfectly.

Av .maker
Skrivet av zzcool:

har haft spelet i preorder sen tror augusti så varför misslyckas aktiveringen för mig?

som sagt han har inte enbart tillgång till battlelog han spelar spelet också

Jag har också spelat i ett par timmar nu. Du måste ha spelet förbeställt genom Origin.

Har du förinstallerat spelet och har det klart i Origin?

Av .maker

Alla som har köpt spelet genom Origin har kunnat spela sen 17:00.

http://twitter.com/#!/zh1nt0/status/128525693477851136

Av .maker
Skrivet av MiLeS:

Av det jag testat i MP nu känns det som att det vore en bra idéa att börja med FF off då folk skjuter hej vildt.

Sen är det inget slut på folk som tar ditt fordon/flyg när du stannar/landar i ett par sekunder för att reparera. Det är ruskigt irriterande.

Av .maker

Jag kör BF3 just nu (retail) med 580 SLI, högsta möjliga inställningar, 1080p. Hela 16GB (1600, CL9) ram, men tvivlar på att det spelar någon roll. Tre timmar spelat nu på alla banor, samtliga i CQL (Conquest Large) med 64/64 spelare. Kör på en 2600k, stock.

Det flyter på bra. Aldrig under 60 FPS.

Av .maker
Skrivet av Danne111:

Hardcore är ganska så värdelöst eftersom alla Recons blir löjligt effektiv då Ligger bakom en buske med automat Sniper och kan döda 5stycken inom 5 sekunder och recoilen är sjukt låg och går knappt se vart skotten kommer från i hardcore utan spotting eller är det kvar ?

Samt skadan i Normal på BF3 är pytte lite högre än Hardcore i BF BC 2 så vad finns det o klaga på. I Battlefield Bad Company 2 så var skadenivån låg på normal inte här

Kan efter tre timmar HC CQ Large intyga om att så inte är fallet. Inte på någon bana alls, faktiskt, och jag har spelat alla. Vi får se vad som händer framöver.

Av .maker

Tre timmar hardcore conquest large senare. Jag har inte märkt av några större buggar. Inte så många små buggar heller, för den delen. Jag har inte märkt av det här lagget som en del har upplevt.

Operation Firestorm, tog ned en fullt lastad transporthelikopter med attackhelikopter, runt 690 poäng.

Den här första perioden där ingen har låst upp motmedel i något flyg alls, och så sitter man här med värmesökande. Så kul.

Av .maker
Skrivet av Samistar:

Vilken är veteranpistolen då? Och när får man Physical Warfare? Undra om det kanske är när det släpps i USA eller om det är på Sveriges releasedag..

M1911 och du får den både med tactical light, ljuddämpare och utan modifikationer.

Av .maker

Det enda jag har fått är den där veteranpistolen, inget Physical Warfare än.

Webbhallen har en conquest large hardcore uppe nu, lite ensamt dock, kom in!

EDIT: För övrigt har du aldrig behövt en VPN för att spela, bara för att komma förbi den där kontrollen. Det är däremot lättare, som folk har pekat ut, att istället bara ange en proxyadress i LAN-inställningarna. Det fungerade för mig.

Av .maker

Fan, inte en enda HC server uppe än? Vad fan är det här?

Av .maker

Det verkar som om att Battlelog fortfarande inte har öppnat.

Av .maker

I have noticed that a lot of people using the Corsair AX-class power supply units have turned to using braided NZXT extension cables.

I understand these cables work perfectly attached to normal AX-class cables. Can you confirm this?

Av .maker
Skrivet av Punnisher:

Killcam: Som jag fattat det så är det det man ser just när man blivit dödad?
I Crysis 2 så ser man se kulans bana tills den träffar en själv vilket jag tycker är helt okej, och lite kul att se hur dålig man är när en motståndare kan smyga på en bakifrån å se hur han skär halsen av en, eller när man springer mot granaten istället för ifrån.
I BF3 betan så fick man se vad det var motståndaren gjorde efter han dödat en, lite annorlunda men om det nu är kill cam vad är problemet med att se det?

Jag vill kunna flankera och smyga mig in mot en fiendebas utan att den första personen jag dödar kommer tillbaka efter 15 sekunder och vet exakt vilken riktning jag attackerar ifrån. Han kan även se om jag har vänner med mig, vilken utrustning de har, och så vidare. Det är löjligt. Det sänker hela spelupplevelsen för mig. Lyckas inte min fiende se mig när jag dödar honom, så har han inte förtjänat att få veta min position.

Inte intresserad av att höra om man anser att "killcam" reducerar "camping", som för övrigt är en fullständigt legitim strategi. Vad tror folk att det här är för spel? Det är inte en korridor, liksom. Att sitta still och göra något konstruktivt som till exempel att låsa ned olika attackvinklar för fienden (mot flaggor, till exempel) är en lika legitim strategi som flankering. Vill man istället bara sitta i en buske och döda folk för att få en perfekt K/D, då har man all rätt att spela på just det här sättet, folk vill förenkla spel med killcams bara för att de inte kollar sig för när de sprintar runt hörn eller avancerar utan att ha en plan för de närmaste 30 sekunderna.

Av .maker
Skrivet av Bakwetu:

Jag vet inte om nån har skrivit om detta redan, men Command rose ska komma i dag-1-patchen

https://twitter.com/#!/zh1nt0/status/126959150205906944

Han skrev förresten senare att den patchen redan ingår i preloaden, men om man köper skivan får man förstås ladda ner den.

Riktigt nice, det här är visserligen bara en utlovad funktion som kommer med, och det känns väldigt mycket som om att zh1nt0 med flera kände sig tvingade att inkludera något från den gigantiska kravlistan (olika funktioner som mer eller mindre utlovats under utvecklingen men som inte kommer att finnas vid release) som finns på ett av de officiella forumen.

Av .maker

Den här diskussionen igen.

Nej, det finns ingenting, inte en enda twitterkommentar, eller något annat än subjektiva upplevelser egentligen, som pekar på att ultra inte fanns aktiverat i betan. Jag är öppen för att vissa ändringar kan göras, men oavsett vad det är för förändringar så är jag säker på att de inte kommer att äta upp mer prestanda och är därför inte särskilt relevanta för just den här diskussionen.

repi har nyligen svarat på flera frågor om just videominne, där har han mer eller mindre sagt att man har optimerat för en minnesanvändning som kan uppgå till 1.5GB VRAM.

EDIT: Jag kan ha missförstått inlägg ovan, om det är så att du menar att texturerna för high helt enkelt är samma som för ultra, det har jag ingen aning om. Jag gick aldrig högre än 1350-1400MB och körde 1080p på högsta möjliga inställningarna.

Av .maker
Skrivet av widL:

Nej. Om någon däremot hade skapat en tråd där de säger att de själva har laddat ner spelet, diskuterat hur de ska få igång piratkopian, eller spridit länkar till materialet hade denne blivit avstängd för brott mot §7.

Nästa gång det här händer kanske SweClockers moderatorer kan undvika att halvhjärtat försöka ta bort inlägg som nämner att spelet har läckt ut. Det här hände igår kväll, och idag hoppade det upp en nyhetsartikel.

Av .maker
Skrivet av Mighty Otter:

Finns det gameplay någonstans?

Ingen fungerande crack, inget gameplay.

Snart nog.

Av .maker
Skrivet av Mögel:

För att jag är en väl uppfostrad människa som har lärt mig att göra rätt för mig?

Du förstår att det här är typ legalismfetishism; det sätt som vårt juridiska system ser på bland annat piratkopiering är en högst politisk inställning. Precis som bland annat alkoholmonopolet, skolplikten och säkerhetspolisens rättigheter.

Jag säger inte att du inte har en legitim åsikt; men det är knappast en moralisk truism eller något sådant. Den här föreställningen att man ska "göra rätt för sig" och att man i allmänhet ska "följa lagar" är ett löjligt ställningstagande, inte i alla fall, men absolut i ett fall som piratkopiering, som är otroligt färgat av politiska alternativ och profitjakt.

Det finns en stor skillnad mellan vad som är juridiskt rätt och vad som är rätt i "the grand scheme of things".