Inlägg

Inlägg som .maker har skrivit i forumet
Av .maker
Skrivet av Luffie:

Har du testat att stänga av UPnP?

UPNP är avstängt, fortfarande problem. Jag försöker komma in på valfri server, connection has timed out. Efter 5-25 försök kommer jag in men lyckas bara stanna på servern i ett par minuter innan jag förlorar uppkopplingen igen.

100/100, kabel, ny router, fungerade perfekt tidigare i veckan men nu fungerar det knappt alls.

Av .maker

Ett 590 har inte 3GB grafikminne, ett 590 har två kärnor som vardera har 1.5GB grafikminne allokerat.

Av .maker

Jag vill inte smutsa ned din servertråd, men jag har aldrig förstått varför en del kräver att man ska chatta på antingen engelska eller svenska. Vad spelar det för roll om till exempel ett gäng ryssar kommer in på din server och chattar lite då och då? Kommer du att kicka ut hela högen?

Av .maker

Det händer då och då, tydligen för alla servrar, post-game.

Av .maker

Server nere?

Av .maker

Var inne, perfekt flyt, men nu "can not get a connection to server".

Av .maker
Skrivet av Doskii:

Alpha hade minst buggar.. >_>

Du har inte tänkt på att alphaversionen även hade färre funktioner/inslag/element, därav färre buggar? Mindre innehåll, färre problem. Jag tror det var repi som pekade ut just det här. Sen tror jag personligen att majoriteten av alla som har BF3 lirar det utan problem just nu, med undantag för lagg som troligtvis beror på att EA/DICE underskattade efterfrågan.

Av .maker

9 timmars speltid, låste upp guided missile med jetplan nu, riktigt kul. Med tanke på att de flesta inte verkar ha någon aning om hur man ska flyga så behöver jag i princip aldrig oroa mig för något annat än den AA som finns på marken.

Av .maker
Skrivet av Hathhe:

Gissar på att dom lyckats släppa ännu ett spel där grafikmotorn är mongo. kör gtx580 i SLI med en i7 2600k och det laggar röv till och från. Fast jag lyckas aldrig riktigt avgöra om det är grafiklagg eller nätverkslagg för det ser helt cp ut hela tiden. Det är hur som helst jävligt irriterande och borde inte hända med en dator för 20k.

Samma specifikationer här, 9 timmar speltid, inget överdrivet lagg förutom när jag lirar på servrar utanför Sverige eller närliggande länder. Väldigt sällan det finns lagg, men när det kommer så är det som tidigare beskrivet i den här tråden, just att det verkar som om att internetuppkopplingen hostar till och så står tvingas man bak flera steg. Händer sporadiskt.

Av .maker

Nu är det tomt på Webhallens HC CQL, kom igen.

Av .maker
Skrivet av voffen1:

Flygplan kan man spawna direkt i

Jag vet, däremot tydligen inte precis när banan har laddat. Jag är alltid bland de första 1-3 personer som kan spawna, och jag har aldrig sett alternativet att hoppa in i ett flygplan. När jag väntar på att spelet ska börja ser jag däremot att vissa spawnar i flygen. Det kommer först senare, när de första piloterna har dött. Jag menar i allmänhet, hur kommer det sig att vissa är så otroligt snabba? Har lirat samtliga BF-spel förutom Bad Company 1, så är inte direkt ny.

Av .maker

Asså, jag har alltid undrat, hur fan kommer det sig att vissa idioter är särskilt snabba på att ta sig in i fordon när de spawnar, trots att man själv typ står närmare? Handlar det i slutändan helt om vilken typ av anslutning/ping man har?

Jag har precis skaffat en 100/100 lina och håller på att byta ut mitt trådlösa skitnät mot kabel. Då jävlar.

Av .maker

Haha, när jag spelade det här uppdraget trodde jag inte att råttan skulle göra annat än försvinna även om du ignorerade den. Roligt att se vad som skulle ha hänt.

Av .maker

Jag blir kickad efter ett par minuter på alla servrar jag går in på. Nu har man suttit och väntat på att spelet ska laddas ned igen och så händer det här.

Av .maker
Skrivet av KKay:

Såg att folk på Battlelog gjort det, och sedan bara behövt aktivera det igen med proxy. Sen har det fungerat som vanligt

Okej, så det var inte bara jag som gjorde den här tabben då, det känns bättre.

Av .maker

Jag vill upprepa, vad fan ni än gör, försök inte reparera spelfilerna. Sitter och laddar ned spelet igen nu. Helvete.

Av .maker
Skrivet av Danne111:

Satan försökt joina 3 servrar nu! får samma meddelande som dig .Maker

Edit : Men vafan alla andra får ju spela 60/64 30/32 folk överallt men går inte komma in

Usch kommer alla ni andra in eller ?!? jag får inte joina någon server blir helt vansinnig

Vad du än gör, välj inte att "reparera spelfiler" (eller whatever) i Origin. Jag provade det, nu vill Origin installera BF3, när jag försöker göra det så låtsas Origin installera spelet i någon minut innan jag har alternativet att installera igen. Fan.

Av .maker
Skrivet av JHL1994:

Där har du fel och många andra hardcore lovers

Hardcore gör det LÄTTARE. Då den som skjuter först vinner, inte den som siktar bäst/har bäst reaktions förmåga. Gör om gör rätt

Jag förstår inte vad du menar. Påstår du att man inte behöver ha en låg reaktionstid i HC?

Du dör snabbare i HC, därför behöver du reagera snabbare när du blir beskjuten. Du dör långsammare i SC, därför har du mer tid att reagera. Jag tycker inte att den här diskussionen är särskilt intressant, just på grund av att det finns flera intressanta aspekter med både HC och SC, men människor i allmänhet är inte tillräckligt mogna att erkänna det här utan måste istället förvandla det hela till en kamp. Det finns inga medgivanden, bara en massa populistiskt skitsnack.

Av .maker

Lirade det uppdraget när jag väntare på att Battlelog skulle öppna efter 17, det var riktigt kul, uppdraget i sig var underhållande men det var även sjukt kul att vara med när planet skulle lyfta och sen landa på hangarfartyget (på natten, nightvision ftw).

EDIT: Nu verkar servrarna vara uppe igen, men... "Something strange happened, please report this issue: ERR_LOGIN_DISPLAYTOS", loggat ut och startat om webbläsaren, fungerade inte. Efter en Googlesökning verkar det som om att jag är den enda i världen med det här problemet, great. xD

Av .maker

Jag tror att den här commarosen är ganska snabbt ihopsatt. I 1080p är den löjligt liten, så det tar onödigt lång tid att trycka in ett kommando. zh1nt0 har twitterbekräftat att den kommer ändras/förbättras.