Inlägg

Inlägg som Kega har skrivit i forumet
Av Kega
Citat:

Ursprungligen inskrivet av KniFF
Jag har kört någa hillsbrad, men fyfan så fylld med buggar det finns i den instancen. En god vän i guildet ville dra igenom skiten för att kunna köra Black Morass men eftersom Thrall buggade 4-5 instances i rad så tog det typ en vecka innan han fick skiten avklarad. Visst det är en häftig instance men vidare kul är den inte direkt. (Min åsikt kan vara vinklad eftersom jag är så sjukt less på den instancen)

Konstigt, vi har kört Hillsbrad massor utan att den buggat en enda gång?
Men har du nåra tips angående Black Morass? Vi hade problem med första eventet. Var ganska intensivt känndes det som, fast alla i partyt var inte 70 då vi provade.

Av Kega

Någon som testat instanserna i Caverns of Time? Kan verkligen rekommendera Old Hillsbrad, hur kul som helst. Är nog roligaste instansen jag kört i min WoW karriär. Hyffsad lot där inne också, bytte ut min high warlord dagger mot http://www.thottbot.com/?i=58538

Speccade om min Warlock till Destruction när jag dingade 70 och DPS'en är det verkligen inget fel på. Svårt att undvika att få aggro ibland dock, soulshatter borde vara på en 5 sek cooldown

Har crittat 5700 med soulfire, enda buffs är trinkets och wrath of air totem.
Incinerate crittar för 4000 och man crittar ofta! Har 600+ fire spelldamage med blå gear från lite olika BC instanser.

Kör nu med: http://www.wowhead.com/?talent=AZdxczIbzZxx0tr0tVuV

Av Kega
Citat:

Ursprungligen inskrivet av RedFLip
Ska köra en affliction specc på locken min:
http://www.wowhead.com/?talent=IVMriRfzqtbocx
Tror ni om den?
Har 1 poäng som jag inte vet var jag ska lägga

Tips

Och vid lvling, ska man satsa på mycket hp/mana eller +spell?
kan få runt 6k hp obuffat eller runt +500 shadow, vad ska man ha?
Utöver det, så antar jag att de bästa är ju att ha impen framme så kan man ju leva hur länge som helst och instant Howl kommer ju hjälpa mycket

Jag levlade från 60-70 med denna build:
http://www.wowhead.com/?talent=Ii0riRfzqtbobxczIb

Funkade utmärkt. Körde med impen som pet för stamina buffen och extra mana pool, han har galen mana regen

Av Kega
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Yobalt
Jag har beställt några grejer med en sån där "betala om upp till 120 dagar", ungefär hur lång tid brukar det ta innan handelsbanken skickar ut papper? Är det något du vet?:)

Lagt en order på Dustin förra veckan och tog 12 månaders avbetalning, gjorde allting online men var tvungen att vänta på ett lösen i snailmail, tog ungefär 4 dagar.

Min första order på Dustin, jämförde priser mot andra men Dustin låg bra till och gratis frakt är ju guld värt när man beställer lite större grejer. 5 tummar upp

Av Kega
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Halogen
Jag har börjat spela igen efter en längre tids uppehåll, har en lvl 31 warlock som är riktigt rolig att köra med. Men en fråga: Bör man satsa på + shadow dmg gear eller int-sta? Har tänkt köra en sm/ruin build men är öppen för andra förslag, fast hittills funkar den väldigt bra.

Just nu har jag gear (fördelat på 4 slots) som ger +54 shadow spell dmg, vilket gör min vanliga shadowbolt på 142-162 dmg till en 196-216 dmg, vilket är rätt imponerande eftersom det är ungefär vad nästa rank av shadowbolt gör, och eftersom jag precis fått ruin så gör den ~400 dmg vid crit = helt ok. Dock så får jag ju offra ett par hundra mana och health.

Man får balansera lite. Jag kör affliction med min lock och har bytt ut lite dmg gear mot stamina gear, Stamina är väsentligt för en lock. Kör man enbart på dmg gear blir man alldeles för sårbar.

Har 8000 HP med min lock på lvl 68

Överkill: Det är mycket snack om att warriors är så nerfade osv, men imo beror det lite grann på att det är svårt att bygga en bra warrior specc på lvl 60 med nya talents. Warrior har verkligen många "måste ha" talents. Som det ser ut nu verkar warriors vara en döende klass så vill man ha en guild på lvl 70 är det ett bra val, eftersom att druid inte kommer att funka som tank i slutändan.

Min guild har 0 warriors just nu, alla har rerollat andra klasser vilket suger ganska hårt. Vi kör just nu med en stackars druid som tank, han har fullt upp.

btw, Druiden har 12.5k HP och 13k armor på lvl 68 (buffat) , helt galet

Av Kega

Hur får man rep med scryer, alltså vart finns det quests att göra?

Av Kega
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Mice
Står du i mitten av alla mobbs och tar lite stryk? Jag har hitills skickat WV mot en+dottar och tagit en med dottar och skickat iväg dem sen. Kanske fel strategi men den är säker

Mvh

Jag kör med impen så det är jag som får ta allt stryk, repair cost ökar en del men det får man leva med. Jag kan ha 4-5 mobs som slår på mig utan större problem så länge jag drainar en och har siphon på dom andra. Håller man på dö så har man alltid instant Howl of Terror, fast då får man oftast räkna med lite adds.

Brukar använda voiden om jag ska in i grottor eller andra trånga utrymmen då det kan blir lite mycket mobs, och såklart när man ska döda elite mobs. Annars är det bara impen som gäller, har 7k HP med hans buff.

Ingen taktik är ju "fel" egentligen, man spelar som det passar en bäst.

Av Kega

Körde igenom 2 wings av Auchindoun igår, hur kul som helst med nya 5 manna instancer. Krävs t.o.m lite taktik och inte bara kötta ner och loota.

Av Kega
Citat:

Ursprungligen inskrivet av RedFLip
Och så är du uppe och springer nu?
Galen..hehe..
Imorgon drar jag igång och lirar på min shaman på Balnazzar igen, längtar redan

Du har väll testat shaman sedan 2.0? Helt galen DPS med dual wield

Av Kega

Jag kör affliction ner till Unstable Affliction, resten Demonolgy.

När jag questar (nästan alltid ensam) kör jag med impen , har han på passive vill bara åt hans mana (Dark Pact!) och buff. Springer in i en bunt mobs, kör

UA -> Siphon life -> Corr. -> CoA

Är det för många mobs på mig skippar jag UA. Drain life om det behövs. Får man för mycket stryk kör man en instant Howl of Terror. Kan utan problem döda 5 mobs åt gången som är 2 levels högre.
En sak att tänka på är att fixa en addon som tar bort shards när din shard bag är full eftersom man vill använda Drain Soul ofta (15% mana tillbaka).

Älskar min build, har runt 6.5k HP just nu och 600+ spelldamage, behövs rätt bra gear för att den ska funka optmalt imo.

Btw, spelade upp till lvl 62 med 1 flaska vatten

Av Kega

Då var det beställt, la till ett ljudkort också

edit: Beställde från Dustin home, samma pris som datorbutiken men jag har läst så mycket illa om Datorbutiken så jag skippar dom.

Av Kega

Detta är systemet jag funderar på nu, från dustin home.

ANTEC MIDITOWER P180B BLACK
MSI P965 PLATINUM S-775 DDR2 RAID GBLAN PCI-E ATX
INTEL CORE 2 DUO E6600 2.4GHZ 4MB 1066MHZ S-775
WESTERN DIGITAL RAPTOR 74GB 10000RPM SATA/150
SAPPHIRE RADEON X1950PRO 256MB DVI PCI-E
ZALMAN NÄTDEL 600W-HP SILENT
CORSAIR 2GB DDR2 PC6400 XMS2 XTREME (2X1GB) HEATZINK

Slutar på 12 000.

Av Kega

Denna fråga kanske har varit uppe tidigare, men varför har inte Komplett.se räntefri avbetalning? Sitter just nu och bygger ihop min nästa dator men har ingen lust att lägga ut 15000 direkt utan delar gärna upp betalningen på ett par månader.

Av Kega

Effektivaste leveling builden är Affliction imo. Dotta upp 4-5 mobs åt gången, life tap + dark pact gör att man aldrig får slut mana. Dessutom är life drain och siphon life imba med nya fel armor. Detta är dock mer en 60-70 build.

Av Kega
Citat:

Ursprungligen inskrivet av darkmoon
Ah, I see... nej, Forge Camp: Mageddon... där funkar det verkligen inte

Nej, precis det område jag tänkte på. Där får man verkligen slåss om mobsen. Det är en populär questkedja det där, men rewardsen är ju rätt bra.

Av Kega

Har ändrat lite:
http://www.komplett.se/k/shoplist.asp?mode=receive&si=423508&...

MSI moderkortet och lite billigare nätagg. Känns som att 620W är lite overkill. Tog bort DVD brännaren, har en i min gammla dator jag kan använda.

Av Kega

Det är dynamisk spawn tid i BC, spawntiden blir snabbare efter antalet spelare som är på området. Men det verkar inte fungera överallt.

Av Kega

Min inköpslista, synpunkter?

Hejsan,

Min nuvarande dator har ett antal år på nacken så det känns som att det är läge för ett nytt bygge nu.

Funderar på följande:

http://www.komplett.se/k/shoplist.asp?mode=receive&si=423459&...

  • 325214 Antec Performance One P180 Miditower, Svart Aluminium (utan nätagg)
    327672 Corsair Powersupply 620W, 120mm Fan, 8xSATA, ATX/EPS, 2xPCI-E, 20/24pin
    321028 Corsair TWIN2X 6400C4 DDR2, 2048MB CL4, Kit w/two 1GB Dimm's, E.P.P Technology
    323508 Gigabyte GA-965P-DS3, P965, Socket-775, ATX, SATAII, GbLAN, DDR2, 1xPCI-Ex16
    322633 Intel Core 2 Duo E6600 2.4GHz Socket LGA775, 4MB, BOXED m/fläkt
    326957 Sapphire Radeon X1950PRO 256MB GDDR3, PCI-Express, HDCP, 2xDVI-I, Lite-Retail
    325930 Sony DVD-brännare AWG170AB2 IDE OEM Black DVD+R/+RW/DVD-R/-RW/RAM(Dual Layer
    320144 Western Digital Raptor 74GB SATA 16MB 10000RPM

Några kommentarer?

Det jag använder datorn till är att läsa Aftonbladet och kolla Internetbanken.
Skämt åsido så spelar jag en hel del och sysslar med fotoredigering och liknande i Photoshop.

Jag ville ha en Antec P180B låda men den fanns inte på komplett, vad är skillnaden mellan P180 & P180B egentligen?
Grafikkortet kommer man antagligen att byta ut mot ett DX10 kort inom en ganska snar framtid, tog ett rejält nätagg så man klarar sig ett tag.
Har en server hemma med tillräckligt med lagringsutrymme så en 74GB disk räcker nog för windows/spel/program.

Edit: Fixat läken

Av Kega

Fick inte mitt BC idag heller, jag förbokade från webhallen för över 1 år sedan. Det är skickat den 12:e säger dom men det har inte kommit fram ännu. Gick och köpte det i butik istället

Av Kega