Inlägg

Inlägg som TObbeSkatt har skrivit i forumet
Av TObbeSkatt

e ju bara att köra, bsod e la det värsta du kan få xD använd Shappire trixx så kan du ställa in att den ställer om till original klock om du startar om datorn!

Av TObbeSkatt
Av TObbeSkatt

SJUKT kul att ladda ner Nintendo64 simulator till dator och koppla till tv:n sen köra med xbox kontrollen riktigt kul att spela zelda, Super mario å dom gamla spelen igen!

Av TObbeSkatt

Crysis 2

Av TObbeSkatt

MC CRYPT PRO12 Något att ha?

Hej! Kollar runt efter ett par högtalare ska bara användas för vardagligt bruk och att ha när man har fest eller liknande. Alltså inga studio krav på dom! Men vill ändå inte ha något skitljud och det skall va lite tryck i dom! Undrar om någon har/har haft eller lyssnat på hur dessa högtalare är:

http://www.conrad.se/?ref=blocket&subref=304644&article=30464...'

Något att ha eller bara billigt skräp? Något annat förslag? har ingen direkt pris att hålla mig till men inte för dyra bara!

Av TObbeSkatt

Jag kör med en B55( 555 BE i x4) i 4Ghz stabilt å bra.. har haft den uppe i 4.12, men det va bara för att testa, den bsod:a vid 4.2 eller något tror jag kör med en CM 212+ med två 120mm Scythe på 1850 rpm. Så tror inte att det är någon större skillnad om du tar 955 lr 970.. är nog inte jätte märkbar skillnad på dessa? förutom pris... eller har jag helt fel?

Av TObbeSkatt

Hände precis samma sak för mig på min gamla dator, hade då AMD Athlon 7750 tror jag och Nvidia 220 GT och jag stängde av hårdvaruaccelerationen sen funka det... vet dock inte varför det blir så :S

Av TObbeSkatt
Skrivet av tobbr:

ja jag är fullt medveten om att det kanske inte ens är möjligt men tyckte de kunde vara värt att kolla upp. Som du säger så har ju svenska spel monopol på detta i Sverige (trots att vi är med i EU...) men det finns ju många svenska spel sajter där svenska spel inte är inblandat, kan ju dock va så att dom är baserade utomlands. vilket är ett alternativ.

det var ju inte så svårt

Haha google är som silvertejp... funkar till nästan allt!

Av TObbeSkatt
Skrivet av El1min4tor:

Här har du ett förslag från mig på ett grymt mycket mer prisvärd paket!

http://www.inet.se/kundvagn/visa/506918/2011-06-09

Vill du överklocka är det bara att slänga till en kylare när du har råd. Den processorn piskar den du hade valt tidigare varje dag i veckan.

Det tycker jag med såg ut som ett fint paket för den budget du har! Den processorn klarar ganska saftig OC med!

Den Processorn du hade valt innan kommer flaska som att du hade glömt tagit av kapsylen..

Av TObbeSkatt

Vill du ha en billig processor som du kan klocka köp Phenom II 555 eller 565, har min i x4 på 4.02Ghz flyter på bra tycker jag!

Av TObbeSkatt
Av TObbeSkatt
Av TObbeSkatt
Skrivet av KKay:

Det kan ju lika gärna vara lösenord till internet bank osv

Jo va lite på skoj jag skrev det å i så fall är la en helt ny disk enda sättet att va heelt säker

Av TObbeSkatt

Typ något http://www.dustinhome.se/pd_5010135636.aspx sådant kanske? ljudet ska du la ändå inte ha till skärmen? eller är det inbyggda högtalare i den? Har inte riktigt koll vad det finns för uttag bak på ett ps3

Kanske: http://www.importgrossisten.se/presta/product.php?id_product=...

Av TObbeSkatt
Skrivet av Breddas:

4Ghz quadcore med över 1,45V som ligger på 40*c vid load med en 200:- kylare, det låter lite väl bra för att vara sant.
Kör linpack i 15minuter med så hög minnesanvändning som du kan, och läs av tempsen med HWmonitor eller realtemp eller coretemp.

Förstår det, kör inte original fläkt har 2x http://www.inet.se/artikel/5321445/scythe-120mm-gentle-typhoo... med fläktstyrning så lite mer än 200:- Sen så är det så att kan inte se coretemp efter som när man låser upp en 555 till B55 asså x4 kärnor så kan man inte se det längre, så dem 40-45c är från mobo:n. Körde med Linpack.. om jag inte mins fel!

Av TObbeSkatt

Jag kör min Phenom II x4 B55 på 4.02Ghz med Vcore på auto men kan ändå ställa in min/max va den får gå emellan å max är 1.5V, i full load drar den typ 1.45-1.48V och har en temp på ~40grader med en CM 212 plus. Och den är riktigt stabil! så tror inte dina 1.418/143V är något "farligt" för din processor! Sen beror det såklart på vilket mobo man har osv

Mvh

Av TObbeSkatt
Skrivet av KKay:

Kanske inte är en vanlig Svensson som köper datorn?

Kanske inte men vem lägger ner jobb för att få fram lite wow lösen osv? haha nej men, Köp ny disk om du vill va 100% säker!

Av TObbeSkatt

Asså om du bara ska sälja den på blocket eller liknande så formatera bara om skiten? Tror inte någon lägger ner så mycket tid på din gamla hårddisk(?) Att återställa en formaterad hhd är ju inte något en Svensson gör på en kvart precis?

Av TObbeSkatt

Hur mycket mer kan du gå upp i pris eller är 6000Kr max? Precis som Dalton skriver så är det ju just disken å grafikkortet som e sådär, men den e ju prisvärd utan tvekan om det är 6000 du ska hålla dig vid.

Av TObbeSkatt

låter ju som att Hårddisken e paj?