Inlägg

Inlägg som Loaded har skrivit i forumet
Av Loaded
Skrivet av anton_mjor:

Ja, det var ett dumt infall och jag hoppas att det inte händer igen. Våran kör-reserv var på festival och det var förmodligen därför det blev som det blev.
Det var nån som skrev att jag inte har något samvete. Det hade jag inte då, man jag kan lova att det känns såhär i efterhand.

Vad då "hoppas", det är väl inte direkt så att det är 50/50 att du genom ett spontanfall av kvantteleportering hamnar bakom ratten på en bil i onyktert tillstånd av en slump eller hur? Du har väl för fan ett eget ansvar, det är inte svårare än att du låter bli.

Av Loaded
Skrivet av sskludde:

Så det fungerar via webs.com? Kommer det blir ungefär att Java frågar om det ska startas när de går in på sidan eller kommer de bara in?

När jag gör margin-top: 230px; så blir det såhär http://data.fuskbugg.se/skalman02/4e4527183b081_5reasons1.jpg
. Jag lyckas inte få ner den där bakgrundsbilden till menyn som är högst upp där. Några tips? EDIT: Lyckades lösa margin-top: 250px

JavaScript och Java är _inte_ samma sak. JavaScript är ett mycket vanligt client side-srpråk på webben, det körs automatiskt när du går in på en hemsida om du inte har stängt av det själv i din webbläsare. Det finns JavaScript här på Sweclockers.

Java däremot, är ett helt annat programmeringsspråk som inte har någonting gemensamt med JavaScript förutom namnet i stort sett. Det går emellertid också att köra på webben men detta ska du inte använda dig av för det du vill göra.

Av Loaded

Alternativ #1, med mindre tvekan än om Scarlett Johansson låg framför mig med särade ben och kåtglans i ögonen.

Av Loaded

Van Halen - Panama

Av Loaded

En Android-app kanske?

Av Loaded
Skrivet av Fredras:

Hmm kanske herrn kunnat göra en fin liten link till detta program kallat Eclipse?

http://lmgtfy.com/?q=Eclipse

Av Loaded

Finns nog ingen vettig människa som skulle rekommendera dig att börja med Objective-C om du aldrig har programmerat tidigare, om det inte är så att du specifikt är ute efter att göra program för OS X eller iOS men det låter det ju inte som.

Av Loaded

Min FUCKING rygg. Känns som att jag blivit överkörd. Om ni vaknar med lite ont i ryggen så kan jag inte rekommendera att a) först spela golf och b) sedan spela fotboll.

Av Loaded
Skrivet av Dosshell:

Ehhh, jag provade det där och vinkelslip fungerade mycket bättre!
http://www.youtube.com/watch?v=aAhsXO89bTI

Hahaha så jävla underbart, 10/10

Av Loaded

Du får väl ta och mogna lite, det är inte direkt jättesvårt att hålla igen lite på krogen. Tycker du att det är det så bör du söka hjälp för ditt alkoholproblem.

Av Loaded
Av Loaded

Åt nästan ihjäl mig på Kellogg's Frosties när jag var mindre för att jag ville samla tillräckligt många streckkoder för att kunna få en Space Jam-klocka. Jag lyckades till slut och två veckor senare blev klockan stulen i skolan. Om jag fick tag på personen som stal den i dag så hade jag rådbråkat honom.

Av Loaded

Det beror väl ändå helt och hållet på vilken typ av hemsida du utvecklar...

Av Loaded

Det är det gamla vanliga "Jag har en bra idé men kan inte programmera så nu vill jag att någon annan ska göra min app åt mig gratis och så delar vi på vinsten "när" den börjar dra in pengar. Jag är, trots att jag inte gjort någonting själv, värd minst 50% av intäkterna eftersom jag hade en så bra idé" antar jag?

Av Loaded
Skrivet av Eadcruzher:

Det där kan ju bara inte vara gott?

Av Loaded

Jo, du borde kunna använda dig av nyckelordet "this" för att referera till en specifik instans av en klass, värt att kolla upp.

Av Loaded

Rent spontant så hade jag bakat in en boolean i axemen-objektet som håller reda på huruvida han rör på sig eller inte som förslagsvis kan heta isMoving, sedan kollar du om isMoving är true innan du flyttar honom, och sätter den till false när du vill att han ska stanna.

Av Loaded

Just nu: The Big Four live i SVT!

SVT2 visar just nu The Big Four-spelningen live från Ullevi, bara att slå på och titta för alla som inte kunde ta sig dit. Anthrax har precis dragit igång.

Av Loaded
Skrivet av Boss302:

Eftersom tidigare ägare bytt baseband till 06.15 (förmodligen p.g.a kringgå operatörslås) så har han säkert backuppat shsh till cydia. VIlket borde förenkla att återställa den.

Du perkar om apples verifikationsserver mot cydias. (se nedan)

Kör enligt tidigare guide. Telefon blir inte jailbreakad eller något om du inte gör det efteråt.
För att välja din nedladdade custom firmware håller du in shift när du trycker restore i itunes.

http://www.saurik.com/id/12
I have constructed a server that duplicates the functionality exposed by Apple's signature server, except using "on file" results rather than live requests.

All we need, then, is to make iTunes use it. Luckily, most operating systems also have the ability to locally define bypasses on specific hostnames through a file called hosts. Using this, we can redirect requests to Apple's signature server to Cydia.

So, open the file C:\Windows\System32\drivers\etc\hosts (Windows) or /etc/hosts (Mac OS X) and add the following entry to the bottom of the file.

"Tidigare ägaren" är ju uppenbarligen ett riksmongo av episka proportioner och missar antagligen munnen när han försöker äta själv så vad han gjort eller inte svårt är svårt att veta. Är detta något du testat själv på en 3GS med 06.15 så du vet att det fungerar?

Skrivet av jonte234:

funkar det ibte att jailbreaka igen med ett program som ändrar baseband till den orginala?? borde funka om det finns ett program fördet(finns antagligen inte) och efter det återställa via itunes eller ladda ner en egen ipsw fil.

Skickades från m.sweclockers.com

Det verkar tyvärr inte finnas någon jailbreak som kan nedgradera från 06.15.00

Av Loaded

Det är det välkända 6.15-problemet jag har. Kört med andra ord.