Inlägg

Inlägg som shauni har skrivit i forumet
Av shauni

Borde man inte få det achievementet om man spelar en match Starcraft och inte Starcraft 2...

Av shauni
Skrivet av lorgix:

Fast nu blev det väl inte riktigt rätt..

MiB = mebibyte, vilket är ganska nära megabyte.

Sedan var det faktiskt op inte jag som skrev det som MiB.

Av shauni
Skrivet av Mars SSX:

Jag vet inte om jag har stängda portar men när jag testar porten i något torrent program så, om jag kommer ihåg rätt, blir den gul.

På Bredbandskollen så får jag 56,07mbit/s ner och 11,10Mbit/s upp och på torrents brukar jag få 6.xMiB/s give or take. Om det är någon helt random torrent så brukar det ligga på 1.0MiB/s fast det går ner väldigt ofta till 100-300KiB/s. = /

6 MiB = 45mbit så det låter väldigt rimligt...

Av shauni
Skrivet av Bango79:

Ja jag har gjort detta ni skriver, men det blir bara en blå cirkel som snurra runt! Händer inget mer! Och deras support suger!

Den snurrar ju tills spelet laddats klart...?

Av shauni

Finns inga reviews som sagt, men det lär inte vara så dåligt om man ser på deras tidigare aggregat. Lite halvbilliga kondningar och så, men det duger säkert. Är ju dock upp till dig om du vill chansa. Jag tycker det är lite dumt att stirra sig blind på watten. Finns aggregat som är speccade som 600 och t o m 500w som säkerligen kan driva mer än detta. Allt beror ju på vilken temperatur de är speccade på, och det skiljer sig enormt.

Av shauni

Det är lite överdrivet det där med hur snabbt aggregat dör. Vid kvalitetsaggregat är det nästan alltid fläkten som dör först, och resten är i främst dåliga lödningar och de som körts väldigt heta under en längre tid. Jag skulle tippa på att de tidiga HX aggen borde hålla minst 10 år åtminstone...

Av shauni

Ska den inte börja spela upp igen när blicken riktas tillbaka?

Av shauni

Fractal Design Newton R2 650W
Silverstone Strider ST55F-G 550W
FSP Group Aurum 550W

i ordning tystast till mest högljudd.

Av shauni

Vore intressant om de slopade HP-programvaran och var åtminstone 128gb.

Av shauni

Har du ingen knapp på moderkortet som startar datorn? Har för mig att nästan alla moderna moderkort har det. Men visst, lite tradigt i längden kanske.

I vilket fall som helst, ofta är det glapp där powersw resetsw osv sitter i fronten på chassit, du kan ju testa att dra loss/titta/löda där.

Av shauni
Skrivet av sgtspiff:

Väldigt väldigt trevligt att de passiva nätaggen kliver uppåt i kraft.
Nu behöver de bara bli SFXare så är det klart.

Datorer borde klara sig med en stor fläkt ut, som kan snurra långsamt. Resten borde va passivt.

SuperFlower har faktiskt haft ett på 650w i över ett år nu men det är bara guldcertat så högt, ska bli intressant att se detta.

Av shauni

Har de lanserat NUC-chassit än, eller varför dröjer det så länge?

Av shauni

Ett GTX-460. Min fläkt blev lite dålig, den körde i 110 C några dagar sen gav den bara upp. Gick att baka den men det var bara temporärt.

Av shauni

Är inte riktigt tillräckligt gammal för Amiga, Commondore-grejerna men kommer ihåg primitiva floppy-kopieringen på DOS-tiden. Min pappa brukade kopiera lite floppys från sitt jobb, jag hade en jäkla massa DOS-spel ett tag.

http://www.youtube.com/watch?v=up863eQKGUI

Av shauni
Skrivet av SeF.Typh00n:

Alternativ finns ju inte och jag tänker inte avstå att missa ett riktigt bra spel.
Jag vill gärna köpa nya spel i serier som Mirrors Edge, Battlefield, Mass Effect, Need for Speed och som nu SimCity.

Är väl inte så svårt att avhålla sig då spel som Battlefield, Mass Effect och Sim City gått i klart fel riktning. Hur dåliga måste de bli innan folk slutar köpa spelen?
Sen är det ju klart att det finns studior under EA som fortfarande gör en del bra grejer, men studior som EA har slaktat totalt överröstar helt klart (Origin, Westwood, Bullfrog, Maxis, Mythic, Bioware och även DICE skulle jag säga).

Av shauni

Tycker ni som köper EA-spel får skylla er själva... Ni bidrar ju till sånt här.

Av shauni
Skrivet av Bassefrom:

Njaa, tror inte den passar på en SIII

Ups , läste SII, finns dock samma till 3an typ http://www.dustinhome.se/product/5010657845/samsung-galaxy-s-...

Av shauni
Skrivet av Garen:

Okej, för er som visat intresse tackar jag så mycket för hjälpen. Tyvär så är det ingen som helst skillnad mellan att ladda den i datorn och i väggen, dessutom har jag provat andra laddare och sladdar både i väggen och datorn.. Och inget hjälper. Jag antar att jag får skaffa ett nytt batteri eller något. Någon som har en bra idé kanske?

http://cdon.se/hemelektronik/samsung_extended_batterykit_gala...

fast nånstans där den finns i lager då.

Av shauni

Om du vill ha tyst så skulle jag gå på SF-500P14FG
Kylare antingen Alpenföhn K2, HR-02 Macho, D-14 eller dylikt som presterar bra passivt.

Inga kompromisser och du kommer under 2000 ändå. Det är bara dumt att gå på semipassivt, fläktarna går oftast igång allt för tidigt och då låter det oavsett.

Av shauni

Angående frustrationen med XSplit, jag tror många har gått över till OBS, http://obsproject.com/ , som är mycket med lättanvänligt och drar mindre resurser. XSplit var ganska bra i tidigt skede, men när det blev betaltjänst gick det fort utför.