Inlägg

Inlägg som fiskmunk har skrivit i forumet
Av fiskmunk

gjorde nyss ett minnestest, och inga fel hittades

Av fiskmunk
Av fiskmunk

ja jag har ingen aning men jag snackade på skype och läste på forums och då fick jag bluescreen.

Av fiskmunk

vart gör jag ett minnestest?

Av fiskmunk

AMD Phenom II x4 955 Processor 3.2GHz
12Gig ram crosshair 1600MHz
Moderkort MSI MS-7599
Grafikkort sapphire vapor r9 280x
Hårddiskar 120 gig ssd och en 500 gig 5600, kan inte märkena

vill lägga till att jag fick bluescreen nyss också.

Av fiskmunk

Errors helatiden.

jag får dessa errors http://gyazo.com/c2f933d4dcf12b67f9ddaef61dc974b8 http://gyazo.com/265f3e675ba2faa0061d015174e21740 från vad jag än startar för program, och datorn är seg som ett as!

jag formaterade nyss om datorn och har ett riktigt windows 7 professional som jag har fått av skolan. snälla hjälp mig jag har suttit och jävlats med detta i två timmar och har ingen aning om vad jag ska göra.

Av fiskmunk

Tack så mycket nu har jag fått alla svar jag vill

Av fiskmunk

Jo jag förstod det, men vad tror ni det kommer att kosta om man ska bygga ihop en för så lågt pris som möjligt?

Av fiskmunk

Okay, so att fixa en dator för 2000 ser inte ut som att det går.
Han sa nu att ha skulle vilja kunna spela Battlefield 3 på den och vad tror ni att en dator som klarar av Battlefield 3 kommer att kosta? Det är BARA dator som ska ingå i priset, ingen mus/tangentbord/headset/skärm.

Av fiskmunk

Dator för 2000

Tjena!
Jag undrar om det är möjligt att bygga ihop en dator för endast 2000 kr.
Det är till min bror som är 12 år.

Tack på förhand

Av fiskmunk

Provade den idag på skolan funkar perkekt!

Av fiskmunk
Skrivet av ArakanI2:

Du måste "roota" telefonen för att sedan kunna ge programmet tillåtelse att använda funktioner av mobilen som program inte har tillgång till i vanliga fall. Att roota telefonen kan vara en ganska så komplicerad process om man inte är direkt van, men det kan även vara en lätt process om man har tur och det finns bra guider eller färdiga program som gör det åt dig.

Kommer inte ihåg hur det gick med garantin om man rootade, har för mig att det bara var mjukvarugarantin som bröts. Men jag är inte 100 på det, så någon som är mer insatt kanske kan rätta mig.

jag laddade hem Gingerbread 2.3.6 och kollade på http://www.youtube.com/watch?v=QO1XUI-S_Fo hur man gjorde, men han visar inte vart och vika mappar man ska lägga in i mobilen, kanske du vet?

EDIT: fick det att funka nu!!! TACK SÅ MYCKET ALLIHOPA!!! nu jävlar om kan skriker igen när jag skall sova! MOAHAHAHAHHAHAHA

Av fiskmunk
Skrivet av Trizi:

Nu vet jag inte om alla routrar har denna funktionen men jag antar det så om man får ge förslag så hade jag använt mig av en funktion som finns på min router iaf som kan blocka en lokal ip-adress och kan ställa in vilka tider o dagar den skall vara blockad. Vet att du ville kunna styra från din telefon men ett förslag iaf

Hoppas ditt problem löser sig till slut

tack men jag tror nog att ja ska försöka få "wifikill" att funka för det kan man styra via mobilen och då kan jag stänga av hans internet när han skriker och håller på.

Av fiskmunk
Skrivet av ArakanI2:

Du laddar ner valfri "file manager" ifrån play store eller vad nu marknaden nu heter.
Du bläddrar fram till mappen där du lagt .apk filen och sedan trycker du bara på filen. Om du inte har tillåtit att installera 3e parts appar så kommer det nog komma upp en ruta om det som leder dig till inställningen.

tack så mycket, men jag hittar inga anslutningar som ja kan stänga av :S står "This phone is not rooted or you didn't root premissions to wifikill" vad ska jag göra?

Av fiskmunk
Skrivet av ArakanI2:

Du kan lägga den vart som, bara du kommer åt mappen via mobilen sedan.

hur skall jag kunna hutta den i telefonen sedan?

Av fiskmunk
Skrivet av El_Raspberry:

Vet inte vart filen ska, men det är möjligt att fakie vet.

är typ tusen mappar http://gyazo.com/f2035f4ddc73a5a43e80a3f3445f40f5

Av fiskmunk
Skrivet av El_Raspberry:

Ser fram emot att läsa inlägg imorgon i stil med "brorsan skrek och kastade ut Xboxen genom fönstret, god natt :)"

aa jag skall skriva hur det funkar imorgon, men en sista fråga om du är kvar i vilken map ska filen in i?

Av fiskmunk
Skrivet av fakie:

Du behöver inte använda dig utav något speciellt program, utan drivrutiner skall fungera utmärkt. Om du använder dig utan Windows7 brukar Windows Update hämta hem rätta drivrutiner rätt kvickt. Annars eftersom du använder en Samsung lur, så ingår alla drivrutiner i KIES: http://www.samsung.com/se/support/usefulsoftware/KIES/JSP#

tack

Av fiskmunk
Skrivet av fakie:

Du drar över .apk filen till din telefon, sedan i din Android enhet behöver du "bocka" i installera program från okända källor under Inställningar->Appar/program där skall alternativet finnas tillgängligt. Har ingen enhet med Froyo eller GB att testa just nu, annars får du leta efter någon liknade kategori

vad heter programmet jag måste ha för att kunna "hitta" mobilen på datorn för när jag kopplar in mobilen i datorn så hittar inte datorn mobilen. :S

Av fiskmunk
Skrivet av fakie:

Länken jag posta innan, men här har du direkt länk till Appen: http://forum.ponury.net/download/file.php?id=22

Tack, men jag är ganska ny men smart phones, köpte denne för ca 2 veckor sedan, hur fixar jag appen till mobilen när jag har laddat ner filen?