Inlägg

Inlägg som macke15 har skrivit i forumet
Av macke15

Jag är riktigt nöjd med mina Roccat Kave.

Av macke15
Av macke15
Skrivet av MaLo:

Det första jag brukar göra är att stänga av allt med strömsparfunktioner och Speed step i BIOS. Om detta inte hjälper så testar jag med bara en minnesmodul i taget för ofta är det ett dåligt minne som ger upphov till BSOD. Efter det så är det nätaggregatet som blir synat och utbytt.

Det verkar funka nu, har inte fått någon BSOD i dag men uppdaterar om det fortfarande knasar.

Av macke15
Skrivet av Zeuxlarsson:

Så för att klargöra, du får BSOD vid belastning även vid original klockfrekvenser/volt?

Ja.

Av macke15

BSOD

Hej! Har fått ett problem som jag inte vet hur jag ska lösa, BSOD dyker upp lite när som helst efter jag startat datorn och öppnat något program. Det kan ta 5 minuter eller så tar det 15 minuter innan den dyker upp.
Jag fick den första BSOD'en för ca. 1 vecka sen och då antog jag att det var p.g.a överklock på CPU'n. (3.1GHz) Jag kollade runt lite i BIOS men sen orkade jag inte pilla mer med det så jag återställde allt. (alla innställningar) Det gick bra någon dag men sen BSOD igen. Startade om datorn, BSOD igen.. Och så fortsatte det.
Testade att återsälla CMOS genom att plocka ut batteriet i 5 min, men det hjälpte inte mer än att jag hann köra en IntelBurn. Den klarade sig igenom på Maximum utan BSOD men 15 minuter efter testet fick jag BSOD igen. Då höjde då spänningen på minnet till 1.65V (såg av slump att den låg på lägre innan) och CPU'n till 1.2V, fortfarande samma sak.

Väldigt tacksam för hjälp!
//Marcus

Intel Core i5 750@2.67GHz
Corsair XMS3 8GB (4x2)@1600MHz
ASUS P7P55D-E
XFX HD Radeon 5770@850MHz / 1250MHz
Samsung Spinpoint F3 1TB
Fractal Design Tesla 650W 80+
Fractal Design Define R2

Av macke15

iPhone 4, iOS 4.3.1 inget 3G

Hej! Har nu haft min iPhone 4 i snart två månader, jag har aldrig tappat den och vart väldigt försiktig med den. Men nu för någon vecka sen försvann mitt 3G efter en uppdatering från 4.2.1 till 4.3.1. Vet inte vad som är fel, har återställt den, bytt operatör, dragit ur och satt i SIM-kort, startat om telefonen men fortfarande vill den inte hitta något 3G. Någon som har en aning om vad som kan va fel?

iPhone 4 16GB

iOS 4.3.1

3 (TRE)