Inlägg

Inlägg som ddog har skrivit i forumet
Av ddog
Skrivet av halojoy:

Jag skulle köra på 2 styck GTX 970 istället.
Ska du köra på 2 styck GTX 980 blir det så varmt i lådan.
Även med två GTX 970 behöver du minst 2 lådfläktar till. För att hålla nere värmen och ljudet.

Håller inte med där. 980 korten blir inte så varma. Sitter med 2 stycken i ett r5 och har inga problem alls med det. Hade 970 tidigare och de rekomenderas inte att köra sli. Ska man endå lägga 30k så kan man utan tvekan ta 2x980 eller ett titan x.
Eller bara köra ett 980 och köra x99, har inte kollat om budget tillåter sli med det.

Av ddog

Jag skulle åtminstone tagit ett annat chipset med Z97 och byta processor mot en 4690k. Sedan tycker jag du bör överväga den där ssd'n en gång till.

Av ddog

På R5 sitter den som vanligt i toppen fram. H440 har ingen.

Av ddog

Om de gäller Intel cashback så tror jag fan inte jag fått några pengar heller. Hade helt glömt av det tills jag såg denna tråden. Ska in och kolla. Ansökte om cashback i december så borde ju ha kommit för min del.

Edit:
Kollar du bekräftelse mejlet du fått så står det inte 60 dagar utan Arbetsdagar. OM det är Intel. Så räkna med att de kan ta ca en månad till.
Jag hade inte fått mina cash än heller.

Av ddog
Skrivet av Bobba89:

Tänkte antingen skaffa gtx 970 sli eller ett gtx 980. vilket är bäst om man ska lira på en 2560x1440 skärm?

Håller med föregående talare. Körde också 970 sli och hade problem i 1080p på vissa titlar. Med mina 980 rullar de utan problem.

Av ddog

Ett problem som uppstå är om han betalat med kort. De sätter bara tillbaka pengarna på samma kort och om inte detta finns med får du det på ett presentkort. Detta är sällan något du kan bråka om då de har med bankens regler o göra

Skickades från m.sweclockers.com

Av ddog

Finns ett på komplett. Kommer inte ihåg om de var xfx eller något sånt. Kostar dock runt 3,5k. Skriver mest för att hitta tillbaka

Skickades från m.sweclockers.com

Av ddog

Rätta mig om jag har fel men inet monterar väl inte över 1600 MHz minnen?

Skickades från m.sweclockers.com

Av ddog

Undra om fläkten även passar deras egna kort? Blir sugen på att köpa 2 sånna

Skickades från m.sweclockers.com

Av ddog

Jag har 850 och fick mitt första utbytt pga. coil whine och vid högre belastning lät fläkten något djävulskt. Som om något hade fastnat i fläkten. Bytt till likadant och denna fungerar hur bra som helst.

Av ddog

Näst intill vilken 2,5" disk skulle fungera i en mbp. Enda du bör tänka på vid bytet av hårddisk är att vara försiktig med hårddisk kabeln då den har en tendens att gå sönder och kan också vara den som gör att du upplever din dator långsammare.

Av ddog

En gammal tråd men måste testa detta hemma

Skickades från m.sweclockers.com

Av ddog

The seclock

Kan stoppa tiden runt sig och sig själv i 2 sekunder. Under dessa 2 sekunder tar seclock fram en liten dator o försöker överklocka. Detta misslyckas och alla i en radie runt honom börjar brinna. En dot på 5 sekunder, fire damage.

Överklockingen lyckas o han får istället en speed buff som gör att han rör sig och slår fortare.

Ultimata är när han på range skriker ut sin frustration och teleporterar alla i hans lag till honom för att hjälpa honom med klockningen.

Skickades från m.sweclockers.com

Av ddog

ring AppleCare så lär de kunna utföra en diagnostik över telefon på din enhet och kommer därav kunna se om ditt batteri är defekt. En annan sak du kan göra är att testa att återställa hela telefonen via antingen iTunes eller direkt under inställningar. När jag säger återställa menar jag att ta bort att så du startar upp telefonen som ny. Detta kommer visa på om felet är mjukvarubaserat eller hårdvaran.
Om felet kvarstår efter återställning skulle jag söka mig till någon auktoriserad verkstad eller Apple Store.
Lycka till

Av ddog
Skrivet av Hymer:

Är det coop från minut ett eller måste man klara något först?

Du måste spela en tutorial på ca 10-30 minuter (minns inte exakt) Sen kommer de upp att du kan börja spela multiplayer.

Av ddog
Skrivet av werter123456789:

sitter på gigabyte 7970 ghz edition med windforce kylare tror jag det heter. och 980 gtx kortet jag tittat på är eveas http://www.inet.se/produkt/5411318/evga-geforce-gtx-980-4gb-s...

Jag har det grafikkortet och det är för mig nästan helt tyst. Precis som du säger så drar inte fläktarna igång föräns vid 60 grader och då är det inte jätte mycket. Dom har aldrig för mig gått över 40% fan speed förutom när jag sitter o klockar dem.

Av ddog

Det är väl enbart evga som skulle kunna vara värt att köpa utomlands? De har vad jag förstått det som egen kundservice och även vill att kunderna ska gå direkt till dom om de har problem.

Av ddog
Skrivet av joeldeluxe94:

Det är fake! Om du vill kunna kolla på serier mm så finns Plexconnect länk där du kan komma åt hela ditt lokala bibliotek från Plex. Kör det själv på ATV 3 och funkar utan problem!

Kan man spela .rar filer genom plex idag? Vet att det inte gått tidigare och därför fått köra xbmc.

Av ddog

Jag fick samma fel som dig första gången jag installerade mina kort. Märkte efter ett tag att jag inte anslutit 6-pin kontakten ordentligt, så grafiken fick inte tillräckligt med ström. Mitt fel låg på psu sidan för testade som dig att flytta runt kortet.

Skickades från m.sweclockers.com

Av ddog

Jag har en 6+ och är jätte nöjd.
Tyckte redan från början att 6an en blandning mellan 5/5s och 6+. Den är för stor för att användas med en hand och för liten för 2 händer.
Observera att batterit är avsevärt mycket bättre i 6+ än i 6an. 6ans batteritid motsvarar ungefär vad iphone 5s har/hade.
Så är batteritiden det absolut viktigaste hade jag vart + utan att tveka.

Vad beträffar storleken är det en vanesak. Har du extremt tighta byxor hade jag nog ändå inte rekommenderat den men ett par vanliga jeans är absolut inga problem.
Själv sitter jag sällan med telefonen i fickan däremot. På jobbet brukar den ha sin plats på skrivbordet och går jag ut har jag den i innerfickan på jackan. Då märker man aldrig av storleken.