Inlägg

Inlägg som ddog har skrivit i forumet
Av ddog
Skrivet av noxxi:

@ddog: Provade alla 3 alternativen du gav och PRAM Reseten var den enda som var nära på att funka.
Som det stod på Apple Supports sida "Fortsätt att hålla tangenterna nedtryckta tills datorn startar om och startljudet hörs för andra gången." hörde jag startljudet två gånger men sedan gjorde den samma sak som den gången då jag bara provade att sätta på den med ett knapptryck. Den visade absolut noll då jag hade det så mörkt som möjligt i rummet och startade den normalt efter att den visade Apple loggan. Några fler förslag vad man kan göra?

Skulle isåfall prova som nämndes efter mig, att starta till Internet recovery och försöka reparera disken. Hjälper inte de finns de ingen enkelt sätt att göra för att se om innehållet är skadat.

De man för göra är att skapa en boot disk med OS x på och starta från den o se om de fungerar. Kan den boota de systemet är det antagligen inget fel på din dator förutom ev. Hårddisken. Sådan hjälp kan du få om du går till en aasp annars kan du med en extern hårddisk googla dig till hur man gör de. Lycka till! Fråga på om de är något du undrar över

Skickades från m.sweclockers.com

Av ddog

När du säger att den enbart är svart gäller det även om du skulle starta om datorn nu eller får du den vita skärmen med äpplet och den blir sedan svart igen? Lyser displayen upp något? Testa i ett mörkt rum att starta den och se om det blir någon ljus skillnad på display.

Vad du annars kan göra är att dra ut strömsladden och trycka på På knappen ett par gånger vänta gärna ett par minuter också och starta sedan datorn på nytt och se om den startar.

En sista grej jag kan rekommendera att testa är en så kallad PRAM reset.
Detta utförs enligt länkad guide:
https://support.apple.com/kb/PH18761?locale=sv_SE

Dessa alternativ jag givit skulle inte skadan någon data på hårddisken. Testa detta och återkom, lycka till!

Av ddog

Gött då börjar jag spela där också

Av ddog

Är denna servern fortfarande aktuell?

Av ddog

Om du inte trollar skulle jag först och främst rekommendera ett grafikkort. Skulle vara bra om du länkade eller skrev exakt vilken modell av dator du har då du antagligen sitter på någon märkesmaskin? dell, asus.. etc.

Av ddog

Såg inget som såg fel ut i korgen förutom ev. Displayen. Hade om jag varit du tagit en bättre nätdel. Ex. Är evga g2 750.
Vad beträffar display har du valt en med freesync vilket inte är kompatibelt med ett nvidia grafikkort, därför bör du kolla efter en g-sync istället. Eller ta ett 390(x)

Skickades från m.sweclockers.com

Av ddog

Ganska säker på att h1z1 har väldigt dålig sli optimering om någon, nör jag kör med sli aktivt i de spelet får jag artefakter och helt omöjligt att spela, testa slå av sli och de om de gör någon skillnad för dig.

Skickades från m.sweclockers.com

Av ddog

Tidigare när jag arbetade i en elektronikbutik och detta hände så var det pga banken som summan spärrades. Därav är det samtal mellan butik o bank som även måste ske samtidigt som du är i butiken för att återköper ska kunna göras korrekt. Är inte helt säker på hur Elgiganten behöver göra men så var vi tvugna att göra i den butiken jag jobbade i.
Ta de bara lugnt så kommer dina pengar komma. De mesta ja kan tänka mig du kan begära i kompensation skulle vara mil ersättning eller ev. Ersättning för bussbiljett.

Skickades från m.sweclockers.com

Av ddog
Skrivet av JakoP95:

Någon framgång? Har exakt samma problem samt koder

Lyckades efter ca 1,5 timmes tryckande med reddit instuktionerna. Tillslut bara fungerade det för mig. Så fortsätt bara så lär de fungera. Lycka till!

Av ddog
Skrivet av Gratzner:

Kanske en dum fråga... men har du startar om datorn någon gång efter att uppdatering gick igenom? (Det har du säkerligen men jag frågar för säkerhets skull för jag kör också SLI på 3 skärmar och det såg helt kaiko ut när uppdatering var klar. Men efter en, eller om det var två omstarter så fungerade allt, till synes perfekt)

Tack för svaret. Japp har gjort flertalet omstarter och även installerat om drivrutinerna för att få dom för w10. Men trots detta så när jag aktiverar sli så börjar sidorskärmarna att greja. Tänkte först att det kunde bero på att primär displayen kör 144hz och sidorna 120 o 60 hz men eftersom det fungerar utan sli så borde de ju också fungera med sli.
Ska ta o vänta någon vecka o se om det blir någon ordning på det. Spelar inga spel förtillfället där sli behövs/går att använda.

Av ddog

Jag har problem med SLI efter uppdateringen. Kör med 3 skärmar och program som ligger på sidorskärmarna hackar fram. Som om grafikdrivrutinerna ej gäller på dom. Men om jag avaktiverar sli så fungerar allt bra. Så får hoppas på en fix på det snart.
Tilläggas bör att jag har testat uppdaterar till nvidias w10 drivers.

Av ddog

@Tott3: Jag har nu försökt med reddit saken i typ en timme och helt från ingenstans började min uppdatering. Håller på att ladda ner så vet ju givetvis inte om det kommer gå att installera men ville bara ge dig lite ljus i tunneln. Lycka till!

Av ddog

Får samma fel som er i de senare inläggen. Testade reddit instruktionerna men felet kvarstår. Direkt när jag söker efter uppdateringar i Wupdate så misslyckas installationen, och jag tog bort allt i download mappen.

Edit: Såg nu att jag inte har samma error code som i reddit. Jag har 80246010

Av ddog

Om du känner att du saknar mattekunskaper så kan du hoppa på teknisktbasår på flera av de större skolorna i Sverige. Där får du gymnasiekunskaperna du har glömt av. Utöver matte är det även kemi och fysik om jag sett rätt. Kanske kan vara ett alternativ för dig.

Av ddog
Skrivet av juniorjesper:

Alla iPhones är upplåst efter en viss uppdatering Apple släppte?

Då min fars blev upplåst när vi uppdaterade hans till 7.1.1, och jag har 7.1.2.. Och han köpte sin via Halebop så den borde vara låst till Telia?

Och min telefon är köpt begagnad förrförra sommarn, men då var den som ny för den var en utbytesenhet. Sommarn 2013

Edit: ska tillägga att min kompis som det blev samma fel för och han i butiken fixade det via att stoppa in det i hans telefon en snabbis har betalat för att låsa upp sin telefon i butik. Men jag tänkte om det kunde vara så att simkortet inte hade hunnit aktiverat sig än men när jag prövar med min fars thaisimkort så funkar det inte heller som han snart har haft i 3 månader..

Alla iPhones är inte upplåsta pga en uppdatering i mjukvaran.
Utan är telefonen operatörslåst när du köper telefonen så kommer den fortsätta vara det tills du tagit kontakt med operatören för att låsa upp den.
IDAG är nästa (observera nästan) alla iphones olåsta när de säljs. Undantag finns och detta är 3. 3 säljer fortfarande alla sina telefoner operatörslåsta. Men om den iphone 5 du har köptes nära lanseringen finns det en stor chans att också den är operatörslåst då operatören gick ut med detta senare under det året. Och i dessa fall behöver du då kontakta den operatör du använder och önska att den ska bli upplåst.
När detta sker lägger operatören in en ändring i Apples system om att serienumret på din enhet inte längre ska vara operatörslåst. Detta i sin tur tar ca 24 timmar. Efter det kan du behöva återställa telefonen så att du får upp aktiveringsrutan (den du har med i filmen) och då bör detta fungera.
Vilken operatör har du använt tidigare?

Av ddog
Skrivet av Amin99:

Jag vill skaffa spelet men vet inte vad för slags komponenter osv jag behöver för att kunna spela i hög prestanda. Vill kunna få tips på en bra gamingdator som man kan spela denna spel

Skickades från m.sweclockers.com

Idag finns det INGEN rigg som kan spela detta på Hög prestanda. Själv sitter ja med medel inställningar på dator i sign med vissa saker upphöjt på Max. Ligger trots detta på enbart 30-40 fps. Optimeringar kommer men tills dess är det enbart att köpa en normal speldator o njuta av 30 fps i ett otroligt trevligt spel.

Av ddog

Hur går de för folk ca 1 vecka in då? Själv är jag 48 på min andra gubbe då official server 7 blev ddosad och låg nere så var tvungen att börja om. Var 39 på server 7.
Spelar nu på The-Official-EU-99 eller va fan den heter.
Folk som är sugna på att spela tillsammans kan ju höra av sig. Vi funderar på att försöka bygga upp en "stad" för flera tribes bakom samma mur. Så slipper man att tribe members stjäl men alla skyddar varandra. Kan ju också bli roligare i late game.
Vill också tillägga att jag är grymt imponerad över skaparna som uppdaterar så ofta. Väldigt mycket mer än tidigare EA jag spelat.

Av ddog

Ja diggar spelet, kom upp till level 25 första dagen på officialServer 7 men nu är den tydligen ddosad och vart nere sen igår kväll så bara bita i det sura äpplet o börja om på annan server. Tycker om spelet väldigt mycket och att det inte är för lätt gör saken ännu bättre, att tamea ska ju ta sin tid precis som det gör

Skickades från m.sweclockers.com

Av ddog

Finns andra som streamar as we speak. ex. http://www.twitch.tv/mrmoonshouse/
Det enda jag sitter o tittar på. Blir inte mycket jobb gjort idag.
Vad jag förstått så ska det gå att köpa spelet på steam vid 19.00 ikväll men blir väl förmodligen senare.

Av ddog

Det chassit kan inte använda cd-läsare så den är helt onödig, antingen ta bort den eller välj annat chassi. Sen hade jag som tidigare talare valt 4 stickor istället. 4x4 eller liknande.
Hade dessutom tagit ett billigare nätagg. Storfavoriten på sweclockers, SuperNova G2 750/850 beroende på om du ska köra sil/crossfire i framtiden. Har själv det aggregatet och är super nöjd. Annars ser det väl ok ut.