Inlägg

Inlägg som macroy har skrivit i forumet
Av macroy

@twari: Du behöver skapa en extern CSS fil, det är det mest grundläggande du kan göra - så om det känns för tufft så bör du gå tillbaka några steg och lära dig saker och ting i rätt ordning. Det du håller på med nu kommer aldrig bli bra om du inte gör det på rätt sätt.

Att mobilanpassa en webbplats är inget du snyter ur näsan om du inte har bra koll på vad du gör, så se till att läs på och studera.

Av macroy
Skrivet av Daggemanz:

Ursäkta, men detta inlägg gjorde mig otroligt irriterad. Min flickvän är själv sjuksköterska, och det slit som de får stå ut med är helt sjuk jämfört med den summa som står på deras lönespecifikation varje månad. Det kan gå veckor utan att hon ens får äta sin lunch under dagarna, samtidigt som det finns perioder då hon är på vippen av att bryta ihop på grund av det hårda arbetet på en underbemannad avdelning med konstant stress. Allt detta samtidigt som hon jobbar tvåskift och ibland nätter. Deras arbete är så långt ifrån att bara "leda människor från väntrummet med befogenhet att sätta plåster och ta blodtryck" man kan komma.

Jag ska själv börja min första anställning som systemutvecklare efter mina studier, och jag tycker faktiskt att något är skevt när min ingångslön är så pass högre än hennes när jag mer eller mindre kommer sitta framför en skärm hela dagarna. Sjuksköterskor OCH lärare ska ha all heder, och de förtjänar en bra mycket högre lön än vad de generellt har idag.

AMEN! Sitter i precis samma sits, sambon är sjuksköterska och jobbar ihjäl sig för en betydligt sämre lön än vad jag får inom IT-branschen och jag jobbar definitivt inte ihjäl mig och har en riktigt bra lön...

Av macroy

2100kr + frakt, utan ljudkort

Av macroy

Bjuder 1900 + frakt, även här utan ljudkort.

Av macroy

@MrTowle: Du har rätt i mycket/allt du säger, lägg dessutom till att folk vet varje del i alla fighter till perfektion nu och allt annat runtomkring, så att folk plöjer igenom content är nog att vänta.

Av macroy

Jag och sambon har en Opel Astra Sports Tourer, otroligt mycket bil för pengarna. Rekommenderas VARMT. Vi har en fullutrustad från 2017, vilket hamnar en bit över er budget, men det finns väldigt fina 15-16 kring er budget.

Tyst, otroligt bra komfort, moderna tekniska lösningar och väldigt bra bränsle-ekonomi (vi har 1.4t).

Av macroy

Jag och sambon har använt AirHelp vid flertalet gånger, det fungerar hur bra som helst och vi har fått ersättning för alla försenade/inställda flyg etc. Det kostar först när du får godkänt att du ska få ersättning, så du behöver aldrig betala något ur egen ficka

https://www.airhelp.com/sv/

Av macroy

Hej! Finns det någon som vill lira lite någon kväll och lära mig lite tips & tricks, helt grön på detta spelet. Spelat kanske 15h.

Av macroy

Runescape, Innan EOC.
World of warcraft, fram tills slutet av WOTLK, väldigt sparsamt efter det..
Pokemon Generation I -> III
Fable 1 (även många timmar i 2 & 3, men 1:an är absolut bäst)
Diablo 1 & 2.

Nu på senare tid så är det Path Of Exile som gäller.

Av macroy
Av macroy

Jag har T300RS + T3Pa Pro till salu, du kan höra av dig i PM om du är intresserad

Av macroy

Oculus Rift CV1

Hej! Lägger ut en intressekoll på mitt Oculus Rift CV1 kitt.

Nyskick (använt kanske ~10h), säljes tyvärr pga tidsbrist.

Lite osäker på priset, men det är diskuterbart.

Läs hela annonsen här

Av macroy

Oculus Rift CV1

Hej! Lägger ut en intressekoll på mitt Oculus Rift CV1 kitt.

Nyskick (använt kanske ~10h), säljes tyvärr pga tidsbrist.

Lite osäker på priset, men det är diskuterbart.

Läs hela annonsen här

Av macroy

Om du har någon möjlighet öht att åka och prova lite olika stolar så gör det!!

Jag har själv en DXracer King, 186cm 80kg

Av macroy

I volvon var det lädersäten, i opeln har jag tygsäten vilket jag föredrar komfortmässigt - enda fördelen personligen med läder är ju enkelheten att torka rent dem..

Bullernivå och generell komfort är likvärdig antar jag och högst personligt där jag själv väljer opel före volvo i detta fallet.

Skrivet av kettu92:

intressant då du haft en v70, så bullernivå och säterna är inte så långt ifrån varandra? Troligtvis var det läder säten. Föredrar själv tyg/halv läder

Skickades från m.sweclockers.com

Av macroy

Jag har själv en Vectra C, fast en 2.0T OPC Line '2008, Kombi.
Optimerad till ungefär 230HK.

Bra komfort, låg ljudnivå inne i bilen, bra bränsleförbrukning (0.75 blandad), riktigt bra lastutrymme, komfortabel drivlina (motor, manuell växellåda)

Billiga reservdelar, kamkedja vilket är trevligt.

Har haft min bil sedan den hade gått 11.000 mil, har snart gått 20.000 - Aldrig haft ett enda problem med den.

Kan jämföra den med en V70 D5 Classic (också runt samma årsm) som vi hade innan, gillar vectran mer på ALLA punkter.

Av macroy

Att programmera skulle vara ren "kunskap" är så långt ifrån sanningen som det går att komma, har du inte sinne för det så kommer du aldrig "bli duktig", sett så många personer som är otroligt duktiga och tar för sig (dels under studietid och på fritiden) men som inte har "tänket", då kommer det förr eller senare ta stopp.

Att gå in med ambitionen att bara tjäna pengar och glassa, utan att ha läst/programmerat en enda rad kod kommer sluta illa..

*personlig åsikt*

Av macroy

Jag har en DXRACER KING KS06, och jag är väldigt nöjd med den, rekommenderas varmt!

https://www.dxracer.com/us/en-us/product/1/gaming_chairs/king...

Av macroy

Hej! Wordpress kan lösa detta!

Av macroy

+1 Old school Runescape.