Inlägg

Inlägg som Zoubiey har skrivit i forumet
Av Zoubiey
Skrivet av ToBaZzZ:

Tack! Sleeven är köpt på mdpc-x, tyvärr så ligger den butiken nere för tillfället pga ägarna har semester...

Jupp, suttit och väntat på Nils sen dom stängde ner ungefär..

Av Zoubiey

Grymt! Gillar verkligen mattan i botten, blir en mjukare känsla över det hela, ändå om man aldrig ser det.

Vars hade du köpt sleeven?

Av Zoubiey

Hur ska ni lösa det med skärma? Tänkte, en lär väl ha två och den ena bara en skärm?

Av Zoubiey

Hoppas Feser vätskan inte kommer ställa till allt för mycket problem för dig. Läst alldeles för mycket dåligt om deras färdigblandade, tyvärr.

Av Zoubiey

Love it!

Av Zoubiey

God jul!

Av Zoubiey

Synd att det inte hade någon sorts vibrationsdämpning till 3,5" buren, hade blivit ett klockrent val till tjejen!

Av Zoubiey

Ser riktigt bra ut, känns dock som det saknas något i menyerna.. Kan inte sätta fingret på vad exakt!

Av Zoubiey
Skrivet av Sondmat:

Reagerade faktiskt på det också när jag packade upp den, vet dock inte om denna plåt endast fanns på de modeller som hade "öppen" front eller dyl?

Såg ju sjukt mycket bättre ut, inte lika kantigt och tråkigt!

Av Zoubiey

Hur pass djupt in till 5.25" slotten går radiatorn + fläkt?

Av Zoubiey
Skrivet av Sondmat:

Helt original faktiskt, enda som är gjort är att 5.25 och övre hårddiskvaggan är bortplockad. Om det var ledsen du tänkte på så sitter dessa på undersidan av moderkortet och kan åstadkomma diverse effekter man sköter i bios.

Tack!
Prodigyn är lite rolig, enda nackdelen, utöver skruvkvaliteten, som jag ser det är ju att färgen ter sig lite annorlunda på plasten kontra metallen, men det kan man leva med! Och kylaren, ja den är verkligen knäpptyst!

Tänkte faktiskt inte på ljusen utan där grafikkorts kablarna kommer ut från buren. Kan även vara 24pin, osäker vars den går. "Normalt så ska ju det vara en hel plåt med ett till hål för kabeldragning men verkar inte vara det där.

Det jag har inringat har inte du i ditt om jag inte ser helt fel, första gången jag har sett det i ett Prodigy så blev lite förvånad!

http://i.imgur.com/cv0FThF.jpg

Av Zoubiey

Moddat moderkortsplåt?

Av Zoubiey
Skrivet av ggwp:

Låter som ett hårdvarufel. Kanske en kortslurning när du flyttade. Om det börjar krångla igen skulle jag lämna in/skicka till återförsäljaren om du har garanti kvar.

Tycker det låter som en drivrutinskrock. Kan ju ha lyckats vara kvar något efter första gången jag avinstallera. Men får hoppas det håller till efter DH i alla fall. Efter de lämnar jag gjärna in det

Av Zoubiey

Gick från 344.48 till 344.11 då jag vet att den hade fungera utan problem. Vart ingen skillnad men sen brakade hela helvete lös. Tappa signal på alla skärmar och portar, så fick koppla ur kortet, köra lite på det inbyggda för att spara alla viktigt på en extern hårddisk utifall att något händer. Tänkte pröva fixa drivruterna ännu en gång så avinstallera allt med nvidia och 344.11 igen och nu verkar allt funka igen. Helt mysko, blir att stanna på denna tills efter DH i alla fall.

Av Zoubiey

GTX 680 går till 99% load utan anledning.

Tjenna. Flyttade min dator mellan min mamma och pappa tidigare idag. Före flytten så var det inga problem alls men nu så går det inte att starta ett spel utan att mitt 680 går i max load.

Trodde först det var WoW som inte ville vara med så stängde av alla addons utan lycka, vart inte ens en märkbar skillnad. Omstart av datorn gav absolut inget och har även pröva att gå tillbaka till dom äldre drivrutinerna (344.11), fortfarande inget. Så öppnade upp lill burken och kopplade lös grafikkortet och kolla så det såg okej ut, t.ex så inte mitt vatten hade läckt eller nå.

Startade upp igen, nu med bara en skärm. Testade CSGO som jag testade tidigare, första testet låg jag på 30-40 fps och nu var jag nästan tillbaka till det vanliga på 200, peakade på 160 nu.

WoW höjdes med cirka 20 fps, från ~10 till att gå mellan 30-40. Tweakade inställningarna (inte behövt göra nå speciellt förut) och fick upp den till 50 fps och sänkte load till cirka 85%.

Något mer jag kan göra innan jag prövar en ominstallation? Inte så kul om kortet ska ge upp nu innan DH..

Av Zoubiey

Tur att jag hade öppnat dom portarna som jag behövde, var osäker på vilken modell jag hade men verkar som jag har blivit utslängd. Hade nog hellre sluppit denna "lösning" än att bli utkastad helt.

Av Zoubiey

Blev lite sugen på att göra egna kablar till mitt prodigy. Undrar då, tog du original kontakten som går till PSU från dom medföljande kablarna till nätagget eller var det bara en helt ny kontakt?

Av Zoubiey

Ingen verkade ha länka namninsamlingen här, så då får jag ta och göra det!

https://www.change.org/p/corsair-components-inc-keep-the-old-corsair-logo

Av Zoubiey
Skrivet av Lan:

Det får du gärna nämna, vi har labbat lite med att justera ner känsligheten på rörelserna för att få högre "massa" i bilkörandet men har inte hunnit så långt i spelet - arbetande dagtid du vet.

Jobbiga är ju att den visst ska vara hårdkodad så vi får se om den stannar kvar helt. Men det är hemskt, i alla fall på PC att sikta med vapen och försöka sikta korta och lite längre avstånd.

Av Zoubiey

Inga tankar om mouse acceleration?