Inlägg

Inlägg som Sp1int3r har skrivit i forumet
Av Sp1int3r

Ny speldator budget ca17K

Hej,

Har tittat runt lite på olika förslag här på forumet och tagit fram en egenkomponerad Varukorg hos Webhallen, skulle gärna få lite feedback på mitt val av delar. Kom gärna med tips hur jag kan få bättre dator inom samma prisbild.

Datorn ska främst användas till spel och jag vill gärna att det ska klara sig utan behov av uppgraderingar de närmaste 2-3 åren. Kanske ska man satsa på ett kraftigare nätaggregat så att man kan gå på sli när kraften tryter.

Av Sp1int3r

Bästa nyheten på länge

Av Sp1int3r

Har 5st om någon vill ha, skicka pm om ni är intresserade

Av Sp1int3r

Max prestanda per krona - 8-9k

Jag har kollat runt på forumet inför mitt datorköp och kommit fram till ett paket som jag tror kommer funka bra. Men det finns några val där jag inte vet vad jag ska välja, där jag skulle behöva lite hjälp av mer kunnigt folk ;). Jag är ute efter en speldator som går lätt att uppgradera om det skulle behövas, tex med extra grafikkort. Alla förslag på ändringar är välkomna. Priset ska såklart vara så bra som möjligt men runt 8-9 tusen har jag tänkt mig.

Här är ”bas paketet” http://www.inet.se/kundvagn/visa/502247/utkast - som ni ser är det två moderkort, där är det första jag är tveksam, vilket är bäst och är det något strul med något av dem?

Andra är vilket grafikkort som är bäst att ta. Först har vi kortet i bas paketet eller ASUS GEFORCE GTX 560 TI DCII TOP 1GB eller ASUS RADEON HD6950 1GB DCII . Jag tror mest på andra kortet men jag är lite osäker på om cf är mycket bättre än sli vid en eventuell uppgradering, att det kanske är mer säkert att ta 6950 kortet då.

Sist men inte minst så har jag också tänkt mig en ny skärm, den här http://www.misco.se/Product/Product.aspx?P_ItemId=159856. Några syn punkter på det valet?

Tack i förhand för all hjälp den behövs