Inlägg

Inlägg som Zaptoit har skrivit i forumet
Av Zaptoit

Kan bidra med min, http://eu.battle.net/d3/en/profile/Zaptoit-1881/hero/36522170
Jag kör en variant av WW lightning eftersom jag haft relativ tur med +Lightning drops, min SoH blev dock värdelös efter nerfen så jag ersatte den med Odyn Son. Går snabbt att farma torment 1 och 2, och movespeeden hjälper verkligen, bara hålla in WW och sprinta genom hela riften.

Är i min magicfind-gear där, håller på att nöta rifts för att samla Might of the Earth-delar och http://us.battle.net/d3/en/item/lut-socks inför earthquakespam-specc.

Mitt tips till dig är att rolla crit dmg på all gear du plockar och bestämma dig för ett element du vill satsa på (generellt fire eller lightning), vill du inte lira WW så försök dig på en budgetversion av slamalanche, earthen might passive + avalanche/earthquake och dräm HotA i allt som lever efter det. Riktigt roligt och funkar bra även utan hög cooldownreduction, googla slamalanche för bättre guider på det.

Det bästa är nog att hitta ett item och basera resten av din gear runt det. Jag hade tur och fick Thunderfury från Malthael på min monk i storymode, så jag gick lightning DW. Fire, CDR-builds, ASPD 2handers och range-builds är dock alla riktigt roliga, tycker definitivt Barb har mest potential i spelet hittills.

Av Zaptoit
Skrivet av Ang3l:

Skönast är att det inte är flawless royal stenar i craftingen längre...det var dyrt

Vafalls, har dom ändrat recepten?

A-N-U-S

Jag brände typ 60 mille på att crafta Cain's Insight-setet, 3 pieces för setbonusen och alla krävde en flawless royal ruby var

Av Zaptoit

Mitt problem är väl snarare att ledningen brutit ett löfte Palmer personligen har uttryckt flera gånger.

"Oculus is going forward in a big way, but a way that still lets me focus on the community first, and not sell out to a large company"

Det här går ju tvärt emot vad han har lovat alla som är inblandade i kickstartern. Jag kan förstå att dom är taggade på ekonomiska muskler, men att associera med facebook bryter löftet han gav de ~9500 som donerade till kickstartern och otaliga fler som har köpt devkits eller investerat sin tid i projektet. Jag vill gärna tro att det måste funnits ett bättre sätt att lösa den ekonomiska situationen.

"'We are excited to work with Mark and the Facebook team to deliver the very best virtual reality platform in the world' said Brendan Iribe, co-founder and CEO of Oculus VR. 'We believe virtual reality will be heavily defined by social experiences that connect people in magical, new ways. It is a transformative and disruptive technology, that enables the world to experience the impossible, and it's only just the beginning.'"

Särskilt detta oroar mig, sociala experiment? VR handlar om att fly in i en värld, att se sig omkring och vara någon annan på en annan plats. Jag kommer inte ha på mig en Rift när jag skypar, jag kommer inte att kolla på film i den (och det är ändå inte en särskilt social aktivitet) så vad är det för sociala experiment dom har i sin pipeline? Detta oroar mig, många kan resonera att de säkert inte kommer implementera någon obligatorisk integrering med Facebook. Men om en stor del av det valfria utbudet är låst till en tjänst så begränsar det helt klart produkten och därmed mitt intresse för den. Det här handlar inte om företagets ekonomiska situation utan min tillit och mina förväntningar av ett företag som har mina pengar. Min tillit för att de ska kunna fatta beslut som är i kundens bästa intresse, och det här visar inte att de kan det.

En annan dröm Palmer uttryckt är att Riften ska vara så gott som gratis och intäkter ska täcka av mjukvara och spelförsäljning, tror ni zuckan sätter sig ner, gnider händerna och går med på det? Det lirar bara inte hos mig.

Av Zaptoit

Jag tycker det är schysst att konsollmarknaden får ett alternativ. Det första folk gör är att jämföra Sonys produkt med Oculus Rift, fast dom egentligen fyller 2 olika funktioner och behov. Jag tror dessutom att folk som fokuserar på konsoll har en större benägenhet att köpa peripherals, vilket innebär att så länge Sony skrapar ihop tillräckligt med developer-stöd (vilket deras senaste indiesatsningar mer än tillräckligt har gjort) så förutsätter jag att det här kommer bli en succé.

Personligen är jag taggad på all utveckling inom VR, och om Microsoft har något liknande projekt i pipelinen så börjar det bli bråttom att annonsera det innan VR-entusiaster gör sitt definitiva val för den här generationens konsoll.

Av Zaptoit
Skrivet av chiliboy:

Metal gear solid HD remaken har jag spelat igenom på x360n, så då är det MGS 4 jag har missat, är det något att ha?

LBP tror jag flickvännen har, ska kolla!

Ska kolla in alla dina förslag, tack!

Råder lite skilda åsikter om mgs 4 men personligen tkr jag det är den bästa i serien

Av Zaptoit

Kan gå igenom mina exclusives jag har stående i hyllan

Metal Gear Solid-liren är riktigt bra, man kan köpa HD remakes om man vill lira de äldre titlarna.
Journey är bra, Little Big Planet 1-2, Shadow of the Colossus/ICO (köp HD remake här med), Killzone 2, Ni no kuni och Yakuza-serien är också riktigt schyssta. PS Allstars battle royale om du vill ha ett smash bros-liknande fightingspel, bäst när man spelar med folk i samma rum. Självklart kan du kolla in lite äldre Final Fantasy-titlar som släppts på PSN också.

Av Zaptoit
Skrivet av Zotamedu:

Jo jag gissar att de fått in ett par tusen rapporter om det problemet så jag har inte orkat engagera mig för mycket. Tänkte inte lägga ner för mycket tid under betan heller för de lär ju nollställa allt igen innan lansering sen. Var mest lite nyfiken på hur det ser ut och om det är värt att lägga massa tid på sen.

Faktum är att dom lovat att inte nollställa något, man behåller alla kort man samlat på sig under betan (: Jag hade tur och fick en key rätt snabbt, ville inte spela för att jag var orolig för samma sak, men Blizzard gick ganska tidigt ut med att allt stannar kvar.

Av Zaptoit

Wow, aldrig hört talas om att Corsair ska släppa ett itx, ser ju hur schysst som helst ut. Jag är otroligt svag för kubchassin, tänkte skaffa mig ett Carbide 540 till mainriggen inom kort. Kanske får uppgradera min NAS Array R2 till en 250D när jag ändå är i farten

Av Zaptoit
Skrivet av Ninotramp:

Fyndbörsen säljer ut sina 93.21 och 93.22 högtalare

Prisjakt:
93.21 Stativ: http://www.fyndborsen.se/bild-ljud/xtz/satellithogtalare/xtz-... http://www.prisjakt.nu/produkt.php?o=579199
93.22 Center: http://www.fyndborsen.se/bild-ljud/xtz/centerhogtalare/xtz-93... http://www.prisjakt.nu/produkt.php?o=564454
93.22 Stativ: http://www.fyndborsen.se/bild-ljud/xtz/hogtalarpaket/xtz-93-w... http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=579204

Lite osäker på 93.22 stativ. Tror dom hade skrivit lite galet på sin facebook. Själv köpte jag 21 och 22 (center).

Såg precis denna och blev riktigt sugen på att skaffa 2 stativare till min dator för att slippa mitt sunkiga logitech 2.1, men ställer mig nu frågan, måste jag ha förstärkare? Jag kan verkligen ingenting om ljud, allt jag vet är att på det jag har just nu så går båda högtalarna in i sub'en, och nya kablar från sub'en till min dator. Jag antar att sub'en agerar försärkare? Om jag köper 93.21 Stativ kommer jag kunna köra dessa rakt in i min tv eller dator utan en förstärkare? För 1490:- är jag riktigt sugen, måste jag däremot lägga ytterligare en tusenlapp på förstärkare så får det dock vara. Tack på förhand!

Av Zaptoit

Får jag fråga vad det är för fåtöljer? Ser riktigt bekväma ut

Av Zaptoit

För den som känner sig snabb i fingrarna har Webhallen en snabbrea på gamingmusen SteelSeries Rival mellan 15:00 och 15:30

http://www.webhallen.com/se-sv/hardvara/186248-steelseries_ri...

349:- istället för 549:-

Av Zaptoit

Synd, alltid tråkigt när företag som bidrar till konkurrensen går under. Vet att OCZ haft dåligt rykte pga buggiga enheter, men mina 2 st 120gb agility III:or har varit både pålitliga och effektiva under våra 3 år tillsammans.

Skickades från m.sweclockers.com

Av Zaptoit

Jag har en TV, men det är en ps3 och htpc-maskin, har inte haft den inkopplad med antennkabel sedan jag flyttade hit. Jag gick så långt som att helt montera bort antennuttaget när jag renoverade min lägenhet pga de fula utanpåliggande sladdarna, flyttar jag så kan jag sätta tillbaka det.

Utbudet har aldrig lockat mig, det är alldeles för begränsat, men mitt största problem med TV idag är nog reklamen. Att en 40-minuters episod är schemalagd över en hel timme är helt sinnessjukt, det innebär att 33% av den totala tiden är reklam vilket för mig är ett otroligt slöseri med tid. Då tankar jag hellre episoden direkt efter att den sänts hellre än att vänta 6 månader på svensk TV för att sedan få en minuts reklam av varje 2 minuter underhållning. Är inte heller speciellt sportintresserad så jag känner inte att jag missar någonting. Tror det är vanligare och vanligare att folk inte ser så mycket på TV, speciellt senare generationer (åttio-/nittiotalister) verkar bara ha en antennkabel för att det förväntas av en. Drar paralleller till kaffekokaren, har den bara för att kunna bjuda päronen på kaffe när dom kommer förbi.

Vill klargöra att jag inte har några ekonomiska problem med TV eller streamingtjänster, jag betalar tv-licens även fast jag inte utnyttjar public service. Övriga streamingtjänster har aldrig intresserat mig pga det begränsade utbudet, men jag går mycket på bio. Jag skulle jättegärna betala för någon form av nationellt onlinebiblitotek där varje lands tv-serier laddas upp och går att streama direkt efter att det sänts, men idag finns dessvärre inget bra alternativ för att snabbt och pålitligt få ta del av materialet man är intresserad av. Tack vare bio funkar det med filmer jag är intresserad av, men tv har inget motsvarande alternativ.

Av Zaptoit
Skrivet av Mansion:

Garanterat fel prissättning, men försöka går ju

Mvh. Mansion

Jag hoppade också på chansen, velat ha en RT trots kassa recensioner etc. Portabel och med fullvärdigt Officepaket, allt jag behöver för skolan. Lite browsing och några appar för hemmet, behöver inte mer än så.

Håller tummarna för att det är en chocksänkning pga att nya modellen är på g, och inte ett misstag. Tog på faktura för att inte ligga ute med pengar i onödan.

Av Zaptoit

Tycker dom är överlägsna pga den fantastiska passformen, det enda headset jag ägt som jag faktiskt glömmer att jag har på mig för att det är så bekvämt. Använder extern mic, och ljudet stör mig inte nämnvärt eftersom jag inte är hobbyaudiofil.

Av Zaptoit

Game'a eller gejma. Game'a ser mer korrekt ut, men gejma ger mig lite av en ironisk och härligt nostalgisk 14årig känsla. "Kom så gejmar vi och pwnzar lite noobs"

Av Zaptoit

Inwarehouse rear ut Synology DiskStation DS1512+, högpresterande NAS med plats för 5 hårddiskplatser, 4994:-, övriga ligger närmare 6000 kronor på prisjakt.

Av Zaptoit
Skrivet av BME:

btw, tog av min u2412m från sitt dell-stativ och såg 4 skruvar i vesa-hålen, nu antar jag att det är tänkt så att man tar bort dem och skruvar i medföljande skruvar utan instanser?

Var så jag gjorde, funkar jättebra för mig. Känns stabilt och bra, öppnade inte ens påsen med medföljande skruvar. Är nog bara till för om skärmen inte har några befintliga skruvar.

Skickades från m.sweclockers.com

Av Zaptoit

AX2300 Skärmstativ

Skrivet av Nikkop:

Beställde en nu! Ska försöka få upp min 24" och min 22", men om det inte blir snyggt kör jag min 22" i portrait Den ska ändå vara till för extragrejer såsom texter och sådant, så då kanske portrait är bättre lämpat ändå!

Härligt .D oavsett hur du gör blir du säkert riktigt nöjd, under 300 för det här stativet kan inte bli fel

Skrivet av RainesX:

Stort tack
Då kan jag förbereda lite för när det kommer hem.

Borde fungera och bara förlänga dom korta bitarna längst ut va?

Säkert, dom är ihåliga så man kan bergis kapa dom yttersta metallbitarna på mitten och sätta in en tillsågad regel inuti fyrkantsbiten i önskad längd. En regel och någon skruv i varje metallparti borde vara tillräckligt stabilt om det inte är en alldeles för lång förlängning. Man ser ju inte ens stativet när man sitter vid datorn så hur snyggt det är kanske inte är det allra viktigaste.

----------------------------

Kom tillbaka från jobbet nu och märkte att det inte finns så mycket bilder på stativet online, så jag tog mig friheten att fotografera lite snabbt med luren för en miniutvärdering. Håll till godo med lite dammiga skärmar och kass cablemanagement, jag slängde ihop det igår kväll och har inte tagit mig tid att fixa med sladdarna än.

http://i.imgur.com/xA6cRouh.jpg

Framifrån syns bara foten och några sladdar, men stativet har ett riktigt schysst kabeldragningssystem. Foten är ihålig så man kan dra sladdarna längs med armarna och sen upp genom toppen, så löper dom inuti stativet och ut på baksidan av foten. Det är en Dell U2412M med en horisontell Dell 1704FPV på varje sida, dom är inte 100% aligned men det är som sagt bara för att jag latat mig.

http://i.imgur.com/8dFK4GHh.jpg

Ovanifrån, toppen på stativet är en plastplupp med hål i som man kan ta loss för att föra igenom sladdar, sen knäpper man ihop plastpluppen runt sladdarna och stoppar tillbaka den.

http://i.imgur.com/22EDKtKh.jpg

Översikt från sidan, armen har två led och små kabelklämmor på undersidan där man kan dra sladdarna om man inte är så lat som jag är.

Kort avslut, AX2300, riktigt schysst stativ och absolut värt pengarna. Alla 3 stativen roterar i 360 grader och armarna sitter både hårt och känns stabila. Jätteskönt att ha fått upp mina skärmar från bordet så jag har lite mer bordsyta och lättare att städa. Det enda problemet jag personligen har är att skärmarna nu hamnat lite nära ansiktet för min smak. Jag kunde ha skärmarna mot väggen tidigare men stativet skjuter ut dom ca 25 cm från bordskanten. Inget större problem, jag får ta och skaffa ett djupare skrivbord eller vänja mig. Nuvarande är 60 djupt och 20cm extra skulle inte skada för att inte hamna så jäkla nära mittskärmen. Man kan behöva spänna åt lederna lite också, men då tar man bara av det runda plastskyddet och drar åt skruven med ett medföljande verktyg. Direkt ur lådan kunde inte mittenstativet hålla min 24" i den position jag ville ha den, men efter att jag dragit åt skruven så sitter det fast.

Av Zaptoit

Jag har en 24" 16:10-skärm i mitten och 2st 17" i portrait på sidorna med det fästet, det funkar iaf utmärkt. Går att ha dom i landscape också, men är osäker på hur mycket bredare din 22" är

Skrivet av RainesX:

Jag plocka på mig ett och tänkte se om jag kan modda det till mina tre 24".
Någon som kan säga hur tjocka fyrkantsrören är?

3*3 cm