Inlägg

Inlägg som Zaptoit har skrivit i forumet
Av Zaptoit

Ditt tangentbord förefaller ha suttit på samma ställe hela tiden (kollade in ditt galleri) så du verkar veta precis vart du vill ha det. Jag hade borrat ett hål bakom/under tangentbordet och fört tangentbordssladden ner där för att ge en illusion av trådlöst men med trådad respons. Gärna väggmonterad skärm också, tycker det är skitsnyggt när skrivbordet hat mycket tom yta hade även letat efter en större musmatta, gärna helt fyrkantig, så blir det lite mer enhetligt.

I övrigt tycker jag bänkskivan har väldigt bra djup, man sitter mer ergonomiskt om man inte har nog med benutrymme för att sjunka ihop, monterar du skärmen på väggen ser det lite djupare ut också. Dessutom sparar det utrymme till resten av rummet.

Skickades från m.sweclockers.com

Av Zaptoit

Har lirat i två dagar, skitbra att få lite gratis tid innan MoP, då hinner jag dra 85 och få upp mina professions. Köpte cata och lirade lite på alts, men min shaman är fortfarande 80 och klädd i icc gear. Hade glömt hur surt det är att byta ut sin gear, efter tbc så höll mitt T6 till lv80 heroics, men nyss bytte jag ut mitt BiS elemental shaman-belt till en jävla blå lv 82 questreward, tack för dom timmarnas farmande :<

Skickades från m.sweclockers.com

Av Zaptoit

Vet inte om du övervägt mmorpgs men det finns lite schyssta Free to play-titlar som är rätt avslappnande och har varierande grafik. Maplestory är ett 2D sidescroller mmorpg i lite tecknad stil. Känner även till ett som heter NosTale, det är top view kamera och lite "gulligare", men har helschysst community. Har även förut spelat ett mmorpg som heter Priston Tale, är lite mer traditionellt mmorpg både i grafik och spelstil. Alla är free to play har väldigt mysig stämning, dessutom kan man enkelt variera hur inblandad man är i dom eftersom man inte betalar något. Jag rekommenderar dom utefter min erfarenhet iaf.

Skickades från m.sweclockers.com

Av Zaptoit

Förstår inte varför du frågar om råd ang kort och nätaggregat och sen inte bryr dig när folk råder dig att göra annat. Om du redan har bestämt dig så behöver du inte göra en tråd.

Skickades från m.sweclockers.com

Av Zaptoit

Har också undrat exakt samma sak. Började precis min första termin på en utbildning för fastighetsförvaltare och har 9 böcker i litteraturlistan, köper jag alla går det på 3500 svenska så jag skulle föredra att köpa någon läs/surfplatta och ladda in dom. Kan alltså inte bidra så mycket men jag håller gärna ett öga på tråden.

Av Zaptoit
Skrivet av Gammaldator:

Han har dock inte bara Youtube som jobb, så det kan du inte gå efter.

Ah, mjo jag har ingen aning alls om han pysslade med sidosysslor, utgick bara ifrån vad han skrev i tråden.

Citat:

Blir mellan 17000kr till 22000kr brutto.

Egna tider, bestämmer semester, har roligt, leka viking, spela spel och editerar videoklipp.

Utbilding, Kock. Jobb, Youtube Partner.

Det var förstås dryga halvåret sen ifs

Av Zaptoit

Robbaz nämnde summan 17-21k i månaden i nån tråd om månadslöner, kolla hur många views han får och gå därifrån

Skickades från m.sweclockers.com

Av Zaptoit

Har 2 stycken och älskar dom, enda som är synd är att dom inte har ljud ut så det är lite puligt för mig personligen att spela ps3spel på den och använda mitt headset, men i övrigt är den skitbra. Snygga färger, snygg skärm, och 16:10 är totalskönt

Av Zaptoit

Det är så här det går när man inte läser på i förväg, jag tycker han får stå sitt kast och pröjsa.

Av Zaptoit

Äsch varför välja, tänker lira gw2 tills jag stupar i en månad framöver, och sen bränna mop tills jag tar maxlevel och antagligen tröttnar, då lär jag gå tillbaka till gw2. Man kan både behålla kakan och äta den.

Av Zaptoit

Jag har laddat hela frysen full med is för isvatten och fixat ett gäng matlådor med ris, kyckling och grönsaker för att minska tid som behöver gå till tillagning av mat, men blir bara trött och seg av snacks så inga sötsaker för denna release

Skrivet av Exxelent:

Någon som vet vilken tidpunkt det släpps?

Har själv laddat upp med kaffe, vatten , mjölk , nudlar , kött och en dosa av min personliga favorit.

Om du har pre-purchase så kan servers öppna så tidigt som 5 på morgonen för character creation och name reservation vår tid, men dom öppnar officiellt 8 på morgonen vår tid, imorgon, lördag.

Citat:

Pre-Purchase with 3-Day Headstart: Everyone who pre-purchased Guild Wars 2 will enjoy three full days of Headstart Access. The three-day Headstart Access will officially begin at 0:00 AM Pacific time (GMT -7:00) on August 25th. However, please note that in order to ensure we’re fully prepared for that fateful hour we may bring servers online up to 3 hours prior. If you’re a player committed to getting in first to grab that character name of your dreams you’ll want to be keeping an eye on things during that time period.

Av Zaptoit

Darksiders II till ps3 och gamla hederliga League of legends på pc

Skickades från m.sweclockers.com

Av Zaptoit

Jag gillar den, och slår vad om att artikeln inte hade nämnt att dom körde med en liknande logga (i en reklamfilm för en snart 2 decennier gammal reklamfilm) så hade 80% av dom som skrikit "bakåtsträvare!" gillat den lika mycket som vi som uppskattar den

Skickades från m.sweclockers.com

Av Zaptoit

Jag styr alla ljus, tv'n, mina datorskärmar samt eluttag via min gamla iPhone 3, numera husets fjärris, hur smidigt som helst. Vill gärna tro att det sparar en del el också då jag stänger av hela skarvsladden/uttaget istället för att allt ska stå i stand by hela tiden. Jag personligen välkomnar definitivt mer automatisering i vitvaror och maskineri.

Skickades från m.sweclockers.com

Av Zaptoit

Har några kompisar som hänger på Dragon's Lair, ligger på Kungsholmen i centrala stockholm, ett stenkast från där jag bodde förut. Helt okej ställe, väldigt många som gillar fightingspel som brukar vara där (Fredagar primärt, tror jag?) Känner inte till så många sponsrade turneringar men folket som hänger där brukar annordna inofficiella turneringar hemma hos varandra eller i lokaler, mest för skojs skull

Av Zaptoit

Gillar absolut inte hur dom skötte marknadsföringen här, men dom LG-produkter jag haft (en 120hz skärm och en 42" LED tv) har fungerat ypperligt i flera år, så någon bojkott är inte aktuell för mig. Däremot kan man tycka att en ursäkt och att dra tillbaka skärmen är passande

Av Zaptoit

Förstod att det var satir och skulle vara sarkastiskt och lustigt, men du åstadkom verkligen ingenting med guiden, och det kommer från någon som ändå höll med om några punkter. Känns som att du aldrig kom någon vart innehållsmässigt, och redan efter 2 stycken så visste man hur resten av texten skulle se ut.

Ni som tyckte att det här var det mest välskrivna ni läst på länge? Sätt er och läs en roman, novell, eller till och med Metros jävla dagskrönika. Det här var varken målande eller innehållsrikt, bara ordbajsande från någon som läst för mycket Rocky och tror han är rolig. Försöker man vara rolig blir det alldeles för ansträngt och framtvingat. Visst kan det lura några gymnasiekids och folk som kommer städa kommunens toaletter fram till pensionen att hylla dig, men kom inte och tro att en bred vokabulär och sjuttifjorton målande begrepp i varje mening innebär att det var välskrivet.

Skickades från m.sweclockers.com

Av Zaptoit

Tur att jag använder en unik epost för mitt b-netkonto och endast b-netkontot. Blev hackad en gång förut efter att jag lirat på ett internetcafé, så jag bytte mail och skaffade ett unikt lösenord plus mobile authenticator.

Av Zaptoit

Har för mig specialtech.co.uk säljer mayhems dye, och är rätt säker på att han har en färdigblandad orange. Jag har handlat massa skit av dom genom åren och dom är hur pålitliga som helst.

Edit: gick in och kikade lite snabbt, Mayhems Blood Orange eller Feser one UV orange som premix.

Av Zaptoit
Skrivet av Xtenzion:

Tjänar runt 1000 dollar i veckan, vilket per månad är 4350

4350 AUD * 7,07 = 30750 sek i månaden efter skatt.

Detta är uppskattningsvis eftersom jag jobbar olika timmar varje vecka. Jag jobbar som personlig assistent, eller som vi kallar det här "professional bum wiper"

Dock är det runt 10% högre levnadskostnad här i Australien, så drar man av 10% blir det ungefär 28.000 sek efter skatt i månaden. Dock har jag haft riktigt goda månader där jag tjänade runt 45.000 sek i månaden men det var i storstan Brisbane, sen jag flyttade ut till landet har lönen sjunkigt betydligt, dock är det billigare att bo, närmare till jobbet etc.

Hur är yrket som personlig assistent i Australien? I Sverige innebär det ju att man är ledsagare för funktionsnedsatta och är väldigt lågavlönat, men tjänar du 30k i månaden så antar jag att det är någon annan form av assistans?