Inlägg

Inlägg som Zaptoit har skrivit i forumet
Av Zaptoit

Har vart riktigt nära på att plocka en surface för skolan, om den här nya (mer portabla?) kommer "Inom månader" sammanfaller dom förhoppningsvis med skatteåterbäringen (:

Av Zaptoit

Kollat in dina projektloggar av och till och jag måste faktiskt fråga, skäms du inte för att ta prylar från sponsorer och sen inte göra något med dom? Du har ju inte gjort en uppdatering i det här projekt sedan november, och visst, Chocolate temptation är pausat, men där är det snart ett år sen något hände och två år sen du startade det. All hårdvara kommer ju vara utdaterad när du väl blir färdig med något du gör. Har inte sponsorerna något emot det? Dom får ju lite exposure i dina projektloggar eftersom folk läser dom, men hela poängen är väl att du ska bygga fungerande system?

Jag vet att du sagt att du har svårt med tid också, men i tråden Corsair HX1000 Modifikation - Fullt modulär & lagning av deffekt. skriver du till och med "Nu när man haft det ledigt och inga sleevearbeten inte trillat in på ett tag så började man bli väldigt rastlös." vilket borde innebära att tid inte varit något problem, eller har jag fel?

Absolut inget illa ment, hoppas inte du tar illa upp, men många undrar nog och någon måste ju fråga. Jag gillar det du gör, men det skulle vara kul att se något riktigt bygge avslutat och inte bara lackerade möss, sleevade nätagg, eller sketchup-renderingar. Har du ont om tid och vet att du kommer ha svårt att avsluta projekt bör du uppriktigt sagt inte ansöka om sponsorer. Men det är bara min personliga åsikt.

TL;DR snyggt, men ta dig i kragen och fram med dremeln.

Av Zaptoit

Har använt deras "betala hela beloppet senare"-tjänst ett par gånger, för mig har det fungerat hur smidigt som helst. Många tycker att det är för riskabelt och att jag är dum som gör det, utifall att något händer och jag skulle behöva pengarna, men med en fast, stabil inkomst tycker jag inte att det ska vara några problem. Oförutsedda utgifter kan självklart inträffa, men se bara till att du inte handlar för en större summa än du är säker på att du kommer få in.

Av Zaptoit

Vet inte om "hänga på" är rätt uttryck, men jag spenderar rätt mycket tid på Destructoid och Slashdot för gaming, teknik, geek-nyheter när jag har tid över på bussen etc.

Av Zaptoit

Fick precis ett mail från bequiet om att jag vann ett surprise package i deras adventstävling, men det är det enda jag vunnit i en julkalender hittills. Varit aktiv i Sweclockers, Proshops, Inwarehouse', Kompletts, Dustins och Elgigantens varje dag utan att vinna något. Bequiets deltog jag bara i en enda dag och vann, vad är oddsen.

Av Zaptoit

Portrait-Landscape-Portrait

Tjena, jag kom nyligen över 2 gamla 17"-skärmar i upplösningen 1024*1280 och tyckte att dom skulle passa bra till min Dell U2412M i 1920*1200. Ser skitschysst ut som dom står just nu, 2 sidorskärmar i portrait till min dell i landscape, men det går inte att game'a över alla tre. När man ska ställa in Surround i Nvidias kontrollpanel kan man bara ha alla i portrait, eller alla i landscape.

Finns det någon fix för att ha spel över alla 3? Nvidia verkar inte stödja Portrait-Landscape-Portrait officiellt.

http://i.imgur.com/24bj3l.jpg

Min setup

Av Zaptoit

Kanske inte så relevant men vilken skärm använder du? Letat ihjäl mig efter en 120hz skärm med 16:10 men aldrig hittat! Det enda som finns på prisjakt är en 22'tums som inte säljs nånstans, och en för 18 papp.

Av Zaptoit

Hur är det, måste man dela på facebook för att kunna vinna i Sweclockers julkalender? Jag delar det vidare (för att man måste vid varje lucköppning) men döljer händelsen för alla utom mig för att inte framstå som en sellout och promota något annat för egen vinning. Inte schysst att spamma ner andras aktivitetlogg bara för att jag vill delta, så, kollar dom folks loggar om dom väljer en vinnare? Då måste ju alla ha offentliga loggar för att det ska synas.

Av Zaptoit
Skrivet av lappen81:

Aha misstänkte det då sitter jag på en produktnyckel som aldrig blivit använd och är värdelös :/

Fick bli en oaktiverad version av Win 8 istället :(:(:(

Du kan ringa kundtjänst och förklara så nollställer dom den, jag drog en rövare att mitt moderkort gick sönder och fick min key återställd.

Av Zaptoit

Håller tummarna för att U2412M reas ut nu då Har en, två till skulle inte sitta fel

Av Zaptoit
Skrivet av Hzup:

Jag ser fram emot att testa det. Alla jag pratar med är väldigt nöjda. Åt andra sida var de inga "hardcore-nolifers", utan Casuals som njuter av spelandet. SJälv dock väntar ag på trial, är man fattig så är man.

Skrivet av Zaptoit:

Du lär inte behöva vänta länge, vad jag hört är SWTor ett sjunkande skepp och dom kommer behöva implementera trials och f2p-levlar snart om dom vill få ny fanbase, speciellt med gw2, tera, d3, osv runt hörnet.

Skrivet av Wolfclaw:

Är lite nyfiken på "vad du har hört" och var. Väldigt många på forumen "har hört" och gör det till en sanning.

Skrivet av Jilted82:
Skrivet av XpreS:

Källa på vart du har hört detta? Eller är det bara din egna uppfattning som du redan har bestämt dig för?

Skrivet av Wully:

jo men vav jag har hört så går det bra. och så kommer mina tamma grisar vara med i ufc och flyga

Skrivet av Zaptoit:

Finns ingen specific källa på det, bara en uppfattning jag byggt efter att ha läst folks faktiska reaktioner på spelet. Jag uttryckte mig nog lite oklart, artiklar på t.ex destructoid och kotaku har nämn i förbifarten att folk inte förnyar sina subs, och att det är på väg att bli ett stort problem för swtor, men inget konkret som sagt. Mycket "Om inte endgame utvecklas snart så kommer swtor ligga illa till" och "dom behöver komma på någon strategi för att få folk fortsätta förnya sina subs", för som det är nu så kommer inte så många nya spelare till spelet, men folk slutar förnya sina subs, så spelarbasen minskar.

edit: för förtydligande, det är alltså mina egna spekulationer baserat på artiklar

Ursäkta att jag återupplivar den här gamla tråden, necrobump ftw, men jag blev lite full i fan när jag läste det här

Star Wars™: The Old Republic™ Launches Free-to-Play Option Today
Nov 15, 2012

Tog lite över ett halvår efter min post, men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge Nu kan du lira det gratis, Hzup!

Av Zaptoit

Dom lär ju dumpa ett till assassins creed innan 2013 är över också :>

Skrivet av Maskrosbarnet:

OT: Är det bara jag som tycker att 2012 varit ett lite tråkigt spelår??

För mig har 2012 varit fantastiskt med Tera, GW2, WoW:MoP, Diablo 3, BF3, Borderlands 2, AC3, och en lång rad mindre indietitlar

Skickades från m.sweclockers.com

Av Zaptoit

Något ute om eventuella datum för Surface'ns intåg i Sverige (läs: nordisk typecover)? Blir day 1 purchase för mig, precis vad jag väntat på för skolan.

Av Zaptoit

Är nog precis vad jag väntat på för plugget. Portabel, basic och har tangentbord. funderade på en transformer men vill ha officepaketen

Skickades från m.sweclockers.com

Av Zaptoit
Av Zaptoit

Lite nyfiken på Omaura-chassiet som länkades i tråden... Vad tror ni, är det något att ha? Lite för stort för min smak, men med medföljande OLED-skärm, fjärris och 160w psu kanske det är värt det bara för tillbehörspaketet. Problemet är att själva Omaura gick i graven 2008 så jag är lite fundersam över hur bra deras produkter har fått ny software? Fjärrisen och OLED-skärmen står att dom stödjs av windows XP och Vista, men med Windows 7 nu och Windows 8 runt hörnet så vet jag inte riktigt hur supporten för deras software kommer se ut.

Av Zaptoit
Skrivet av himym:

Hej.
Hade tänkt mig att ta och bygga en gaming dator lite senare i höst. Vill ha en liten kompakt dator, och har läst runt här på sweclockers för att försöka hitta rätt delar. Har en budget på 7000, har en skärm som får duga för tillfället men som ska uppdateras senare. Har gjort en lista på inet. Säg va ni tycker. http://www.inet.se/kundvagn/visa/2350725/2012-09-26 Hade kanske tänkt att spela lite Borderlands 2, Diablo 3, ev kanske Bf3 och jag nöjer mig med medium inställningar, allt över är ett plus.

Den där var skitfin, tror jag tar och länkar den kundvagnen till en polare som är ute efter ett matx budgetbygge. Ser väldigt bra ut.

Av Zaptoit

Funderar på att handla den, strippa komponenterna och sälja det jag inte behöver. Skitnöjd med mina ssds, mitt chassi och mitt nätagg (ocz agility 3, 650D, AX1200) men jag behöver ny prolle, gpu och nya minnen. Det här är ju omåttligt lockande, och så kan jag sälja det jag inte använder i nyskick.

Skulle inte banga på en extra windows 7-licens heller för den delen

Edit: fan det blev den, den har ju till och med m-atx moderkort för min stundande övergång till Silverstone TJ08-E, tack TS!

Av Zaptoit
Skrivet av tvelander:

Du behöver inget gear överhuvudtaget för att jiona en top guild det enda du behöver är tid + erfarenhet av raidande och att man kan sätta sig in att lära sig bossar innan dom har släpts tex på forum eller av vidoes av top guilder / guides och att du kollar på exakt vad som är bäst för sin egen klass, tex stats proffs raicals etc.

Jag var shaman classleader och gl försökte tvinga mig skriva popquiz till våra shamaner baserade på encounters those were the days

Han tvingade även en tank vi hade att rerolla dwarf för stoneform

Skickades från m.sweclockers.com

Av Zaptoit
Skrivet av anon200213:

Personligen tycker jag de gjort wow för enkelt. Då menar jag inte end-game raiding utan jag menar spelet som helhet, level 1-85. Det skulle varit MYCKET långsammare att levla, kanske inte 1-40 men därefter borde det vara ett par veckors jobb med varje level. Då hade gammalt fint content som Karazhan med mera betytt någonting fortfarande.

Det beror ju också på hur mycket tid man lägger ner, några veckor /played? Aldrig i livet. Några veckor av 6 timmar om dagen? Nä, men eventuellt några veckor av någon timme här och där. Jag lirade min allra första karaktär 1-60 i vanilla på 17 dagar /played, det tyckte jag var väldigt lagom. 2-3 timmar om dagen på vardagar, lite mer på helger (gick i nian) , tog kanske 2 månader totalt. Nu senast jag levlade (i wrath) tog jag 1-80 på 6 dagar played, har jag för mig. Det är alldeles för snabbt.

Skickades från m.sweclockers.com