Inlägg

Inlägg som bicepscurl har skrivit i forumet
Av bicepscurl
Av bicepscurl

Plus han tog ett AGP kort! i första kundvagnen!

Och varför välja ett sånt billigt moderkort lär inte vara direkt nåt höjdarkort.

Av bicepscurl

Högglansig ger mera färg och är mera skarp köper aldrig matta skärmar längre då dom återger en mindre bra bild "enligt" mej och mitt tycke.

Av bicepscurl

På vilket sätt försvinner garantin när tillverkarna skickar med ett OC program och moderkortet har en OC funktion!!!

Av bicepscurl
Av bicepscurl

Har inhandlat denna låda och måste säga att allt funkar skit bra agget låter inte ett dugg inte ens under load.
Kör med i5 750/4ghz/HD6870/6gb ram osv funkar hyper måste jag säga.

Kan inget annat än att REK denna låda med detta agg i.

Av bicepscurl

Varför satsar alla tillverkare på nvidia i sina laptops nuförtiden? gt540 sunk gt550 sunk gt555 sunk och ändå kallas dom speldatorer!

Var är uppföljarna till HD5850/5870? dom nya korten som amd kom ut med i laptops är ju inte i närheten av dess prestanda.. om man inte väljer att bygga en egen i från pc konsulten lr deviltech m.m....

Jag personligen väljer amd/ati framför nvidia alla dagar i veckan bara för deras bild är bättre än nvidia i mitt tycka och många andras i min närhet.

HD6850 är ju verkligen inget bra kort dom stoppade i några laptops HD5870 lär ju vara det bästa kortet dom kommit ut med som många satte i sina laptops.

Trist i alla fall skulle väl aldrig välja ett kort som är sämre än just HD5870 om jag nu skulle köpa mej en ny laptop plus ingen vill satsa på att sätta i en bättre panel med 100/120 hz utan dom kör med som uråldriga 60hz skitskärmarna, ja jag tycker dom är rent skit.
Och för att tilläga så vet jag att det finns enstaka laptops med högra hz än just 60 men kostar skjortan varför? ja det vet jag inte för det lär ju inte kosta många kronor att höjja hertzen då tekniken md 75hz i TFT/LCD har funnits i 10-12 år minst.

Av bicepscurl
Skrivet av Waloth:

Hur kommer det sig att det är så dåligt? Det är den vanliga skärmen i laptops om du kollar runt. Näst bästa som säljs i laptops och det är sämre än sämst?

Ja enligt min och många andras åsikt så är det totalt värdelös upplösning 1280-1024 hade väl varit 100% bättre... och 60hz paneler är så 2000 tal det är faktiskt snart 2012 och dom kör samma låga hz på skärmarna fortfarande när det finns teknik upp till 6-800hz...

Av bicepscurl

Hade hellre sett ett ATI kort i nån av MSI maskinerna då jag tycker personligen att ATI/AMD har bättre bild än nvidia.

Av bicepscurl

Varför denna upplösning? 1366 x 768 pixlar är ju sämre än sämst!
Och fortfarande 60hz paneler/skärmar fy skäms Asus!