Inlägg

Inlägg som bicepscurl har skrivit i forumet
Av bicepscurl

Finns det nån 27tums skärm med 75hz vid 1680x1050?

Tja köpte mig nyss en 27 tums skärm och den klarar endast 75hz vid 1440x900 det är väl rätt så illa i mina ögon!
Vill i alla fall ha en 75hz upplösning vid 1680x1050 trodde i alla fall att 27 tummarna idag skulle fixa det då alla mina 22-24 tummare har gjort det.

men läste att 27 tummare med full hd och 1920x1080 klarar bara 75hz upp till 1680x1050 är det så eller? funderar starkt på att lämna tillbaka denna på grund av det! sitter med denna skärm
http://www.webhallen.com/se-sv/hardvara/140748-philips_27_e-l...

Och är väl inte direkt nöjd wow faktorn finns ju inte där heller, men är det bara bita i det sure äpplet och inse fakta att det är just den upplösningen man får leva med nuförtiden med större skärmar? 75hz är skönare för mina ögon då mitt synfel gör att under det så blir jag yr i skallen och grymt illamående och huvudvärk men skit i det nu

Ville bara ha lite svar på min fråga och vad för skärm kan uppfylla mina krav? känns ju surt då min 22 tummare fixar 75hz vid 1680x1050 och har gjort det i 4-5 år snart.

Kan tänka mig att lägga några hundra extra på en ny skärm som kian då uppfylla kraven, men i alla fall så tackar jag på förhand för alla svar och tips jag kan/kanske får... Mvh Tom

Av bicepscurl

Det tog några inlägg som vanligt sedan kom tjafset!
Om en TS skapar en tråd om en amd prolle snälla låt tråden innehålla AMD alla vet vi att Inte lgör kraftigare cpu's vid det här laget ok!

Jag själv har ägt intel i flera år men idagens läge väljer jag bort dom på grund av priset och deras urusla inbyggda gfx's
Ska själv byta till en stationär igen och då blir det en AMD FM2 prolle 5800k med ett schyst gfx i funkar skitbra till allt nästan..

Ja satsa du på en 5800k och ett moderkort så kommer du undan billigare och du kommer bli nöjd.

Av bicepscurl

Har valt bort Inet med på grund av deras priser idagens läge! handlade alltid av inet förut på grund av låga priser.

Idag nej jag handlar där det är billigast och givetvis i från en seriös butik.

Av bicepscurl

skulle valt en laptop med en 120hz panel alla dagar i veckan över dom äldre utdaterade 60hz skärmarna.

Det går inte ens att jämföra bilden betraktningsvinklar osv med en 120hz mot en 60hz.

Men visst är 4-5000kr mer bara för den har en 120/3d skärm hutlöst

Av bicepscurl

Användare: @jerseph
Typ av affär: Köp
Tillvägagångssätt: Frakt
Produkt: Moderkort/agg/gfx/minnen/cpu

Positivt: Snabb på att skicka, ok packad Trevlig och snabb på att svara via PM.

Negativt: Inget

Slutbetyg: 5/5

Av bicepscurl
Skrivet av Erik:

Jag gissar på att du inte riktigt läst den info som cdon har skickat dig i samband med RMA-förfrågan. I vilket fall, där kan du sannolikt läsa både att du ska skicka in musen till "Frisvar" (=utan kostnad för dig) samt att fakturan på den nya musen makuleras så snart cdon har tagit emot den.

Om du inte fått den information ber jag om ursäkt för "påhoppet".

/Erik

Nej denna informationen har jag inte fått och jag har gjort en hel del RMA och jag har alltid fått tillräcklig info om hur det ska gå till.
Men ej av cdon dom andra har skickat mig en fraktsedel direkt och inte krävt att jag ska stå för frakten osv.
Då det gällde så lite pengar så tänkte jag bara äh strunt samma.

Av bicepscurl
Skrivet av daggert1337:

Tjena, har nu jailbreakat min iphone 3GS till 6.0. Har följt denna http://www.youtube.com/watch?v=ZyTJqmsTXkE till punkt och pricka, men har fortfarande "ingen service". Vad ska jag göra? börjar tröttna på detta :-/. Har 3 f.ö.

Tack snälla till ett svar som hjälper.

Tack på förhand.

Jag satt 8 tim med tantens brorsdotters 3gs efter hon uppdaterat till iso 5,1 och fick no service till slut fick jag den att funka bara på't igen följa olika guider.

Det är ett rent helvete men det går bara man vill. att lämna in den på nån telebutik är bara bortkastade pengar då dom flesta inte kan lösa detta utan råder dig att köpa ny telefon.

Av bicepscurl

Fel forumsdel!!

Av bicepscurl

Men 1gb ram herregud! segt som fan asså! 2gb minst.

Av bicepscurl

Jag har nyss bytt från tre till telia, just på grund av att tre är totalt ointresserade att göra kunden nöjd och att få ett vettigt svar och hjälp av deras kundstjänst/support är som du säger som att dunka huvet imot en vägg!
Har bråkar med dessa clowner i flera år om fanimig allt. till slut fick det vara nog och jag och min sambo fick häva våra abbonemang fast vi hade 18mån kvar på det!

Det du ska göra är just att kontakta ARN inget annat hjälper tre vill ha kunder i massor men sedan att göra dom nöjda och hjälpa deras kunder är en helt annan sak! har du haft 10gb surf är väl det för fasiken det du ska ha eller hur!!!
Och du ska ha kompensation för deras inkompetens plus säg att du vill prata med deras chef och inte jönsarna i supporten/kundtjänsten.

Vet hur du har det och lider med dig aldrig mera tre för varken mig eller min sambo.

Av bicepscurl

Acer/Hp lär man välja bort.
Men Hp's dyrare elitebook lär väl vara ok vad jag har läst i alla fall.

Men många väljer att köpa billiga laptops och man får väl det man betalar för eller hur? själv har jag ägt en acer och efter nån vecka började värmeproblemen och fläkten varvade upp oavbrutet höll på bli tokig.
Skulle jag välja nån skulle det bli samsung/Toshiba Asus har haft på tok för många fabriksfel den senaste tiden typ i 2 år.
Min Asus dog ju bara sådär under 1 år gammal och jag hade mest suttit o surfat på den fast den är en "gamingmodell" som jag trodde skulle hålla bättre.
Men jag var mycket nöjd under tiden jag hade den superbra bild och superpanel 120hz full hd 3d osv men idagens läge vet jag inte om jag skulle välja Asus just på grund av alla fel som dom nya datorerna har.
Allt från ultrabooks till deras gamingserie som folk verkar RMA stup i ett.
Så för mig blir det en Toshiba eller Samsung, så titta runt på deras modeller i alla fall.

Av bicepscurl

Kan ju börja med att slänga alla gamla 60hz paneler först! och sedan köra 100-120hz och bättre upplösning.

Innan dess lär ni inte se denna upplösning.

Av bicepscurl

sett en del bra priser på ssd's fyndvaror på cdon! men vem fan vågar beställa nåt av dom inte gör jag det i alla fall.
Skulle RMA en mus och dom skickar ut en ny som jag direkt får en faktura på jaba???? den skulle betalas inom några dagar och sedan skulle jag få stå för frakten för musen till cdon.

Då tänkte jag dra ni fasiken åt helsingland!!!! skitföretag sket i att skicka tillbaka musen och betalade den nya orkade inte tjafsa med en hoper oseriösa muppar! över en mus.

Av bicepscurl

Bara DOA mannen! sånt där vill man inte ha på en ny skärm värd 5500kr direkt.

Av bicepscurl

Hade dom gjort sina telefoner lite snyggare och coolare design hade man väl kunnat tänka sig att köpa en.
Men jag personligen tycker att nokias telefoner är fula som as! var bättre förr när dom hade lite stil på en del telefoner.

Jag har svårt att tro att dom hämtar sig efter det ena nederlaget efter det andra in med nytt blod i nokias designteam och teknikteam så kan det nog vända.

Men vi får väl hoppas att det vänder.

Av bicepscurl

Har tittat på denna skärm men utan vesa fäste går den bort direkt! så synd är det.

Av bicepscurl
Skrivet av Itchy Trojan:

Skippa att bry sig så mycket om det, och fokusera på vad tredjeparts tillverkare har gjort med korten. Mitt powercolor 4870x2 fungerar bra i alla fall...

Då slipper du ha på elementen i rummet i alla fall satan i gatan så varmt det där kortet blev

Av bicepscurl

Som jag alltid har sagt! bra schysta priser resulterar i mera försäljning och dom får mera kunder och mera pengar på kontot.

Dyra priser mindre pengar mindre kunder vilket brukar resultera i KK och pengaförlust deluxe, dom som kör med billiga priser till ett mycket överkomligt pris är Ullared titta vilken succe dom gör dag efter dag bra affärskoncept.

Av bicepscurl

Var inne på MM på marieberg/örebro häromdagen och såg att tavlan där alla anställda finns på bild var halverad och dom hade tagit bort massor av olika hyllor och gångarna gapade tomt! så jag och min tant sa att det går nog inte så bra för MM längre.

Sedan läser man detta och det var ju ingen överasskning direkt, men MM har typ inga billiga priser förutom deras erbjudanden så varför ska man köpa prylar till ett överpris när man kan beställa dom för mycket billigare pris över nätet?

Av bicepscurl

Känns som the old days när sånt här kommer upp! häftigt mannen kul att se...

Balls of steel och tummen rätt i handen en annan hade väl skurit sönder både cpu och fingrar så klantig som jag är.

Men i alla fall 10 poäng av mig.