Inlägg

Inlägg som bicepscurl har skrivit i forumet
Av bicepscurl

Intel 4000 grafik sicket skämt ursäkta mig men va fasiken sen 20k nästan.. MAC snygga osv visst men priset är ett stort skämt.

Av bicepscurl
Av bicepscurl
Skrivet av Aphex:

Det skulle ju rent teoretiskt kunna vara så att TS främst hade hoppats på att få en ny dator utan någon alltför noggrann kontroll av den gamla, vilket i så fall skulle kunna vara en förklaring till hans något irrationella respons på att den måste undersökas av en auktoriserad serviceverkstad.

Ren spekulation förstås, men det vore inte första gången..

Jag har varken skrivit eller sagt att jag skulle ha en ny utan att dom gick igenom den! vad är detta för trams? mina saker jag har RMA till komplett innan har genomsökts och fått en genomgång av kompletts egna servicetekniker och det var just det jag ville ha som service denna gång med.

Givetvis får dom mer än gärna gå igenom datorn för att se vad som är fel laga den eller komma på nåt annat som väger upp allt.
Jag vill ju givetvis veta vad det var som hände, tycker att datorn har varit helt underbar och skulle gärna slippa rma den men nu är den totalt död så vad finns det att göra?
Och infocare är verkligen inte ett seriöst företag likaså skanova som folk inte vill lämna sin saker till same shit liksom.
Men nu finns det andra mera kunniga företag som man kan få lämna till utan problem så varför ska man välja ett företag som fått så mycket negativ kritik? och man vet typ redan utgången på ärendet? nej tack.

Ännu en helt urspårad tråd yet again!

Av bicepscurl
Skrivet av Triffid:

I mina ögon har TS iom de senaste inläggen mer eller mindre erkännt att det var han som hade sönder datorn...

Erkänt att jag har haft sönder datorn vad yrar du om? den var i min ägo när den gick sönder jag satt och surfa på den när skärmen blev svart och det luktade bränt sedan var den helt död efter det!

Så du menar att jag skulle haft sönder den med flit menar du? jösses.
Komplett gick med på att RMA datorn i alla fall direkt till dom tack komplett för det, så nu är detta ärende löst i alla fall.

Nu kan tråden låsas....

Av bicepscurl

Får man inte betala tull om man köper från staterna?

Av bicepscurl

Tack för mig och tummen upp för alla positiva och seriösa personer som finns kvar på denna site.

Av bicepscurl
Av bicepscurl
Skrivet av Erik:

Självfallet är det inte Komplett som anlitar Infocare, det är snarare hårdvarutillverkaren som har avtal med Infocare. Ska du utnyttja garantin så har du nog inte så mycket val än att använda den serviceverkstad som tillverkaren hänvisar till.

/Erik

Har kontaktat komplett om att jag inte tänker använda infocare så är det bara.
Får väl lägga datorn i ett skåp och spara ihop till en annan leason learned...

Tack alla för svaren i alla fall 99% av dom som höll hög nivå och inga drygheter uppskattas mycket faktiskt.

Jag får tack för mycket informativa inlägg och mycket har man lärt sig av dom.

Mvh Tom

Av bicepscurl

Jag hade väl aldrig skrivit det om jag inte hade läst på först!
Som jag bad om i första inlägget munhugg och annat undanbedes mycket vänligt.
Och såna inlägg som dina hör inte hemma i min tråd!

twit.

Av bicepscurl

Jo, men hade dom tagit imot den själva och haft ett seriöst företag som tog hand om datorn fine.. men infocare får aldrig ens röra denna dator så är det bara.

Av bicepscurl

Komplett sa åt mig att skicka datorn till infocare! och det finns inte en chans att jag tänker låta en hel hoper med totalt inkompetenta personer få röra denna dator. googla lite om dom och sablarns så mycket skit dom ha fått och föredetta anställda berättar om hur dom är på infocare.
Nejdu så mycket folk som har lämnat in saker till detta företag och dom har debiterat dom fast det är fel på datorn fortfarande osv typ 9 av 10 personer är det så för.

Sanslöst att komplett anlitar detta företag som sköter deras dirty affärer typ! undra hur fan jag ska gå till väga nu då jag vägrar skicka in datorn till detta företag och komplett vill inte ta i detta ärende ens.

Av bicepscurl
Skrivet av Shudnawz:

Har/hade ett liknande ärende med min ASUS-laptop, den kom tillbaka idag. Gick rätt fort, UPS hämtade den förra måndagen och idag är den tillbaka. LetMeRepair i Uppsala tog hand om reparationen för ASUS räkning, har inte hört något ont om dem (inget över huvud taget, om jag ska vara ärlig).

Ring ASUS, ta deras RMA-nummer och boka en upphämtning med UPS. Går jäkla smidigt, mkt bättre än att behöva bråka med att skicka datorn via posten själv nånstans. Så jag ser egentligen inte problemet med förfarandet.

Som en fotnot är det inte Kompletts "fel" att det måste gå den vägen, det är tillverkaren som ställer krav på säljarna om hur returer och servicar ska hanteras. Om Komplett hade gått med på att ta hand om det hade det bara resulterat i att det hade tagit 3-4 dagar extra för leverans till/från dem i båda led. Onödigt.

Jo,det blir nog så har varken tid eller ork eller lust att bråka om nåt kan jag säga.

Men det är nog smidigast så som du säger. tack så mycket för svaret det uppskattas med info om såna här ärenden angående Asus.
Mvh Tom

Av bicepscurl
Skrivet av HazZarD:

Inom 1 år har dom ingen laglig rätt att neka dig, låter mer som att du vill smita undan och låta dig gå till tillverkaren vilket är fel, du ska stå på dig om dom inte ger sig anmäl dom till arn, det är ju trist att stora etablerade företag inte kan sköta enkla garantier vilket dom är skyldiga i detta fall.

Ja, precis min tanke med! jag frågade vad det hela handlade om och vilket trams det var från deras sida.

Har mailat komplett till deras returgenre.. och frågat om dom inte kan lösa detta och ta på sig ansvaret för deras sålda vara till mig.
Men vi får se jag hoppas inte på för mycket i alla fall..
Aldrig haft strul med RMA ärenden hos komplett varken via mig eller varor jag sålt till andra som pajjat som är köpta via komplett.
Det har bara varit att kontakta dom skicka tillbaka prylarna och nya har sänts ut.

Av bicepscurl

Jaha då vet man det! då får man väl vända sig till nån datorbutik som månad om sitt rykte och kör med goodwill dårå.
Men nu är det som det är inget att göra åt än att bita i det sura äpplet. tummen ner för komplett i från min sida i alla fall.

Av bicepscurl

Det jag menar liksom Gamer! därför jag blev så förvånad över kompletts agerande! vad ska man då ha garantin till i 1 år av datorbutiken? den är ju totalt värdelös i så fall om dom ska hänvisa till tillverkaren och dess servicepartner.

Av bicepscurl

Verkligen en schyst grejj! precis köpt sg3 LTE 4g men denna verkar ju totalt super.
Får la köpa en sån här med då haha. bara klia i fingrarna när jag såg denna plus surfplatta till hur sablarns bra och smart är inte det konceptet? grymt Asus,

Av bicepscurl

Nej jag märkte det Aphex! men som jag skrev att andra datorbutiker har gjort så.

Av bicepscurl

Oki tack alla för svaren.
Jaså ja det låter ju inte så kul Weno.

Robban... jaså har dom det nu tycker att Asus support har fått massor kritik för deras slöa support. ja personligen har mailat dom ett ex antal ggr för andra ärdenden och aldrig fått ett svar =).

Pece.. eller hur är det så precis som jag trott men men nu nekar dom

Sushi.. jag läste det med att asus har 2 års garanti och det är ju bra faktiskt då man sitter på en rätt så dyr laptop så är det bra att kunna få den fixad när den pajjar. då man inte har råd att lägga ut så pass mye deg för en laptop bara sådär.

Mental... japp det tar nog längre tid men det jag hade velat var att komplett gick igenom datorn fick se att den inte funka och ersatte mig direkt som alla andra butiker har gjort när ett sånt här fel uppstått.

Av bicepscurl

Ah oki nej man måste ju ta tag i det hela sitter ju på min 5 åriga son's dator nu så medans jag skriver detta annars är det mobilen man får surfa på.
Känns surt trodde i alla fall att datorn skulle hålla några år men men tji fick jag haha.
Så visst skulle man vilja ha en ny dator rakt av men detta kommer nog ta en jädra tid tyvärr! så jag förstår att du inte har RMA din än =).

Av bicepscurl

Ah ok det gör saken mera klart för mig.
Ja, då får jag väl tyvärr gå den vägen då, tack så mycket för svar Daemon.

Kan väl tillägga att jag aldrig har stött på detta hos komplett innan utan det har varit här har du en fraktsedel sedan kommer en ny vara inga problem.

Men men Jaså gick det bra med att gå genom Cdon/Fujitsu?