Inlägg

Inlägg som bicepscurl har skrivit i forumet
Av bicepscurl

Komplett nekar mig RMA fast garantin inte ens är 1 år

Min laptop dog igår och jag har givetvis 1 års garanti som går ut den 23 oktober i år och det är närmare snart 1 år sen.
Puhh vilken tur tänkte jag att detta hände innan garantin går ut via komplett! men får nekat att RMA min laptop utan dom hänvisar mig till asus servicepartner!

Jag tänkte bara va? vad handlar detta om jag har alltid kunnat RMA trasiga varor som är köpta hos olika datorbutiker innan men komplett nekar mig detta.
Det är väl inte upp till mig att få den genomkollad av deras servicepartner? utan detta är ju en vara komplett har sålt till mig och dom ger mig via komplett 1 års garanti och varan ska väl givetvis bytas ut eller ersättas av nån liknande? och dom har alltid haft tekniker/service snubbar som sitter på komplett och checkar igenom saker som folk RMA hos dom?
Detta ska väl gå genom utan tjafs och trams ifrån deras sida eller?

Har aldrig varit med om maken hur dom beteer sig nuförtiden komplett inte första gången man läser om deras ovilja att RMA prylar. jaja tänkte bara dela med mig lite av min behandling och frustration. tänkte bara att detta ej är rätt utan totalt fel av komplett.
Dom ska väl bara låta RMA gå igenom och skicka ut en fraktsedel till mig och jag får skicka datorn till dom och dom får gå genom den eller hur?
har köpt och sålt saker inom datorgenren i 15 år och har aldrig stött på detta innan.

Är detta nåt nytt för komplett att avsäga sig ansvaret? liksom datorn dog och det började lukta bränt sedan är den totalt död och jag ser inte nån som helst hinder att komplett inte ska ta på sig detta, för datorn är beyond repair och varan ska ersättas.

Men jag kan väl ha fel nuförtiden? vi som är lekmän/köpare verkar inte ha nåt att säga till om längre.
Men i alla fall så tackar jag för mig och får väl se detta som en ny upplevelse och komplett kommer aldrig få mina pengar genom något som helst köp igen efter detta.
Och jag ber er att inte starta med nåt tjafs eller munhugg i denna tråd tack på förhand mvh Tom

Av bicepscurl

Men samsungs panel är ju högblank!

Av bicepscurl

Samsungs 120hz har en TN panel och den har fått mycket bra kritik.
Kollar själv in den men tror inte den har ett vesa fäste då jag vill sätta upp den på väggen så vore ju det bra om den hade ett sånt, men lutar mest åt den för den verkar helt super.
Om jag vore du skulle jag satsa på den.

Av bicepscurl

Skärmarna är dyrare än tv's helt sjukt ju!

Av bicepscurl

Jag kan inte förstå hur dom kan väga upp priset med att det sitter en 120hz panel i den där.
Kostar denna panel 5-6000kr? helt sjukt vad mycket dyrare dom är bara för det är en 120hz skärm. 1000-1500kr mer fine men inte mera.
120hz skärmar ska vara standard dock i nya laptops tycker jag, då ja själv sitter med en 120hz i min och är nöjd som fan med den.
Men priset är patetiskt.

Av bicepscurl
Skrivet av Gunior:

Läs ovan och nedanstående, jag demonterade inte den, det var recoveryföretaget. Och både dem samt Seagate verkar inte hålla med, då min defekta hårddisk redan är hos Seagate för RMA i inväntan på att få ny hårddisk av Seagate.

Ja jag vet att det var ett företag men det är du som såg till att den blev demonterad! därför skrev jag du ok?
Och seagate vill väl behålla sitt rykte och se till att kunderna är nöjda men jag ser ingen anledning till att dom ger dig en ny disk efter att du gick omvänd väg från början.

Min mening är att inet inte har någon som helst skyldighet till dig! dumhet ska straffa sig hade du gått rätt väg först hade jag inte sagt nåt!

Av bicepscurl

Rolig läsning, TS allvarligt ge dig nu! du förbrukade din rätt till en ny disk när du monterade isär den!

Deal with it!

Av bicepscurl

Fick min SG3/4G i går och kan säga att den är bra mycket rappare än min gamla Htc X One är grym telefon.
Plus man kan sätta i eget sd kort osv. så jag råder dig att välja just 4g varianten då behöver du inte byta telefon på ett bra tag då du har 4g i telefonen redan.

Av bicepscurl

Jo, det blir Telia faktiskt då dom har bäst täckning i Nora där vi inte har mottagning med tre tyvärr!
Så nu bör det av till telia butiken för att hämta ut nya telefoner en annan tar en galaxy 3gs vanliga tror jag då 4g inte finns i Nora.

Av bicepscurl

Jo det har dom, men jag har haft problem med båda mina htc x one.
Hade det inte varit för det döda stället på min htc x one hade den varit bra den sista för den har funkat bra i övrigt.
Men det gäller att få ett bra ex av htc x tyvärr. det är en chansning i mina ögon men det finns dåliga telefoner av alla märken.

Av bicepscurl

Har haft 2st htc x one första blev doa direkt den andra slutade skärmen funka på ett visst ställe efter en update från htc.
Ok telefon men strulat mycket för mig och många andra. den har blivit mera stabil efter 4 updates men jag har blivit avskräckt från htc tyvärr.
Note ser grym ut men visst är det svårt att välja jag personligen ska byta telefon och det blir nog en sg3.

Av bicepscurl

Tänkte ta ny mobil varifrån ska man ta den?

Tja alle's nu har jag sagt upp mitt Tre för jag hade ingen mottagning alls där jag bodde, strula rätt fett för att få avsluta det och massa strider med tre men i alla fall.

Nu undrar jag vilken butik man ska lösa ut ny mobiltelefon ifrån? phonehouse har fått väldigt dålig kritik och omdömen.
Är nyfiken på era erfarenheter av vilken som ger er bäst service och kundbemötande och har en god servicekänsla, vill inte uppleva mera strul som tre har gett oss under åren.

Skulle vara mycket tacksam för tips och råd ifrån er. och vilken telefon ska man köpa i dagens läge? samsung galaxy s3? den är av intresse iphone 5 går bort direkt vill ha android.
Har haft en HTC X ONE som ska skickas tillbaka till tre och den strulade rätt mycket och så vidare. man har väl blivit rätt bortskämd med quad core cpu i telefonen och s3an har ju en sån i lutar mest åt en sådan..

Tack på förhand mvh Tom

Av bicepscurl

Tänkte köpa FM2 cpun till grabben då det intergrerade presterade rätt bra, han är 5 år så det duger till honom.
Men i alla fall vilket moderkort ska man köpa till dessa cpu's?
Vore tacksam för svar Mvh Tom

Av bicepscurl

Acer! ryser!

Av bicepscurl
Av bicepscurl

3Dmark visar så fel ta det med en nypa salt!

Av bicepscurl

http://www.sweclockers.com/forum/112-barbara-datorer-koprad/1...

Precis ovanför din tråd! mannen allvarligt.

Av bicepscurl

Du får trycka upp det lite har fått göra det på flera hundra datorer jag har byggt då i/o plåten får moderkortet att sätta sig lite fel! problem solved ta i lite klenis sedan fäster du en skruv så fort du ser hålet there u go problem solved=)

Av bicepscurl

Oki! synd 60hz skräp skärm is a no go.

Tack för svaret i alla fall!

Av bicepscurl

köpte en 920 för 2 år sen BEG för 700kr så några 8-900kr är den inte värd!