Inlägg

Inlägg som Kenneth har skrivit i forumet
Av Kenneth
Skrivet av Pelegrino:

Jag har väldigt svårt att avgöra om detta är en bug eller en feature...

Vi skulle behöva ett ord som kombinerar bug och feature. Bugture låter inte bra

Av Kenneth

Min 360 var en väldigt tidig variant och fick såklart också RRoD. Löste det genom att vira in den i handdukar och låta den överhettas, sen funka den igen

Av Kenneth

Sjukt nöjd att vi gav dom två kazoos och sen drog. Vad kan gå fel?

https://www.twitch.tv/videos/1233143851

Av Kenneth
Skrivet av Svensktiger:

Mycket gnäll på FIA, och med rätta.
Men det faktum att Max lyckades med att göra TVÅ däcksbyten medans HAM tyckte att ledningen var viktigare var ju det som avgjorde.
Inte HAM's genväg som han tjänade 10 billängder på, inte VSC eller SC.
Det var däcken som avgjorde.
Och Merca visste att dom blivit fullständigt bortspelade, men kan såklart inte erkänna det.
Så nu skall det överklagas in i sista instans.
Får starka Ferrari vibbar (a'la 2000-2008) av Merca numera, kan det inte vinnas på banan så gör man det bredvid.

Ja, det börjar tyvärr bli lite överstyr med båda lagen faktiskt. Förstår självklart att Mercedes är besvikna över vad som hände och att dom ville överklaga det, men det börjar gå lite för långt nu.
Red Bull är inte alls oskyldiga här heller när dom satte in Albon i bilen för att återskapa Silverstone-incidenten i hopp om att få Hamilton diskad från racet. Båda stallen behöver lugna ner sig lite.

Av Kenneth

Har inte riktigt hunnit smälta finalen än men är redan sjukt taggad på nya bilarna! Kan dom inte bara visa upp bilarna imorgon redan... plz?

Av Kenneth
Skrivet av Jeebentoft:

Verstappen är kallad till domarna för att ha kört om Hamilton under säkerhetsbilen.
Dessutom har Mercedes startat en överklagan gällande hanteringen av säkerhetsbilen och att bara släppa förbi vissa bilar.

Vad tror ni, är det Verstappen som är världsmästare eller kommer det att ändras?

Personligen tycker jag att det är tråkigt att det avgjordes på domarbeslut, Hamilton förtjänade att vinna racet även om Verstappen förtjänade att vinna världsmästartiteln, men det hade varit ännu tråkigare om världsmästartiteln avgjordes efter att racet är slut

Skulle bli väldigt förvånad om det skulle bli något av det. Tror verkligen inte att Masi vill ändra på mästerskapsresultatet i efterhand, om det vore ett vanligt race kanske det skulle gå men inte nu.

Av Kenneth
Skrivet av evil penguin:

Du menar specifikt att det var fler bilar som borde släppts förbi?

Ja, det var fler bilar som hade blivit varvade men som inte fick göra det.

Av Kenneth

Grattis till Verstappen!

Däremot tycker jag inte att han förtjänar vinsten alls idag. Domarna gav verkligen Verstappen vinsten genom att bara släppa förbi bilarna mellan Hamilton och Verstappen.

Av Kenneth

Lite tveksam på Halo-serien, mest för att jag tycker att Master Chiefs armor ser typ plastig ut. Ser mer ut som en cosplay

Av Kenneth
Skrivet av Dizzö:

@jonast

HAHAHAHAHAHAH Craig The Brute. Att ni visade honom fyfan garvade så jag väckte grannarna!

never4get Craig the Brute

Av Kenneth
Skrivet av Sidde:

Beror väl helt på om de öht fått följa Redbull eller Merc. För topp-teamen har väl i tidigare säsonger knappt varit med.

Jag tror alla team är med nu, dock inte alla förare. Minns jag rätt så vill Verstappen inte vara med men Red Bull som team är med.

Av Kenneth
Skrivet av heatm:

Alltså, dom borde fatta beslutet redan nu och utöka säsongen till 20 avsnitt. Lär bli en actionspäckad säsong oavsett!

Alltid roligt med nya bilar. Kommer väl ihåg när denna generationens bilar kom och folk åkte runt på bredställ genom kurvorna. "Dom har så mycket vrid på låga varv" och "minskad downforce" var orsakerna då och ja, såhär skulle det tydligen se ut framöver. Typ så lät det. Det blir alltid lite vilda västern i början.

Förväntar mig MINST 3 avsnitt från Jeddah-racet!

Kommer hålla full koll på testerna innan säsongen börjar. Kommer säkert bli en hel del avåkningar där

Av Kenneth
Skrivet av Hejss:

För mig spelar det ingen roll vem som vinner nu, båda två har förtjänat det anser jag. Jag är mest glad över att vi fått en så pass bra säsong det här året och att det fortfarande är spännande inför sista racet.

Varit en helt sjuk säsong! Undrar verkligen hur dom ska hålla Drive to Survive till bara 10 avsnitt
Plus att nästa år kommer vara sjukt spännande också med dom nya bilarna! Taggad som fan

Av Kenneth

Jag har inte kört igenom hela spelet än men tycker fortfarande att det förtjänar GOTY. Härligt med lite co-op-fokuserade spel igen

Av Kenneth
Skrivet av GuessWho:

Kenneth skriver en recension på ett RTX 3080.
Efter recensionen skickar Kenneth tillbaka GT710.

Skriver RTX 3080 på det med en bläckpenna. They will never know

Av Kenneth
Skrivet av GuessWho:

Tror inte SweClockers tjänar på det.
Om de får kort skickade till sig har de något att recensera som de ändå kan få en del klick/läsningar på osv.

Jag kan ändå tycka att det ibland kan vara kul att läsa om produkter eller se videorecensioner och dylikt även av saker som jag inte har ekonomi att köpa och/eller inte har tillräckligt stor nytta av för att köpa.

Men jag kan definitivt förstå frustrationen av dagens grafikkortsmarknad.
Jag tror nog att redaktionen också känner av det. Även om de lyckas få fram bra kort till sina egna datorer. Så märker de troligtvis ändå av att marknaden är svår och många har svårt att få tag på kort.

Inte för min del Var på jakt efter ett 3080 FE men Nvidia glömde bort den svenska marknaden helt plötsligt. Inte alls bitter.

Av Kenneth
Skrivet av izzie:

Ah, du menar den gången när Hamilton försökte backa och komma loss medan Verstappen höll på att klättra ur bilen och därmed utsatte honom för livsfara?

Oj, livsfara nu också? Det eskalerar snabbt här

Skrivet av fragande:

Jo, men på Monza har han ju högre hastighet just för att Hamilton kommer ut ur pitlane med kall bil. Tar sig också upp mer eller mindre jämsides inför kommande vänstersväng om än inte 100%. Igår hade de ju exakt samma förutsättningar vid omstarten.

Ja han är jämsides inför vänstersvängen men skulle inte haft någon chans att klara kurvan där Hamilton helt klart hade hamnat i gruset. Det är exakt det Verstappen måste jobba på, allting avgörs inte i en kurva. Det går att backa av och göra ett nytt försök.

Skrivet av fragande:

Det var i extremt låg hastighet och det går knappast att förutspå att Verstappens bil ska hamna ovanpå på det sättet. Situationen på Silverstone var mycket, mycket farligare. Hamilton vet att han sätter Verstappen i barriären om han understyr in i honom i den hastigheten. Sedan är ju hans kommentar efteråt att Verstappen "... just turned in on me." verkligen ett lågvattenmärke när man precis gjort vad han gjorde.

Skulle inte påstå att Hamilton VET att han sätter Verstappen i barriären, kunde hänt så många olika grejer vid det tillfället också. Själv ser jag silverstone-incidentet (räknar bort Verstappens smäll, precis som domarna) som en racing incident men förstår också varför Hamilton fick en bestraffning. Återigen är det ett tillfälle när Verstappen vägrar verkligen släppa ifrån sig en plats, även om det kostar allt. Han behöver få hårt mot hårt, verkligen inte sån hård smäll men behöver fortfarande lära sig.

Av Kenneth
Skrivet av fragande:

På Monza kommer ju Hamilton ut ur pitlane med kalla däck/bromsar och långsammare pace än Verstappen som kan bromsa senare och har i mina ögon rätt till utrymme. Inte riktigt jämförbart. Igår var det ganska uppenbart att han skulle behöva lämna tillbaka positionen så där håller jag med. Vid andra omstarten bromsar han senare och är faktiskt jämsides vid turn-in samt lyckas ta nästkommande kurva. Så där tycker jag att man kan argumentera för att han har rätt till kurvan men det är klart att det är väldigt riskabelt. L37 däremot så är det mer eller mindre en dive bomb där han bromsar för sent för att kunna ta kurvan och sånt vill man ju inte se.

Det håller jag inte med om. I båda tillfällena var Verstappen bakom in i kurvan på utsidan och tar med sig betydligt högre hastighet och bara hoppas att den andra (Hamilton) flyttar på sig. Han har också fått bestraffning båda gångerna.

Skrivet av fragande:

Ironiskt nog så är det ju Hamilton som varit närmast att skada någon allvarligt med sitt livsfarliga tilltag på Silverstone där han skickade Verstappen i barriären (250 km/h+ och 51G).

Ja, det och när Hamilton fick Verstappens hjul mot huvudet.

Av Kenneth

Lovar att Verstappen och Hamilton kommer paras ihop för presskonferensen i Abu Dhabi. Stämningen där kommer vara något annat

Av Kenneth

Verstappens körning i helgen var nog en ny lågpunkt för honom, och tyvärr lär han sig inte av bestraffningar heller. Hans försök till omkörning efter första omstarten (när han försökte ta tillbaka positionen på utsidan) var exakt det han gjorde i Monza. Andra omstarten slängde han sig bara in och antog att Hamilton och Ocon skulle flytta på sig annars hade det blivit en smäll.

Deras kollision mot slutet av varvet var rätt rörigt också. Förstår att båda ville ha DRS efter kurvan men då borde Verstappen gör det tydligare och inte ligga kvar på racelinjen och sen lägga sig i mitten av banan när Hamilton är som närmst. Hamilton sa att han inte riktigt förstod var Verstappen försökte med, men det är nog bara delvis sant. Han ville nog mest inte ge bort DRS och kunde också gjort allt lite smidigare.

Jag tycker det är bra att Verstappen får bestraffningar. Han måste lära sig att köra lite snyggare innan någon skadar sig ordentligt.