Inlägg

Inlägg som tomat1 har skrivit i forumet
Av tomat1

Ny gamingdator

Hej,

Jag har blivit sugen på att spela lite nu igen och behöver därför en stationär dator. Eftersom jag kommer behöva allt (skärm, mus, headset etc) samt att jag mest kommer lira dota 2 behöver jag inte en superdator.

Vad tror ni om nedan dator? Klarar den basicspel, och lite nyare men då med låg kvalitet? Vilken prisklass bör man ligga på, vill som sagt helst spara in lite på just datorn då det annars blir så dyrt med allt annat.
https://www.webhallen.com/se/product/288430-HP-Pavilion-590-p...

Tack på förhand!

Av tomat1

Det står bara access denied när jag försöker öppna sidan du länka. Okey så jag måste bota om datorn, är det svårt eller tar det lång tid?

Av tomat1

Cannot find a valid peer process to connect to

Tjena, plötligt när ja skulle starta om mitt vm fusion på min macbook air så fick jag upp detta felmedeelandet. Det har aldrig hänt innan och nu kan jag inte längre komma in på vm fusion då detta meddelandet kommer upp vid startning. Jag är riktigt kass på datorer så förstår inte vad folk säger när jag googlat på detta problem och läst de på engelska. Hjälp skulle uppskattas mycket då jag som sagt inte kommer in på widows.

Mvh

Av tomat1

För mig spelar de ingen roll om ja lirar på de lägsta inställningarna utan lirar på det som funkar. Samt att ja köper en i7 me 8ram så den lär ju klara de bättre än den datorn i videon. Tack för svaren

Av tomat1

ja tror den klarar det, men skötsamma köper skiten och återkommer ifall det funkar eller inte!

Av tomat1

Konstigt då att ja sitter å lirar dota 2 just nu på min brorsas macbook air. Men kan ingenting om datorer,

Av tomat1

Jo men ja lägger gärna till de ja behöver för att då och då kanske lira nåt på den och undrar vad som behövs

Av tomat1

MacBook air Specs

Tjena grabs, ja skall köpa en macbook nu i dagarna. Främst till plugget men vill gärna att den skall klara av att liras på lite, typ sc 2 hots. Vilka specs behöver man för att den skall klara av de om de ens går? http://store.apple.com/us/buy-mac/macbook-air?product=MD760LL...
Här är specsen, räcker de med att öka processorn å ramet? Tacksam för alla svar, och ja en macbook air blir det så tjöta inte om nån annan data

Av tomat1

Msi datorer

Hallo, jag har länge tänkt att köpa en ny då min gamla börjar dö ut, och nu när jag fått min lön har jag också pengar :D.¨

Jag vill ha en dator som klarar av mucket multitasking så som att kunna spela och samtidigt ha igång lite streams utan att det skja lagga. Spelen jag spelar är HoN och Sc 2 så det är inga spel somm kräver någiot speciellt, och det kommer inte heller förändrars utan jag kommer fortsätta spela dem spelen.

För de första jag har haft en 17.3 tummare nu men tror att jag kommer löpa 15.6 ist då de känns onödigt med den extra storleken då den blir mycket mer opraktisk. Dem datorerna jag kollat på så här långt är lite msi datorer liggandes runt 8-12 k

Vad är det för skillnad på de här datorerna och varför skiljer det så mycket i pris ? Jag t'änkte först köpa den undre men efter jag tänkte om gällade storleken såg jag också att de skiljer bra mycket i pris gällad storleken också. För mina krav så är den övre datorn att föredra va? Grafikkorten skiljer ser jag men i och med att sc 2 och hon inte kräver de bästa va? borde de inte spela någon roll eller?

http://www.webhallen.com/hardvara/137194-msi_ge620dx-293ne-co...

http://www.webhallen.com/hardvara/136665-msi_gt780-236ne-core...

Tack på förhand!! och ni får gärna besvara mina tankar/frågor men också komma med egna tankar

Av tomat1

10-13 gaming, stream

Hallo ! Jag har en budget på ungefär 10-13 k med burk, skärm, tangentbord. Det jag vill att datorn skall´klara av är att titta på mycket streams vilket jag gör väldigt mycket. Den skall klara att ha igång mycket samtidigt inte nödvändigast de bästa grafikkortet då jag bara spelar sc 2 och HoN. Hur mycket får man lägga på en skärm? och blir det mycket skillnad beroende på val av skärm?

Av tomat1

k, var nog den onödigaste kommentaren på detta forum :S

Av tomat1

tangentbord till laptop

Tja!, eh ja lirar rätt mycket spel mest sc 2 och HoN och har testat och gillar verkligen de nya tangentbordet razer blackwidow. Men jag har en laprop!?!?!?

Har inte testat än men undrar om det går att kopla in de till en laptop samt om ni skulle rekkmodera att köpa ett externt tangenbord till en laptop. De enda problemet jag kan hitta men som kan vara de största är att man kommer så långt ifrån datorn, är de något man vänjer sig med eller är det bättre att köra på laptopen?

Uppskattar alla svar men främst från gaming personer !

Tack på förhand

Av tomat1

men är det nån skillnad när man till exemplel tittar på streams eller uppe flera sidor samtidigt med spel mm. Har proccersorerna me de å göra?

Av tomat1

bärbar

Tja, ja undrar lite om bärbara för jag har nämligen bestämt mig för att köpa en sådan ist för stationär!.
Eh jag kan inte såm ycket och undrar lite om vilken dator man skall ha om man tittar mycket på streams och spelar/har igång mycket samtidigt på datorn. Den ska klara av bra med spel och vara snygg och bra. Jag har tittat en del på msi och undrar vad som skiljer dem här två. E det inte konstigt att de bara skiljer 1000 på dem här när allting verkar vara så mycket bättre och större. Är det stor skillnad på core7 processor eller 5?

http://www.webhallen.com/hardvara/136664-msi_gx780r-238ne-cor...

Har förövrigt nästan bestämt mig för denna ovanför och undrar om ni skulle reckommdera den till mina krav ?

http://www.webhallen.com/hardvara/136665-msi_gt780-236ne-core...