Inlägg

Inlägg som Reachground har skrivit i forumet
Av Reachground

Ser fram emot iPhone 6. Jag är inte direkt snabb att uppgradera då jag fortfarande använder min 3GS :). Kommer köpa den dag 1 av en enda anledning, de flesta spelen kommer till iOS. Android har de senaste åren kommit ifatt men jag tycker fortfarande Apples utbud är bättre. Jag hoppas verkligen Android kommit ifatt (eller något annat) när jag uppgraderar nästa gång.

Av Reachground
Skrivet av jonas1972:

Varför?När jag körde friveckan så flöt det kanonbra med crossfire aktiverat,inga som helst problem:-)

Spelet flöt hos mig med på min gamla GeForce 670. Stor skillnad från när man fick betatesta BF3 och BF4.

Har läst på fler spelbloggar om den "unika" spelupplevelsen. Jag antar att de lyssnat på skriken om känslan av BF4 DLC. Tycker det är helt rätt. Hoppas bara att det är mer än kosmetiskt de kommer jobba med. Det står ju att de ska fixa buggar. Vi får väl se EA, vi får väl se...

Av Reachground
Skrivet av Bad Habit:

Är den liddad ordentligt? Inte någon crap-kylpasta denna gång kanske? Om det är så är den ju intressant.

Skickades från m.sweclockers.com

Är så sjukt besviken på min 4770K. Värmen går i taket. Intel sparar pengar och konsumenterna betalar priset. Förhoppningsvis lär sig entusiasterna och väntar med köp tills nästa generation är ordentligt testat.

Av Reachground
Skrivet av snajk:

Passar inte alla moderna headset av "iphone-typ"? Vill man komma billigt undan och få mycket ljudkvalitet för pengarna rekommenderar jag Koss Porta Pro eller iPorta Pro som de heter med mic. Kostar typ 300.

Aha! Det vore ju perfekt.

Hittade de här rackarna hos Elgiganten:
http://www.elgiganten.se/product/ljud-bild/horlurar/IPORTAPRO...

Mikrofon på kabeln. Problemet är att mormor har lite svårt att prata ibland varför jag ville ha en mick på hörluren så det garanteras tas upp. Nåväl, man kan inte få allt.

Tack för svaret!

Av Reachground

Headset till Samsung Galaxy Tab 2

Hej!

Är på jakt efter ett headset till min mormor. Vi testade och "behind-the-head" fungerade bra. Det borde också fungera med sådana man har över huvudet. Dock provade vi med in-ear och det gick inte bra alls. Problemet är att jag bara hittar in-ear till Samsung Galaxy Tab 2. Det verkar vara en riktig jungel och för tillfället stjälper Google mer än den hjälper.

Några tips?

/Reach

Av Reachground

Köp för f-n inte Live Gamer HD. Hade den i ett par veckor och lämnade sedan tillbaka skräpet. Det är inte värt pengarna.

Exempel på problem som jag hade och som lika väl kan hända dig:

* Om du vill spela in röst samtidigt som du spelar kan du använda dig av Avermedias alternativ för röstinspelningen. Dock är resultatet kasst och om du läser i tråden med rubriken "Huge Audio Bit Rate Oversight (TERRIBLE AUDIO)" på AverMedias forum får du en idé om vad jag menar.
* LiveGamer HD har en pass-through som gör att du kan skicka bilden till kortet och sedan vidare till din skärm. Tyckte det verkade fantastiskt så jag testade. Det såg mycket märkligt ut på min skärm så jag kollade forumet igen. Där finns det ett antal trådar och det generella tipset folk får är "använd inte Live Gamers HDMI-utgång någonsin."
* Testade alla möjliga olika inställningar innan jag till sist började spela in på riktigt. Efter att ha spelat in i fyra timmar (med pauser såklart) hade jag två timmar video med ljud och två timmar utan. Det var då jag beslutade mig för att lämna tillbaka det.

Förutom dessa problem finns det småsaker såsom att man inte kan lyssna på ljudet från spelet om man har ett externt ljudkort eftersom man måste skicka det via HDMI (mycket vanligt bland capture cards för övrigt). Deras supportforum lyser med utvecklarnas frånvaro och buggfixar som utlovats för över ett halvår sedan är fortfarande inte lösta. Maxinställningen för video är 20000kpbs vilket ger riktigt dåligt slutresultat. Möjligen kan det vara okej om du vill streama men jag skulle i vilket fall rekommendera de flesta andra produkter förutom just AverMedias.

Själv köpte jag istället BlackMagic Intensity Pro som är fantastiskt. Inte alls så att det är fritt från problem men när det väl fungerar (har problem att synka fps från vissa spel) så är det klockrent. Titta bara på lite screenshots från mjukvarorna man får med och jämför BlackMagic och AverMedia, det är som natt och dag. Inte att förglömma, tanka ner programvaror från AverMedias site tar sin lilla tid, de verkar ha sparat på serverkraften. Precis som med det mesta andra, hos Blackmagic har du programvaran ner strax efter att du klickat på "download."

Det är ett enkelt val, spara pengarna och köp något annat än LiveGamer HD.

Av Reachground

Det här har varit riktigt irriterande. Såklart finns lösningen hos Sweclockers. Slänger in länken igen till er som har ComHem:
https://www.comhem.se/comhem/kundservice/driftinformation-och...

Bara att ha tålamod så löser det sig.

Av Reachground

Haha! Kul att de ringer om LoL. Facebook funkade för mig ett kort tag men nu verkar det var problem igen. Man blir sugen på att byta bredbandsleveratör, tror iofs inte att jag kan ha annat än ComHem för tillfället. Är tex BBB stabilare?

Av Reachground

Lade till 1942 i Origin igår. Ska bli intressant att se hur det flyter. Mest spelat BC2, BF3 och testat 2142. Hittills är favoriten BC2. BF3 är bra men det är snyggare än det är kul.

Tyckte det var lite meckigt att få in 1942 i Origin. Letade i själva programmet men den hittade inget. Var tvungen att gå in på siten och "köpa", sedan las den till.

Av Reachground

Sant, borde räcka med vanligt kontonummer.

Av Reachground

Vid mottagning av pengar från utlandet måste du nästan alltid ange IBAN och BIC (SWIFT). Som sagts innan så kan du logga in på ditt konto och se vad det är för nummer. Om du inte vet var du ska titta skulle jag rekommendera att du ringer till Nordeas kundtjänst samtidigt som du är inloggad.

Kom ihåg att kontonumret som används för överföring i Sverige är inte samma som när de ska överföra från utlandet.

http://www.nordea.se/Privat/Vardagstj%C3%A4nster/Konton+och+b...

@Ibymafayhas: För många år sedan hade alla som använde personkonto hos Nordea sitt personnummer som kontonummer. Det har de ändrat nu. De som har kvar sina personnummer som kontonummer har såklart kvar det men alla nya kunder får ett annat kontonummer.

Av Reachground

Stört. Samma sak med din SPM

Av Reachground

Denna match
http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/893141...

Kill streak 40
http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/Reachground/stat...

Av Reachground

Awesome! Ännu en server med bra ping alltså. Hmm, läste bara denna sida och första så det här kanske har svarats på, men var kommer man kunna anmäla Haxxors, TK:are osv? Jag hjälper mer än gärna till att hålla servern ren från sånt pack.

Webhallens servrar för BC2 är ju grymma men jäklar vad det lockar fuskare. Man har ett skönt lag och helt plötsligt blir man oneshottad från andra sidan universum av en medic. Servern brukar rensas på någon minut så får man spela någonstans med 500 i ping.

Av Reachground

Portal 2 och ettan om du inte spelat igenom det. Hmm, får se, det var en dags spelande. Därefter grindar du dig igenom Assassin's Creed medan du irriterar dig på hur repetitivt det är men spelar ändå eftersom det är bra story och ganska snyggt. Bioshock ger dig ca en dag. Medan du pausar för mat mellan spelsessionerna sitter du vi dator och äter tillsammans med Plants vs. Zombies. Det är ett bra casualspel men är jobbigt att spela för länge i streck. Då ska vi se, det var nästan en vecka. Till sist hämtar du hem en N64-emulator och tar dig igenom Ocarina of Time...igen.

Varsågod, en vecka av lycka ^^

Av Reachground
Skrivet av biorrith:

Vad tyckte du om Magicka? Funderar på att köpa det spelet....

Magicka är kul. Roligast är när man klantar sig med kompisar och tar ihjäl dem av misstag. Blev lite frustrerad över knappkombinationerna dock, men om du inte har problem med att hålla många kombinationer i huvudet så är det bara belönande istället. Vet inte hur många referenser till andra spel de har lyckats stoppa in men det är många. Helt klart värt köpet. Se bara till att någon kompis köper också så ni kan köra co-op.

Av Reachground

Köpte Cars 2 för 7 spänn till min iPhone. Lillebror gillar att spela bilspel på min telefon. Shit vilket dåligt gameplay :/

Annars var det nog BF3 senast.

Av Reachground
Skrivet av pärkka:

Som jag förstått det så är det en exakt kopia av den skiva man skulle fått om man köpt det i affären, skulle man inte då kunna installera spelet så när man kommer hem och har köpt sitt spel på releasedagen bara trycka in cd-koden?
Smart drag av EA att släppa det på detta sätt i så fall.

Behövs inte eftersom man kommer kunna tanka ner BF3 via Origin innan det släpps. Sedan blir det såklart en dag-ett-patch som nästan är standard numera.

Av Reachground

När jag köpte min iPhone 3GS var det på grund av att det var den bästa spelmobilen för tillfället. Inte sagt att den var bäst i prestanda utan det fanns helt enkelt mest spel till den. Tycker inte du ska bry dig så mycket om den som blir störst, kollar på det du trivs med och använd den. Jag frågar alltid vänner hur deras mobiler funkar, vilka appar de har osv. Hittills har jag inte lockats av Android trots att det finns saker i den som är bättre.

Det är ungefär som att välja mellan Playstation, XBOX och Nintendo. Vilken är bäst? Jag skulle testa handkontrollerna och kolla in exklusiva spel för plattformen.

Av Reachground

Alright. Kanske bara ska ha tålamod tills det släpps. Det kliar dock lite grann eftersom det verkar som om ni hade problemet ibland, och jag för det mesta. Nåväl, det visar sig