Inlägg

Inlägg som racefactory har skrivit i forumet
Av racefactory
Skrivet av BoToss:

Efter egen erfarenhet och av vad jag läst på nätet så tror jag inte gott om originalen heller men jag tror inte du kan köpa ett batteri som är sämre än ditt nuvarande, oavsett styrka .

Kan rekommendera MacRumors, där finns det medlemmar som till skillnad från här inte är fanatiska utan säger som det är utan att försköna. Vet att det finns länkar till utbytesbatterier där...nånstans. ;/

Man kan ju prova dra hel ett batteri och prova sätta in De är ju inte precis dyrt och inge svårt att byta heller

Av racefactory
Skrivet av euf0ria:

Det närmar sig att hämta plåtarna från första lasset! I helgen får jag dom och kan visa upp lite nytt godis här i loggen.

Vad tror ni om fläktkontroller då, är Bitfenix Recon något att satsa på? Det lutar åt att klämma in en bredvid PSU som får bli intern men som syns genom fönstret på sidopanelen.

Överlag så känns det som att det är mindre och mindre detaljer att tänka på och det är riktigt skönt, även om det inte har hänt något med datorn i sin helhet så börjar alla enskilda prylar bli färdiga och finns hemma. Det enda som ska tillverkas inom snar framtid är moderkortsplåten och lager 3 till fronten, dom ligger fortfarande på ritbänken för injustering av hålbild men sen ska det banne mej vattenskäras! (och andra saker ska pulverlackas, borras, gängas, bockas, never ending story? Näe då, det närmar sig!)

Du kan ju köra på nzxt externa som står på bordet :)? den har jag och funkar utan problem De ända som är jobbigt är högtalaren men den dödade jag med en skruvmejsel så nu är den perfekt ;D

Av racefactory
Skrivet av MysickCombo:

Sitter här och kollar på telefoner men det är så sjukt svår och hitta en som man verkligen fastnar för.

Kollat lite på samsung galaxy note 2 och den telefonen är den enda som jag riktigt fått upp ögonen för. Men det kanske finns bättre för ungefär samma pris?

Känner inte för att punga ut 6k+ för en telefon precis, men kan lägga lite över 4k för en som verkligen presterar och ser bra ut.

Uppskattar alla tips och råd!

har själv haft både note 1 och 2 och kan rekomendera dom starkt Om du gillar lite större telefoner. Underbart att surfa på. Sedan som dom flesta säger så är HTC ONE är riktigt snygg och bra telefon. Sedan kommer ju snart samsung galaxy S4a. Men far på en affär och kolla upp alla telefoner så du kan klämma och kleta på dom lite Grymt bra telefoner allihopa

Av racefactory
Skrivet av topfuel:

Ah jo Hitta ju en på 2000 och 2500 men dom flesta tror att det är bara "skrivet" men vette fan

Av racefactory
Skrivet av Edwaard:

Är det någon som har testat någon billig, 10 meter lång HDMI-kabel och faktiskt lyckats köra 1080p med den? Man hör olika saker överallt och folk spekulerar hit och dit över huruvida en billig kabel fungerar eller inte. Även specifikationerna hos olika återförsäljare tenderar att variera. Det jag letar efter är alltså era personliga erfarenheter.

Har någon testat en kabel som inte uppfyller kraven så tar jag givetvis gärna del av den informationen också

När jag säger billig kabel syftar jag alltså inte på monster, supra eller dylika kablar, utan snarare mer budget som hq, deltaco osv. Blir jag tvungen att köpa en dyrare kabel så gör jag såklart det, men slipper ju helst.

Osäker på var tråden passade bäst, mod får gärna flytta om det behövs.

jag kär 15meters från dator till projektor i 1080 funkar perfa. billig kabel som attan typ 300kr

Av racefactory
Skrivet av BoToss:

Tro inte vad som står på batteripacket, det kunde lika gärna stå 4000Mah.

ja men tror du de är sämre än ett orginal t.ex?

Av racefactory
Skrivet av BoToss:

Bluff säger jag.
Försök hellre hitta ett som Apple rekommenderar och tipsa oss andra i så fall.

Hitta något här?

http://www.ebay.com/itm/Battery-for-Apple-iPhone-4-2430mAh-Hi...

EDIT: Börja hitta något nu ? http://www.ebay.com/itm/MPJ-2500MAH-HIGH-CAPACITY-REPLACEMENT...

Av racefactory
Skrivet av topfuel:

jag säger att dubbelt är att överdrive med, men själv har jag satt in ett starkare batteri i moderns 4s. på 1900mah tror jag det var.

ja det skulle ja nöja mig med 1900mAh skulle vara perfekt vet du var det finns :)?

Av racefactory
Skrivet av TTEX:

Ett större batteri borde betyda större storlek, iallafall när man räknar dubbla kapaciteten. Och iPhone är ju ganska kompakt redan, så jag har svårt att se hur ett sånt batteri skulle få plats i en iPhone. Så enligt mig luktar det lite bluff men jag kan såklart ha fel!

okey. borde de inte gå att få mer mAh på nå vis i ett exakt lika stort batteri?

Av racefactory

Iphone 4S batteri med mer mAh?

Hej, det var en snubbe på blocket som sålde ett iphone batteri med dubblet så mycket mAh på batteriet. Men tyckte han va dyr så tänkte borde finnas på ebay? men hittar inte riktigt något. Någon som vet var den kan finnas eller vad man ska söka på ?

Av racefactory
Skrivet av Kvickstick:

Jag hade Cougar fläktar innan, 3 av dom är trasiga och 2 lider av missljud därav är dom bytta.

Ja tycker ljudkortet är värt pengarna. Jag måste ha hörlursförstärkare för att driva mina Sennheiser HD 650 lurar.

Då måste du haft otur

Av racefactory

Varför inte cougar fläktar :)? Bättre och dom är orange också

Av racefactory
Skrivet av ruf0ns:

Tjo,

Funderar på att köpa ett nytt nätagg då jag funderar på SLI i framtiden och det känns inte som jag har ett kvalitetsagg som är Corsair CX500 som det ser ut nu.

Spec på dator:

Moderkort: ASRock Z68 Extreme3 Gen3

Processor: i7 2700k

Grafikkort: Gigabyte GTX670 OC windforce x3

Hdd: En intel ssd och en mekanisk 1tb

Vilka märken/nätagg bör jag kika på under tusenlappen?

Här har du ett bra nätagg som du får watt så det räcker och blir över i SLI/crossfire.

https://www.inet.se/produkt/6900362/xfx-core-edition-850w-80-...

Av racefactory
Skrivet av Marcuswb:

Såvida sidopanelen faktiskt ÄR en dörr, som min
http://puu.sh/2tKqa

edit: ifall någon undrar varför jag har v2:or så är det för att jag köpte dem för 299:- under CDONs jul-rea ^^

Fixa ny kylare ;D

Av racefactory
Skrivet av YamahaDGX630:

Hej SweC!

Nu har det blivit dags att införskaffa ett högtalarsystem. 2.1 eller 5.1? Jag har bestämt mig för 2.1, då mitt rum är såpass litet att jag känner att 5.1 vore lite väl overkill. Sedan så lyssnar jag en del på musik, så 5.1 känns lite väl

Därför har jag tänkt mig ett högtalarpaket med god kvalitét. Har tänkt mig lägga en summa runt 500 - 700kr på detta. Jag väljer hittills bland dessa två:

http://www.elgiganten.se/product/datorer-tillbehor/datorhogta...

http://www.elgiganten.se/product/datorer-tillbehor/datorhogta...

Dock känns Logitech och Creative så "mainstream"/tråkigt att köpa, då de flesta har det Tycker såklart att det är hyfsade märken, och inser väl lite att det är dessa märken man får hålla koll på när man tittar på min prisklass

Jag undrar helt enkelt om någon här kan tipsa mig om några kanske bättre högtalare? Eller kanske ge respons på dessa jag tipsade om

MVH.

Synd du inte hade mer att spendera. För ett corsair SP2500 är nog de bästa man kan ha fan. Kan spela hur högt du vill utan att det låter dåligt. Och sedan är det bra diskant och inte för mycket bas utmärkt produkt helt enkelt

Av racefactory

När får man prova betan?

Av racefactory
Skrivet av Jackeswe:

Okej! Kollade in HTCn som jag mer eller mindre blev förälskad i men sen läste jag recensionerna via prisjakt (från "testföretag") och där skrev nästan alla att det var dålig batteritid, vilket kanske inte passar mig som vill att telefonen ska klara aktiva 8-9h.

Tack så mycket precis såna här test jag vill se! Saken är den bara att på min nuvarande telefon är det svårt att läsa sms o.s.v på för att det är så mycket spricker i skärmen och telefonen lever lite sitt egna liv med blinkade skärm o.s.v. Därför behöver jag en ny telefon relativt fort, jag lyckas inte hitta något release datum på någon av telefonerna men det verkar inte som de kommer ut fören i maj någon gång, eller finns det någon som sitter på mer exakta uppgifter?

Haha att den finns i gult vet jag inte om jag ser som något plus men har faktiskt kollat mycket på Lumia 920 då det innebär "ny teknik", vilket jag tycker är kul. Jag är dock rädd att jag ska känna mig begränsad och därför ångra mitt köp, annars älskar jag microsoft som operativsystem! Finns det bra appar som kan sortera och spela upp ljudböcker? T.ex på android använder jag mig av Audiobook som funkar galet bra, sorterar böcker som inget annat program klarar, finns det någon bra motsvarighet etc etc.

Vet inte varför men känner mig lite tveksam inför Xperia Z, tror det har med Sony som självständigt märke, känns som att man inte riktigt vet vart man har dem. Så i så fall lutar det mer åt HTC eller Samsung men som sagt så vet jag inte hur länge till jag kan vänta och Sonys mobil finns redan ute, så får kanske värdera om Xperian. Men det känns som dessa tre är de klart starkaste Android telefonerna för tillfället!

Mycket intressant läsning/jämförelse!! Jag håller med dig till 100%, överlägsen design MEN sen kommer jag till frågorna när släpps telefonen och hur dålig är batteritiden?

Är faktiskt förvånad att ingen tipsat om den tidigare! När jag började kika på telefon så fastnade jag för Asus Padfone 2 och Nexus 4. Dock så har jag valt bort Asusen p.g.a att det blir jobbigt att ha skydd på den, för då får man inte ner den i paddan.
Dock har det redan börjat komma rykten om Nexus 5 vilket får mig att undra om inte nexus 4 är out of date alltså med gamla komponenter? Eller är jag helt ute och cyklar kanske? Annars har den ett förmånligt pris!

Vad mer är det man stör sig på när det gäller Lumia 920 som du tänker på?
Jag är som sagt lite allergisk mot LG men de kanske har skärpt sig och börjat dela ut uppdateringar? Vet att jag fick vänta över ett år på första uppdateringen och då hade de andra konkurrenterna nästan fått sin andra uppdatering o.s.v.

Yes har själv kört HTC länge Och dom är fan grym. Och den nya One är fan riktigt grym asså. Och stilren Själv tycker jag samsungs modeller är fula men bra Och sedan har ju iphone 5an också om du vill köra IOS själv tycker jag om både android och IOS

Av racefactory
Skrivet av Slaktardej:

Man ska bara ha en brygga när man kör två kort. De andra anslutningarna är till för ytterligare kort.

2 bryggor gör ingenting. Blir samma som att ha 1 brygga. Har själv kört så för ja tyckte det va "snyggare"

Av racefactory
Skrivet av Jackeswe:

Tjenare!
Jag är i desperat behov av ny telefon, sitter just nu på en extremt trasig Lg optimus 2x. Jag har kollat runt men vet inte riktigt vad jag ska välja så tänkte att jag vänder mig till er sweclockare.

Telefonen används mest till att lyssna på ljudböcker, surfa, facebook o.s.v. Batteritid är rätt viktigt då jag vill att den ska klara av att lyssna på musik/ljudbok under en hel arbetsdag (8h). Den bör även vara relativt tålig eller att det finns bra skydd att köpa till då jag går runt på betonggolv på jobbet (och med tanke på att jag spräckte min nuvarande). Jag gillar ny teknik MEN det måste flyta bra, har blivit allergisk mot mjukvaruproblem som min nuvarande LG gärna bjuder på. Sen är det ett plus om man kan spela quizkampen och liknande spel mot kompisar men inget måste.

Finns det någon vänlig själ därute som kan hjälpa mig i djungeln och leda mig fram till den för mig bästa telefonen! Vore evigt tacksam!

Edit:
Har ingen direkt budget då jag räknar med att ha telefonen i ca 2 år, men klart billigt är gott!

Xperia Z Eller vänta på Galaxy S4an, HTCs nya HTC one är grymt också. Kika in dom.

Av racefactory

Blir bara så här http://oi47.tinypic.com/28vu2i1.jpg När jag installerar HLDS Installation up to date?