Inlägg

Inlägg som racefactory har skrivit i forumet
Av racefactory

BenQ TFT 24''

Hej, Tänkte höra om någon vet om de går att få tag i en BenQ TFT 24'' G2420HDB i dagens läge?

http://www.inet.se/produkt/2203149/benq-tft-24-g2420hdb

Av racefactory

Kan vara 24 till 27"

Av racefactory

Ny datorskärm !?!?

Hej, Jag tänkte köpa en ny dator skärm och har fått erbjudande om att köpa en Benq GL2750 för 1000kr alltså en 27"are. Men tänkte finns de någon värdare skärm att köpa ny?

Av racefactory
Skrivet av Trhuster:

Allt är möjligt men jag ser ingen fördel med en sticka mot en box förutom att man sparar ca 200 kr typ...

den du länka kostar 897,32 och den ja länka kosta typ 447 lr vare nu va

Av racefactory
Skrivet av Trhuster:

Nej, det är ganska många som har problem med wifi och även att stickorna blir för varma. Därför är en liten box med antenn att föredra, custom-roms finns det till båda och det är bra.

Själv har jag beställt den här: http://www.geekbuying.com/item/NEO-X7-EU-Plug-TV-BOX-RK3188-2...

men jag har en grymt bra router plus nära modda dit en fläkt kanske :)?

Av racefactory
Skrivet av Trhuster:

Ingen sådan då ? http://www.ebay.com/itm/MK809-III-Quad-Core-A9-RK3188-Android...

Av racefactory
Skrivet av whisky:

Fick min lilla android-dator i posten i förrgår. Fixade nätadapter med svensk propp och kopplade in den. Valde en med extern antenn för att många kommentarer på nätet säger att stickorna har kass wifi-mottagning. Jag har redan stoppat undan den då bilden från netflix är skräp. Grynig bild och även om man väntar en bra stund (med bra wifi-mottagning) så blir det inte bättre bild. Netflix borde ha hunnit buffra högre upplösning så det är troligen inte det som är problemet.
DLNA-streaming går inte alls, eller rättare sagt, det går om man accepterar en halv sekund uppspelning och två sekunder buffring. Fullständigt värdelöst. Det enda man kan ha den till är egentligen att surfa från den men även där är den väldigt långsam. Min pryl var en dual-core med 1GB minne, men det säger inte specielt mycket.

Nåja, man får vad man betalar för och eftersom jag knappt betalade något för den så fick jag heller inte så mycket.

Var köpte du din ?

Av racefactory

Android TV vilken?

Hej, Vilken av dom här skulle ni köpa? Och föresten visst går det använda den och dela ut bilder m.m från sin dator så man kan se det direkt på tvn utan sladd?

Första

http://www.ebay.com/itm/Dual-Core-Android-4-2-Smart-TV-Box-XB...

Andra

http://www.ebay.com/itm/New-Android-4-0-HDMI-Android-Stick-Do...

Av racefactory
Skrivet av ReZZiE:

Menar du att endast strömkabeln är ansluten?

Ingen scart/hdmi från någon digitalbox?

Svar nej ! Endast anten har jag men den är utdragen :S

Skickades från m.sweclockers.com

Av racefactory

Tvn har bild utan anten?

Är jag helt ute och cyklar? Vi har kabel tv i huset med vanlig anten kabel. Men vi hade ingen bild på tvn så jag drog ut antenn och nu är bilden där? Utan antenn? Huur?

Skickades från m.sweclockers.com

Av racefactory
Skrivet av Svennisen:

http://getlightpack.com/

De är fortfarande i produktionsfas, men sen kan du skaffa en

Vill ha nu ;D

Av racefactory

Bygga och sälja :D? Är sugen !!!

Av racefactory

var är armstöden då ;)?

Av racefactory
Skrivet av godspeed:

Håller med här också, dessutom skulle du bli väldigt besviken på spelprestandan i jämförelse med det du har, särskilt då det är ett mobile kort i macen och den har 2560x1440 skärm, och jag vet då jag har exakt en sån ståendes här bredvid mig så jag har lite att jämföra med:)

Skrivet av Laine:

Det beror på vad du värderar i en dator, det är en förbannat fin skärm och datorn duger helt klart till lättare arbete, redigering och surf. Du bör kunna spela ett par spel på lägre inställningar, men det är ju helt klart en nedgradering hårdvarumässigt, utöver skärmen då.

Om du känner att hårdvaran möter dina krav och du uppskattar byggkvaliteten på en iMac, så kör hårt!

Skrivet av zillio:

Jag hade inte gjort det. Jag själv älskar mac men den där är lite för gammal för att motivera ett byte. Du kan inte köra en PC vs Mac med enbart komponenter då Mac'en ÄR dyrare. Vill man åt designen och OS'et så visst.

Men enligt mig lite för gammal för ett bra byte

Okey. Och fick veta nu att det visst var en Early 2012 Imac 27" :/

Av racefactory

Imac 27" BYTES MOT MIN? Värt?

Hej, det är en som vill byta sin Imac 27" mot min dator ( http://www.sweclockers.com/galleri/11077-bitfenix-prodigy-bla... )

Och här är info om 27"arn Plus SSD i den och sedan medföljer apple tangetbord och magic mouse och en pad track. ( http://support.apple.com/kb/sp623 )

Är det värt eller inte?

Av racefactory

Grymt !!!!

Av racefactory
Skrivet av Slaktardej:

Kolla i BIOS så att fläkten är inställd på Auto först.

Skrivet av lord_vasagos:

brukar gå att ställa in silent mode eller temp reglering så den bara går högt när den blir varmare eller slå på cool and quiet så brukar dom oftast lugna ner sig för annars kan man bli galen för mindre
det brukar fungera skulle det vara hel vrångt kan man modda kablarna till 7 / 5 v eller sätta ett motstånd eller köpa en fan controller

Ska kika snart då jag håller på med uppdateringar Sänkte cpu fläkten i control center (msi moderbord) och cpun blir inte så varm fast fläkten bara ligger i 45% nu

Av racefactory

Kylarn går på 100% ?

Hej, Har byggt ihop en dator åt en polare och har orginal kylarn till cpun och graderna på kärnorna ligger i 40grader och fläkten på 100% tror ni det är bra om man byter kylare eller går det sänka % på fläkten tro? datorn lever om riktigt mycket.

Av racefactory

Tacka fan för Playstation 4

Av racefactory
Skrivet av SimonReborn:

Tjenare!

Letar nu grafikkort till nytt monsterbygge men är rätt klyven därav denna tråd. Jag söker kort och gott ett shysst grafikkort och jättarna just nu måste väll vara Titan och 690 korten.. Hört en jäkla massa debatter och det finns säkert redan en och annan tråd angående detta men tänkte ändå ta upp det ändå

Vad jag förstår så är 690 allmänt snabbare med vissa undantag där optimering verkar visa sin inverkan. Titan känns dock lyxigare med allt runt omkring som gpu boost 2.0 etc... Men framförallt är det ett single kort och med resultaten från SLI benchmarks så verkar den ha en riktigt bra framförhållning på framtiden. Som sagt, Titan känns lite nyare, flashigare och kanske lite för hypat... vad vet jag :/

Så ja... Vet att det finns ett par kunniga lirare där ute, all hjälp är välkommen!

Andra förslag är också välkommna såklart men AMD tåget har jag hoppat av för längesedan och GTX 680 SLI känns bara allmänt B, haha

Ha det gött pöjkar och flickor!

Ares 2 ;)?