Inlägg

Inlägg som Cerox92 har skrivit i forumet
Av Cerox92
Skrivet av aliquise:

Både den och systemåterställningspunkter kan ju ta en del plats, fast båda är ju rätt trevliga att ha. Fast du hade kanske hellre haft den på en hårddisk? (Kan man byta ställe för den? Jag kör inte Windows.)

Jag har ingen aning, pratade med mina polare och han kör helt utan filen och gjort så ett bra tag. Så orkar inte mixtra mer med det, datorn funkar som den ska nu i alla fall

Av Cerox92

Har själv haft en rad med olika hörlurar (Steelseries, G930 (som g35 fast trådlös), Qpad och nu Sennheiser PC 360). Jag rekommenderar inte g35 om du är ute efter bas. G35 har bra directional audio dvs att du hör rätt tydligt vart fienden är, spelar dock bara roll om du lirar FPS spel. Åk till Elgiganten / Media Markt och prova olika hörlurar.

Annars rekommenderar jag som ovanstående skrev, Qpad gör väldigt bra hörlurar

Av Cerox92

Stora butiker som Media Markt / Elgiganten brukar inte tillåta att man provlyssnar in-ear lurar p.g.a hygienskäl. Det är en jävla djungel när det kommer till hörlurar.
Håller med Lexius, köp creative lurar alternativt AKG, de gör grymt bra lurar.

Av Cerox92

Tack för all hjälp. Problemet låg i att det var någon form av temporära filer som skapades, hibernate fil som kallades. "hiberfil.sys". Efter jag inaktiverade den i kör menyn löste det sig

Edit: @Jalle64, Menade inte att vara otrevlig när jag sa att tråden kunde stängas. Men du har alldeles rätt Det är till för att hjälpa varandra

Av Cerox92

Tack för hjälpen, det löste sig nu
Tråden kan stängas

Av Cerox92

Någonting äter mitt minne på min HDD

Tjena!

Suttit ett lite tag och spanat på min ssd. Tog bort en massa spel för att få mer utrymme, så hade tillslut ca 50gig kvar. Av ren slump öppnade jag "Den här datorn" och såg att jag förlorat ca 2 gig. Fortsatte att göra så och nu är min minneskapacitet nere på 10gig, har alltså förlorat 40gig.

Har gjort full virus scan (Kaspersky) och ccleaner, hittade inga virus. Gör datorn någon form av backup på allt mitt material eller vad är det som händer?

Alla svar uppskattas!
Tack

Edit: Den gick ner till 125 megabyte, sen när jag kolla igen har jag 50 gig igen

Av Cerox92

Tack alla för svar, uppskattas =). Blev dock Sennheiser PC 360 + Asus Xonar Essence STX, tror nog det kommer funka grymt.

Av Cerox92
Skrivet av anon225434:

Du får gärna säga hur mycket du kan gå när det gäller pris Annars är nog Creative Sound Blaster Z ganska okej imo.

Oh sorry^^

Jag kan sträcka mig till ca 2000:-, om det nu gör någon skillnad med ljudkort i den prisklassen

Av Cerox92

Behöver hjälp med nytt ljudkort

Tjena!

Jag har sedan ca 2 år tillbaka kört med ett trådlöst gaming headset ( Logitech G930) och tänkte nu uppgradera till Sennheiser PC 360 då jag har läst många fina recensioner om den.

Har endast moderkortets integrerade ljudkort vilket är Realtek ALC892 7.1 och tänkte nu i samband med köpet av mina hörlurar även köpa ett ljudkort. Jag har läst en hel del om Asus Xonar Essence STX och det verkar väldigt bra på papper.

Värt att tillägga är att jag nästan enbart spelar spel dvs, musik och film är ingen prio. Laddar upp nu inför releasen av BF4.

Finns det möjligtvis något bättre ljudkort som tillämpar sig bättre för gaming (directional audio)?

Kan inte så mycket om detta så uppskattar alla svar!
Tack på förhand

Av Cerox92
Skrivet av skog1s:

Om jag har fattat det rätt så har du redan en 24" skärm (?) Du behöver inte köpa den dyra från Dell som du länkade! Ska du köra Eyefinity så kopplar du 2st skärmar till DVI och den 3:e till en aktiv adapter (Det är väldigt viktigt att adaptern är aktiv)

Så här:
Skärm1_DVI----DVI
Skärm2_DVI----DVI
Skärm3_DVI-----DVI----adapter-----DisplayPort

Rekommenderar dig att läsa första sidan i denna tråden, så kommer många frågetecken att klarna!

Tack så hemskt mycket för din hjälp Hjälpte mig något enormt

Av Cerox92

Ber om ursäkt då detta kan ha besvarats tidigare, men jag behöver verkligen hjälp. Köpte igår en massa datorprylar för att kunna använda eyefinity då jag sett det på internet. Dock tänkte jag inte igenom mitt köp innan jag gjorde det. Nedan är vad jag köpte

1. Radaeon 6950, 2g http://www.komplett.se/k/ki.aspx?sku=646720
2. 2st Benq 24" http://www.komplett.se/k/ki.aspx?sku=656424

Min fråga till er, kan jag använda dessa skärmar för att köra eyefinity om jag köper till http://accessories.euro.dell.com/sna/products/Kablar/productd... samt http://www.komplett.se/k/ki.aspx?sku=608530?

Jag har 2st displayports på mitt grafikkort men ingen på mina skärmar.
Uppskattar all hjälp, annars måste jag lämna tillbaka allt asap

Tack!