Inlägg

Inlägg som Dirty Frog har skrivit i forumet
Av Dirty Frog

Hardline är enligt mitt tycke det sämsta BF genom tiderna... BC2 är det absolut bästa. BF3 va helt ok. BF4 va ett slag i ansiktet mot alla e-sportare med alla löften som inte hölls. Men Hardline..... Rent o skärt piss

Av Dirty Frog
Skrivet av Release:

Zacapa må ha vunnit många priser men lite mindre känd men lika fin (eller finare) i gommen ligger en rom under namnet Ron De Jeremy. Finns i två utföranden, den mörka, spiced, är den man ska satsa på. Borde finnas i systemets beställningssortiment numera. Själv fick jag en signerad flaska i 30-årspresent för ett par år sedan.

Ron Zacapa och Ron de jeremy går inte att jämföra. Det är som att jämföra Laphroiag med Grants. Zacapa är helt klart i en annan klass. Tycker inte alls Ron de jeremy är i närheten av Zacapans underbara smak. Ron de jeremy är bättre än Captain morgan men klart sämmre än Zacapa

Av Dirty Frog

BF4! 800 spänn för spel och premium för ett ofärdigt spel där allt man lovade visade sig vara lögner!

Av Dirty Frog

Hade jag satsat på! Då är du förberedd för Free sync med när det är dags för ny skärm!

http://www.netonnet.se/art/dator/komponenter/grafikkort/amd-p...

Av Dirty Frog

Har du testat uppdatera din firmware?

Av Dirty Frog
Skrivet av Boss302:

Det är smidigt att skylla på eu när det passar.

Precis

Skrivet av Rajat:

Exakt vad är det du tycker är dåligt med EU eftersom du lider så?

Skickades från m.sweclockers.com

Skrev inte att jag lider! Men EU är inte min sak. Exakta orsaker hör till en helt annan diskussion. Dock skrev jag att om man är med i leken får man leken tåla och just nu är vi med i EU och borde följa vad dom säger med datalagringen osv.

Av Dirty Frog

Man snackar så jävla mycket om att EU direktiv dit o EU direktiv hit och de ska följas osv. Ändå väljer man att i Sverige bara plocka godsakerna och inte följa fullt ut! Hycklare är vad dom är. Samma sak som med införsel av alkohol mellan EU länder! Sverige kämpade emot länge innan man fick ge sig och det var det ända rätta! personligen tycker jag inte om EU och tycker inte vi borde vara med men är man med i leken får man leken tåla!

Av Dirty Frog

Kan ju bli spännande! hade jag vatt som dom hade jag snackat ihop mig med dom andra lagen och alla tagit det värsta där är! Ingen förlorar alla vinner och får AWESOME datorer

Av Dirty Frog

MUS-tard

http://i.imgur.com/H6aeEIQ.jpg

Mitt bidrag = MUS-tard

Av Dirty Frog

Plockade bägge mina i norm. Ca 50 rundor. Har dock en polare som jag försökt hjälpa o hitta den som gjort lätt 500+ utan ett skit

Av Dirty Frog

Kemiskt ren bensin FTW. Rengör som fan! Lämnar inga rester! Dunstar fort. Billigt och kan köpas tex på konsum. T-röd ska du ge fan i då den kan innehålla nån form av olja ( lämnar en hinna efter sig) ska du ha aceton så är det som dom andra har skrivit innan viktigt att du tar en utan olja. Men som sagt. Kemiskt ren bensin är gr8!

Av Dirty Frog

Saken är ju den med att tex ett 600w nätagg inte levererar 600w. Det är därför klasificeringen 80+ finns. 80+ bronze tex levererar är klassat så det MINST levererar 81% av effekten vid 100% load. Så skulle du ha ett 1000w nätagg så KAN det hända att det bara levererar 810w vid full load! Därför tar dom i när dom sätter minimum krav på komponenterna. Sen är det ju så med att livslängden sjunker drastiskt om man alltid pressar sakerna till max. Jag tycker därför att man ALDRIG ska snåla på ett nätagg. Strunta hellre i modulärt och sånt tjafs om du vill pressa priset. Nätagget är ju dessutom en sån sak man flyttar med vid eventuell uppgradering.

Av Dirty Frog

Har en polare till som gärna skulle vilja vara med och spela. Någon som har en till nyckel över?

Av Dirty Frog

Måste säga att Nosgoth är sjukt skoj! Har dock inte kunnat testa spelmodet Siege! Det är ingen annan där inne! Är det broken eller varför är det så? Lite störigt att om man spelar party med så om man går ur Lobbyn så avslutas partyt. Hoppas dom ändrar det.

Av Dirty Frog
Skrivet av GreenSoap:

Om du är på så kör vi! Är ett skitkul spel

Bara adda mig på Steam!

addad

Av Dirty Frog

har Du valt rätt i ljudhanteraren?

Av Dirty Frog
Skrivet av Casper:

Har några betanycklar liggandes sen DH, är du så sugen som du säger kan jag ge dig ett par till dig och någon vän

Hade vatt awesome tackar på förhand!
Har du spelat det själv?

Av Dirty Frog

Nosgoth

Tjenare. Är sugen som satan på o testa detta spel. Nån som spelar det?
Är det lika kul som det ser ut?

Av Dirty Frog

Köp en OCZ revodrive! Då är du inte mainstream!

Av Dirty Frog

Qpad MK-85! Helt underbart!