Inlägg

Inlägg som aMightyMuffin har skrivit i forumet
Av aMightyMuffin

Racedriver GRID! Riktigt bra spel faktiskt, 2an kommer snart också:)

Av aMightyMuffin

Efter en hel del Googlande kom jag fram till att problemet ligger i ICS, det går alltså inte att fixa. Får hoppas att problemet löses i JB!

Av aMightyMuffin

Undertexter dyker inte upp på TV'n!

Hej!

Skulle behöva lite hjälp med undertext på TV'n!

Eftersom att vi inte har någon riktig HTPC har jag försökt använda mobilen istället (Galaxy s3) för att kolla på HD filmer. Jag använder en Samsung MHL adapter från mobilen tillsammans med MediaBrowser UPnP och BSPlayer för att spela upp filmerna på TV'n.

Allt fungerar perfekt förutom att undertexten på TV'n inte dyker upp när man spelar upp HD film! Texten dyker upp när man kollar på DVD filmer, samt på mobilen när man kollar på HD film men alltså inte på TV'n!

Någon som har en aning vad problemet är? Har förövrigt provat med lite andra spelare, men de flesta är inte kompatibla med DTS ljud!

Mvh

Av aMightyMuffin
Skrivet av kagstrom2100:

Tjena, när jag startar Windows med min Western Digital Elements Desktop 2.0 2TB inkopplad så tar det ca 20 sekunder extra än när jag inte har den inkopplad, har testat att dra ur andra usb enheter under uppstart och är nu helt 100 på att det är den som orsaker det, någon som vet nåt jag kan testa?

Det är nog förmodligen för att datorn letar efter ett OS på den externa disken, ändra Boot ordning i BIOS så borde det lösa sig!:)

Av aMightyMuffin
Skrivet av Flappas:

Jag skrev i en anna tråd med så hoppas på det bästa!:) Jag orkar inte latja mer emd det ikv, får ta det imorgon och till helgen!:)
Tackar för ditt intresse!:) och hjälp!:)

Inga problem! Kom att tänka på en sak nu, testa att byta plats på korten och se om det nya funkar, för att utesluta grafikkortet!:)

Av aMightyMuffin
Skrivet av Flappas:

Jo MOBO har stöd för SLI o CF, har testat med 3 olika CF bryggor, en kort och 2 långa, satt i dom ordentligt men blev inte bättre, problemet är att kortet starta och dör efter ett litet tag man varit i Windows.. så funkar gör det. är rädd att 850w inte räcker:/

850W ska inte vara några som helst problem, du hade klarat dig med mycket mindre! Kanske är något med drivisar då, vi får hoppas på att någon mer kunnig kommer!:)

Av aMightyMuffin
Skrivet av Flappas:

Tjena!

Fick idag hem mitt andra ASUS HD 7950 och tänkte köra crossfire, allt funkade bra, fick plats med allting osv, hade tagit bort alla drivrutiner och allt så allt fungerde (trodde jag) för jag kunde enable CROSSFIRE i CCC, men märkte att bara ett kort var aktivt, så öppnade burken och mycket riktig, bara ett kort snurrar på, det översta inte slaven. jag har ett XFX 850w nätagg, behöver jag mer kraft eller är det något annat?
Har även ett Sabertooth p67 moderkort som ska stödja både CF och SLI har kört CF tidigare med 2 st 6850 och det funkade kanon!

Nu skiter sig allt!:/ why?

mvh Philip

Hej!

Har du kollat så att bryggan sitter på ordentligt? Vad har du för andra komponenter? Vissa moderkort stödjer bara SLI och tvärtom!:)

Av aMightyMuffin
Skrivet av panpo98:

Jämfört med guiderna i XP för grafik (och nätverk) så är dom i Win 7 löjligt dåliga om man ens hittar dom.

I det här fallet skulle det gå bättre att använda Windows egna inställnings kontroll för grafiken.

Fast då kan han ju inte köra Eyefinity?

Av aMightyMuffin
Skrivet av AndreasBjoerk:

Jag får ej mitt eyefinity att fungera, efter jag dublicatar och gör en eyefinity group så blir det samma bild på alla. (alltså det blir exakt bild på varje, ser trippelt när jag skriver detta..) jag vill gärna få hjälp så fort som möjligt. Jag kan tillägga att jag har fått det att fungera innan men jag flyttade om i mitt rum och när jag fixa till allt igen så vill det inte fungera skulle uppskatta lite hjälp

EDIT: Nu fick jag det att fungera, vet dock ej hur, det fungerade på två, sen mixtra jag lite och fick det att fungera, dock vet jag ej hur.
Är iallafall glad att det fungerar

Bra att det löste sig!:)
Om du skulle få problem igen finns det en bra guide under multiskärm!

Av aMightyMuffin
Skrivet av Bekric:

Han frågade vilket CoD spel som rekommenderas, Inte battlefield

OT, Gillade verkligen att lira MW2 förut på xboxen, Men nu så taggas det inför Black ops 2 ! Ser grymt roligt ut

Jo visst, men med tanke på mitt tidigare svar och eftersom att TS velade, tyckte jag att mitt inlägg passade!:)

Av aMightyMuffin

Battlefield serien finns ju också!;)

Av aMightyMuffin
Skrivet av stoffeboffe:

Alla GPU'er är olika, det är bara att testa sig fram!

Snyggt!;)

Av aMightyMuffin
Skrivet av fantomsmurfen:

Testade spela lite MW3 multiplayer i helgen när det var free weekend. Ganska skoj faktiskt och inga direkt uppenbara fuskare heller. Men nu undrar jag vad som är bäst att köpa, CoD 4 MW eller MW3? Och då tänker jag endast på multiplayer eftersom singleplayer inte intresserar mig. I vilket är det minst fuskare? Får man alla kartor om man köper MW nu eller kostar det forfarande extra? Eller ska man vänta tills ett CoD spel släpps för nästa generations konsoler?

Enligt mig gick det bara utför efter CoD 4, och det var också då jag gick över till andra spel. Men om du verkligen vill spela ett CoD spel rekommenderar jag 4'an, fusk har jag dock ingen aning om!:)

Av aMightyMuffin
Skrivet av Strandbrink:

Hallå! Undrar om det är någon som vet en stabil OC till mitt MSI kort?

http://oi49.tinypic.com/nvxhn4.jpg

Alla GPU'er är olika, det är bara att testa sig fram!:)

Av aMightyMuffin
Skrivet av FredrikStarck:

Inga problem!:)

Av aMightyMuffin
Skrivet av lillen99:

Mvh: Eric

Har ni träslöjd en gång i veckan? Även om du inte hinner göra så mycket är det alltid roligt att se framsteg! Lycka till!:)

Av aMightyMuffin
Skrivet av lillen99:

Hej!
Tänkte börja med en bygglogg på mitt bygge av ett chassi i trä i mitx format idag har jag börjat på att rita upp mallar och testa lite saker så detta kommer ske på skol tid villket vill säga att ca var 4 vecka kommer uppdatering.
Uppdatering kommer lite senare ikväll

Mvh: Eric

Alltid trevligt med hemmabyggda chassin!:)

Av aMightyMuffin
Skrivet av Senseiio:

Först å främst så har du ganska gamla delar ser det ut som om nu din signatur är då rätt, Ser ut som en uppgradering skulle vara på god tid och strunta i dessa problem.

Man kan ju inte köpa ny dator bara för att den gamla strular lite?!

Av aMightyMuffin
Skrivet av dahlin:

Hej!

Jag har ett litet problem, ibland börjar datorn hacka.. den fryser varannan sekund, internet dör och man måste starta om den för att den ska börja fungera normalt igen.

Detta händer ibland direkt när man startar datorn, ibland inte alls och ibland när jag spelar tex diablo 3 eller till och med i menyn för diablo 3 (innan man laddar någon bana)...

Vet någon vad det kan vara för fel?

En ominstallation av OS kan vara en bra början, om inte det hjälper kan man titta på temps mm.:)

Av aMightyMuffin

Är det Emils S 3:a?:D

Längtar till oktober!